Home + Back to School 2022 Extra | Budget rugzakken van Van Haren

Back to School 2022 Extra | Budget rugzakken van Van Haren

Afgelopen zaterdag liepen we in de stad en toen we langs Van Haren liepen viel mijn oog op superleuke rugzakken die buiten hingen. Ik sloeg het even op, want deze zijn wel heel leuk om te delen met jullie. Buiten het feit dat ze heel erg leuk zijn, is het ook nog eens een fijne budgettip, want deze rugzakjes zijn wel heel leuk geprijsd. Ik laat ze je zien!

Vosjes zijn altijd leuk dus wie kan dit rugzakje nou weerstaan? Deze kost €14,99 en je vindt deze hier.

Als ik een dochter had gehad had ik het wel geweten, want dit rugzakje is toch té zoet? De print op de lus aan de bovenkant en aan de achterkant is een leuk detail. Dit rugzakje kost €12,99 en je shopt deze hier.

Deze is superleuk voor de wat oudere basisschool meiden. Panter is trouwens altijd een goed idee 😉 Deze rugzak is wat groter en dus wat duurder: deze kost €16,99. Je koopt deze hier.

Deze rugzak is voor kleine aapjes 🙂 Dit is toch super schattig? Ook deze kost €12,99 en je shopt hem hier.

Weer zo’n te gek printje! Dit keer met de lievelingsdieren van je kindje in de ruimte. Je raadt het misschien al, ook deze kost €12,99. Je vindt deze hier.

Weer zo’n schattig printje en kleurtje! Superleuk voor de kleine meisjes. Deze kost €12,99 en je vindt hem hier.

En wil je eens een andere print, dan is deze ook wel heel vrolijk. Deze is iets duurder, maar nog steeds leuk geprijsd: deze kost €14,99. Shop hem hier.

Heb je een autofan thuis? Dan is deze rugzak natuurlijk perfect! Deze kost weer €12,99. Je vindt hem hier.

Wat zijn ze leuk hè en wat een fijne prijsjes! Ze zijn vrolijk, net als onze kleintjes, en ik ben echt fan van de printjes op deze rugzakken. Van Haren heeft hiermee echt een ontzettend leuke collectie te pakken!  Wat vind je van deze rugzakken? Ik ben benieuwd!

 

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *