Home + Na bijna drie weken al een ritme?!

Na bijna drie weken al een ritme?!

Een veelgestelde vraag van mensen is of we met Floris al een beetje een ritme te pakken hebben. Een ritme met een baby van drie weken? Ik kan mij voorstellen dat veel moeders nu enorm moeten lachten om deze “domme” vraag en als ik eerlijk ben dacht ik daar tot een paar weken geleden ook zo over. Ik kon mij namelijk totaal niet voorstellen hoe onze dagen eruit zouden zien met een baby erbij. Het enige dat ik voor mij zag was chaos.

Toch lijkt het erop dat we overdag een soort van ritme te pakken hebben. Overdag. ’s Nachts natuurlijk niet, maar je kunt niet alles hebben 😉 #TeamNoSleep bestaat echt. De ‘struggle is real’ haha, maar overdag valt dat dus best mee. Het huis is redelijk aan kant, Milan komt ruim op tijd op school en zelfs Floris en ik zijn dan fatsoenlijk aangekleed. Het lukt mij zelfs om wat van mijn haar te maken, make-up op te doen en de aardappels te schillen. Sterker nog, ik blog gewoon door (al vraagt dat wat meer organisatie dan voorheen)!

Ritme_baby_pas geboren_mamablogger

Het voordeel van een ouder kind

Dat ritme hebben we te danken aan Milan, want hij zit op school, heeft afspraakjes, zwemles, musicalles etc. en dat zorgt ervoor dat we overal wel op tijd moeten zijn en we ons daaraan aan moeten passen. Als Floris ons eerste kindje was geweest, had het niet uitgemaakt als we om 10.00 uur nog in onze pyjama’s hadden gezeten met ontploft haar. Nu hebben we op redelijk gezette tijden de voeding en toch een soort ritme te pakken.

Alhoewel, terwijl ik dit type, zijn Patrick en Milan extra aan het zwemmen en zit ik met een aangeklede baby op en bank. Ikzelf heb mijn pyjama aan, een vogelnestje op mijn hoofd en ik kijk naar een marathon op Telekids (waarom ook echt?!). In het weekend is dat ritme dus ver te zoeken. Ik denk dat ik Modern Family (nieuw seizoen ?) maar aan zet en ga genieten van de rust ?

Dat ritme doen we morgen wel weer…

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *