Home + Baby | De mooiste wikkeldoeken voor baby’s in een prachtige cadeaubox

Baby | De mooiste wikkeldoeken voor baby’s in een prachtige cadeaubox

Momenteel zijn een aantal collega’s van mij zwanger, een collega is net bevallen en één van onze buren verwacht binnenkort ook een kindje. Met al dat blije babynieuws om mij heen krijg ik weer zin om over babydingen te bloggen. Voor ons komt er geen derde kindje bij, maar gelukkig kan ik mij voor Mamablogger lekker onderdompelen in al die leuke babyspulletjes en jullie inspireren. Zo ook met deze prachtige wikkeldoeken die in een unieke cadeaubox worden verpakt.

Toen ik zwanger was van Floris was de situatie financieel gezien een stuk beter dan in de periode dat ik zwanger was van Milan. In die periode was het crisis en hadden we flinke dubbele woonlasten. Waar we toen bijna alles tweedehands kochten konden we nu wat meer losgaan op nieuwe spulletjes. Het was beiden prima, maar ik vond het wel leuk om nu eens los te kunnen gaan op al die fijne spulletjes.

Van dingen die we niet perse nodig hadden, maar oh zo leuk waren tot alle dingen die op het uitzetlijstje stonden. Van de grote dingen als een kinderwagen en een Maxi Cosi tot praktische dingen als hydrofieldoeken en wikkeldoeken die natuurlijk moesten matchen met de rest.

Babyshoppen is gewoon leuk! Je voelt je speciaal en en dat maakt het best een beetje magisch.

Cadeaubox voor mama’s (to be) met een prachtige wikkeldoek

Het meest speciaal voel je je wanneer je iets bestelt en het dan ook nog eens met liefde is verpakt. Denk aan een kaartje met een persoonlijke boodschap en mooie verpakkingsmaterialen.

En dat is precies de reden dat ik deze cadeaubox bij jullie onder de aandacht wil brengen.

Ik heb het over de cadeaubox van Sophies Favorites met daarin prachtige wikkeldoeken die zijn gemaakt van duurzame stoffen van eigen bodem. Dat betekent dat de wikkeldoeken zacht zijn en mooi blijven, ook na tig keer wassen (en dat doe je vaak wanneer je een baby hebt).

Niet alleen de wikkeldoeken zijn een feestje, maar ook de manier waarop deze verpakt zijn is bijzonder. Zo zit iedere wikkeldoek verpakt in een prachtige cadeaubox. In de cadeaubox vind je niet alleen de wikkeldoek, maar ook goodies, samples en kortingsbonnen die zorgvuldig zijn samengesteld.

Om het af te maken zit er een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Deze cadeaubox ziet er dan ongeveer zo uit:

Hoe mooi is dit, dit is toch een feestje om uit te pakken?!

Dit is waarom wikkeldoeken zo fijn zijn

  • Een wikkeldoek is ideaal om te gebruiken wanneer je baby in bad is geweest
  • Of wanneer je naar het consultatiebureau gaat
  • Het geeft een warm en geborgen gevoel (gebruik de wikkeldoek wel wanneer je je baby in de gaten kunt houden)
  • Neem een wikkeldoek mee wanneer je gaat wandelen, deze is handig wanneer het koud wordt

Tip: heb je kraamvisite en mogen zij je baby vasthouden? Laat diegene de baby dan vasthouden in een wikkeldoek. Dat is niet alleen hygiënisch, maar zo wordt de baby ook niet blootgesteld aan allerlei vreemde geuren.

Een wikkeldoek is gewoon een heel fijn hulpmiddel en eigenlijk onmisbaar wanneer je een baby hebt. En als je jezelf of iemand anders een wikkeldoek cadeau doet, dan maak je het met een cadeaubox als deze nóg mooier en specialer. Wat het nog mooier maakt is dat je er ook een kleine ondernemer mee steunt. Klik hier voor meer informatie over deze wikkeldoeken en cadeauboxen.

Waar gebruikte jij een wikkeldoek voor bij jouw baby?

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Petra
    13 augustus 2021 / 07:27

    Super leuke blog, dank je wel.