Home + Achter de Schermen | Mamablogger tijdens de laatste maanden van het jaar

Achter de Schermen | Mamablogger tijdens de laatste maanden van het jaar

Misschien heb je de aankondiging al gezien op social media; dit weekend was ik bezig met de nieuwe herindeling voor Mamablogger. Nu klinkt dat heftiger dan het daadwerkelijk is, maar ik miste wat categorieën die ik toe heb gevoegd en maakte een planning voor de feestdagen. Ik ga helemaal los op Sinterklaas en Kerst en geef jullie alvast een tipje van de sluier over wat jullie de komende maanden kunnen verwachten op Mamablogger.

Flink wat categorieën toegevoegd

Ik miste wat categorieën waar ik best regelmatig over schrijf zoals boeken, huishoudelijk en opvoeden. Deze vallen allemaal onder het kopje lifestyle in het menu. Daarnaast heb ik een nieuw menu item toegevoegd: uitjes met daaronder low budget uitjes, dagjes weg, weekendjes weg en vakanties. Alle uitjes zijn dan onder één kopje te vinden.

Ook schrijf ik al vanaf het begin over leuke budgettips. Daarom heb ik ook de rubriek low budget kids toegevoegd. Hierin vind je alle blogs met betrekking tot leuke low budget tips voor kinderen. Van speelgoed tot goedkope traktaties en van budget kinderkleding tot bijvoorbeeld goedkope kinderwagens. De rubriek low budget kids vind je onder het kopje shoppen in het menu. Het gaat dus echt om budget shoppen voor de kinderen en niet om uitjes of andere budget blogs.

Ik hoop dat jullie hiermee nog beter kunnen zoeken op de blog zonder dat het onduidelijk wordt waar alles is te vinden.

Sinterklaas en Kerst

Nog 28 dagen tot de intocht van Sinterklaas. Dat duurt niet lang meer! Daarom kun je vanaf komende week flink veel Sinterklaas blogs op Mamablogger verwachten. Van versiering tot verlanglijstjes, speelgoedtips en nog heel veel meer. Ik ga niet alles verklappen, maar het wordt heel leuk en ik heb al aardig wat ideetjes opgeslagen.

Datzelfde geldt voor Kerst. Ik wil echter niet met Kerst wachten tot 1 december dus het kan zijn dat Sinterklaas en Kerst wat door elkaar lopen, maar ach, je kunt nu ook al kerstbomen en kruidnoten kopen 😉

Onder de categorie lifestyle vind je het item feestdagen met daaronder Sinterklaas en Kerst. Daar vind je een overzicht van alle blogs, ook die van voorgaande jaren.

En verder?

Verder kun je natuurlijk heel veel reguliere blogs verwachten, blijft de diary op maandag vaste prik, blik ik terug op afgelopen jaar én kijk ik vooruit naar het nieuwe jaar. Ik heb lekker veel inspiratie dus als het weer de komende maanden slecht is kun je iedere dag gewoon terecht op Mamablogger.

Mocht je verzoeknummers hebben, geef ze vooral aan mij door. Jullie input is net zo belangrijk!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 21 oktober 2019 / 12:03

    Ik ben benieuwd! De Sinterklaasblogs kijk ik erg naar uit. Als kind was het mijn favoriete feest en nu ik zelf kinderen heb, wil ik het voor hen ook zo leuk mogelijk maken.