Home + Achter de Schermen | Unboxing de ‘Feestdagen’ Blogbox!

Achter de Schermen | Unboxing de ‘Feestdagen’ Blogbox!

De Blogbox is inmiddels een begrip onder bloggers. Als je een mailtje krijgt dat je er eentje mag ontvangen, dan is dat echt een feestje. Vaak wordt gedacht dat bloggers eraan gewend raken om pakketjes te krijgen. Voor mij gaat dat niet op, want het blijft bijzonder dat jij wordt uitgekozen om iets te krijgen, ergens voor uitgenodigd te worden etc. Dat geldt helemaal voor deze Blogbox, want deze zijn écht speciaal. Dit keer kreeg ik een ‘Feestdagen’ Blogbox vol met te gekke originele cadeaus. Ik laat je zien wat erin zat én heb een paar toffe kortingscodes voor je. Een kijkje achter de schermen van Mamablogger én cadeau-inspiratie.

Nu de kinderen een week langer vakantie hebben kan ik mij voorstellen dat het komende week op zijn zachtst gezegd erg druk wordt bij jullie thuis. (Thuis) werken, de kids vermaken, kerstboodschappen doen, de laatste kerstcadeaus kopen, de kids blijven vermaken en ondertussen het huis een beetje aan kant houden etc. Het laatste wat je dan wil is stress omdat je niet weet welke kerstcadeaus je moet kopen. Deze Feestdagen Blogbox biedt in ieder geval voldoende inspiratie.

Smarthome apparaten van Qnect

Ik begin met dit te gekke cadeau: een doos vol slimme producten van Qnect. Wij zijn een groot fan van slimme producten in huis, maar ik vind de installatie vaak behoorlijk ingewikkeld. Daar hoef je je bij deze producten geen zorgen om te maken, deze zijn zo gemaakt dat je dat je ze zonder gedoe kunt installeren. En heb je je telefoon even niet bij de hand en wil je wel een lamp aan zetten? Dat kan met een handige afstandsbediening die online verkrijgbaar is.

Deze Qnect producten shop je bij GAMMA of Karwei. Om je een beeld te geven van de prijzen, hieronder een overzichtje:

  • Slimme indoor plug met energiemeting: €17,95
  • De outdoor slimme stekker: €14,99
  • De RGB slimme lamp: €12,95
  • De slimme LED strip: €25,95
  • De slimme binnencamera: €34,95

Melano Jewelry

Wil je een naaste verrassen met een mooi sieraad, dan kan ik mij voorstellen dat dat een heel lastige keuze is. Je wilt iets speciaals geven, maar sieraden zijn heel erg persoonlijk. De sieraden van Melano Jewelry bieden uitkomst met hun diverse, verwisselbare collecties. Deze set bestaat uit de Twisted Circle ketting, het Twisted Gemstone Cilinder steentje, de Twisted Tammy ring en het Twisted Star CZ steentje. Alle sieraden en steentjes uit de deze collectie zijn met elkaar te combineren en los verkrijgbaar. De ontvanger kan de collectie later uitbreiden en eindeloos blijven combineren.

Kortingscode: met de code WINTERBLOG15 mag ik je 15% korting geven op de sieraden van Melano Jewelry. Deze kortingscode is geldig tot en met 14 februari 2022.

Denksport Quizpuzzel boek

Dit is mij toch een partijtje leuk! Een boek vol nieuwe puzzels die zijn bedacht en uitgevonden door Cabaretier Tex de Wit en wetenschapper Thomas Swierts. Het is een mix van pubquizvragen en leuke puzzels. Het perfecte cadeau voor deze lange kerstvakantie. Je kunt de puzzels maken met je oudere kinderen of lekker zelf met een kop thee. Grote kans dat we deze vakantie veel binnen zitten dus waarom maken jullie geen puzzels? Herken jij de personages van Sesamstraat en weet jij wat de ingrediënten van een bitterbal zijn?

Voor mij is dit boek van Denksport het ideale cadeau, want ik wil deze vakantie wat meer offline gaan. Minder achter schermpjes en lekker spelletjes doen met mijn gezin. Sommigen van deze puzzels kan ik samen maken met Milan.

Thnx tags

We hebben allemaal weleens wat gevonden op straat wat je terug wilde geven aan de eigenaar. Met een portemonnee heb je soms geluk wanneer er een identiteitsbewijs in zit, maar als je sleutels vindt wordt het een stuk moeilijker om de eigenaar te vinden. Ik heb daarom weleens een sleutelbos bij het politiebureau gebracht.

Jij kan het de eerlijke vinder van jouw spullen een stuk gemakkelijker maken met deze Thnx tags. Het is heel simpel: maak een tag vast aan jouw waardevolle spullen. Vindt iemand vervolgens jouw spullen, dan hoeft diegene alleen nog maar de QR-code te scannen om jou te vinden en jou je spullen terug te geven! Ik bewaar deze set voor mijn nichtje die volgend jaar naar Australië gaat.

Kortingscode: raakt jouw kind altijd van alles kwijt (of jijzelf natuurlijk ?) en kun je wel wat Thnx Tags gebruiken? Dan mag ik je met de code MK20 maar liefst 20% korting geven!

Surprise factory

Tot slot zat er een cadeau in dat perfect bij ons past: een bon van SupriseFactory! Dit is niet zomaar een cadeaubon. Met deze cadeaubon geef je een belevenis cadeau en dat zijn wat mij betreft de mooiste cadeaus. Herinneringen zijn namelijk blijvend. De uitjes zijn echt origineel. Denk bijvoorbeeld aan een diner op 100 meter hoogte.

Je kunt deze bon bestellen als gepersonaliseerde cadeaubon. De ontvanger kan vervolgens zelf een datum reserveren om te gaan genieten van de belevenis.

Welk cadeau uit deze Blogbox zou jij kiezen?

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Debby
    18 december 2021 / 18:28

    Leuke box!! K zou persoonlijk niet snel n thnx tag aan m’n sleutelbos hangen.. als je m dan verliest heeft degene ook gelijk je adres :(.

    • Marisca
      Auteur
      18 december 2021 / 19:17

      Hoi Debby,

      Dankjewel, maar je hoeft uiteraard niet je adres in die app te zetten ? Je kiest zelf welke gegevens je in die app wilt tonen aan de vinder van jouw spullen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je telefoonnummer erin te zetten, maar je kunt ook een social media account eraan koppelen als je dat wilt. Dan kan men jou via een privébericht bereiken en kun je het daarna bijvoorbeeld zelf ophalen.

  2. Christine
    18 december 2021 / 19:13

    Wat gaaf toch dat je zulke cadeaus mag ontvangen in zo’n box, kan me voorstellen dat dat niet went én gelukkig maar ook ?
    En op je laatste vraag in te gaan: dat is nog lastig kiezen, want de smartstekker zou ik aan mijn zusje willen geven en het denksportboek aan mijn man ?
    Succes komende week met de vervroegde vakantie!

    • Marisca
      Auteur
      18 december 2021 / 19:19

      Ja, het went echt niet. Het voelt altijd speciaal, wat het ook is. Die slimme producten zijn inderdaad superhandig en dat boek is echt heel erg leuk!