Home + De Back to School collectie van Action!

De Back to School collectie van Action!

Ja, ik weet het… De zomervakantie moet nog beginnen en ik heb het al over schoolagenda’s, rugtassen en andere schoolspullen. Toch weet ik nog van vroeger dat ik mijn schoolspullen ook al voor de vakantie kocht. Waarom? Omdat je dan nog de keuze had en toch die ene agenda kon kopen die je zo graag wilde hebben. Agenda’s waren namelijk best een dingetje voor meisjes. Volgens mij heb ik er nog wel een paar van vroeger. Heel erg grappig om te lezen wat je er toen allemaal in schreef.

Nu de schoolcampus van de V&D verleden tijd is, zijn er heel veel winkels waar je je schoolspullen kunt shoppen. Zelfs bij de Albert Heijn! Vorig jaar kocht ik bij Action een schoolagenda voor het juffenbedankje en toen zag ik dat ze ook daar best toffe schoolspullen verkopen. Voor dit jaar had ik in mijn agenda gezet dat ik de nieuwe collectie zou bekijken voor Mamablogger.

Ik laat niet alles zien, maar wel de leukste spulletjes!

Dit vind ik de leukste bladzijde uit de hele folder, want ik heb iets met notitieboekjes. Vooral die met de ananasjes vind ik helemaal geweldig! Dit wil je toch hebben als meisje zijnde?

Ik kan mij voorstellen dat kinderen op de middelbare school bepaalde eisen stellen aan een rugtas. Zo wilde ik bijvoorbeeld alleen maar een Eastpak. Ik heb ze in allerlei verschillende kleuren gehad. Alleen zagen ze er in het begin té nieuw uit en dat was niet zo mooi. Die tas moest hangen. Daarom deed ik er in de vakantie een telefoonboek in en hing ik hem aan een stoel om hem ‘uit te laten hangen’. Tegen de tijd dat hij mee moest naar school hing hij mooi laag. Nu ik dit typ, zie ik ook wel hoe belachelijk dat was. Maar hè, dat deed je op die leeftijd 😉

Kinderen op de basisschool stellen minder eisen aan een rugtas en deze hebben wel heel leuke printjes!

Ook deze bladzijde uit de folder wilde ik met jullie delen, want ik ben gek op flamingo’s. Hier wordt ieder meisje het hele schooljaar blij van denk ik.

Ik ben zelf nog niet bij Action geweest, maar er is ongetwijfeld nog veel meer! Ook nu zou ik er op tijd bij zijn. Dan kun je tenminste alles nog kopen wat je kind leuk vindt.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 10 juni 2017 / 08:33

    Super schattige schriften! Hoewel ik straks na m’n tentamens eigenlijk niet meer aan school wil denken zal ik die schriftjes toch wel onthouden 😛