Home + Houten huisjes van Action en houten Sinterklaaspoppetjes van Xenos | Aftellen naar Sinterklaas 2022

Houten huisjes van Action en houten Sinterklaaspoppetjes van Xenos | Aftellen naar Sinterklaas 2022

De komende periode lopen alle gezellige feestdagen door elkaar op Mamablogger. Er zit totaal geen logica in zoals ‘eerst Sinterklaas, dan pas Kerst’. Ik vind het allemaal even gezellig en als ik iets leuks tegenkom of bedenk, dan schrijf ik er gewoon over. Zo is Instagram een grote bron van inspiratie. Daar komen de leukste tips voorbij, zoals deze houten huisjes van Action en de Sinterklaaspoppetjes van Xenos. Hiermee kunnen kinderen urenlang spelen, maar je kunt ze ook gebruiken als decoratie.

Houten huisjes van Action

Voor maar €1,99 koop je deze houten huisjes bij Action. Ze zijn verpakt per vier in verschillende formaten. De huisjes zijn blanco waardoor je er van alles mee kunt doen zoals verven. Zelf zat ik te denken aan Sinterklaasservetten kopen, de Pietjes eruit knippen en deze erop plakken zodat het echte Sinterklaashuisjes worden. Toch twijfel ik nog een beetje wat ik ermee ga doen. Je kunt ze echter ook zo laten. En misschien heb jij er nog wel heel andere, creatieve ideeën mee. Ze gaan in ieder geval als warme broodjes, dus shop ze snel, want ze zijn ook heel leuk voor Kerst!

Bron foto: website Action

Houten Sinterklaaspoppetjes van Xenos

Bij Xenos ligt ook ontzettend leuke Sinterklaasversiering, waaronder deze zakken met houten Sinterklaaspoppetjes. In iedere zak zitten acht figuren en per zak betaal je €3,99. Deze poppetjes kun je op een schaal of onder een stolp zetten, maar ze zijn ook heel erg leuk om te gebruiken voor een Pietenhuis!

Tip: kijk alvast bij de kringloop voor een poppenhuis en maak hier de komende tijd een te gek Pietenhuis van!

Wat deze combinatie zo leuk maakt, is dat het tijdloos is. Voor een klein prijsje van €6,- in totaal, heb je niet alleen dit jaar plezier, maar ook heel veel jaren erna. Het staat garant voor uren speelplezier, knutselplezier en je kunt er ieder jaar iets anders mee doen. Ook wanneer de kinderen groter worden, maar het toch nog leuk is om wat te versieren in huis.

Had jij deze leuke budgettips ook al ergens gespot? En wat zou jij hiermee doen? Ik ben benieuwd! Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Liesbeth
    5 oktober 2022 / 07:37

    Goedemorgen, ik wilde je graag even wat vragen. Je hebt het over servieten aanbrengen op de huisjes. Een hele tijd terug heb je dit gedaan met servieten op bloempotjes ( melkmeisje) met mod podge, dacht ik. Waar kan ik dat artikel terugvinden? Wat ik vind het niet direct via de zoekfunctie. Alvast bedankt!