Home + 4x dit mis ik aan de babytijd van de jongens + win een BabyBjörn draagzak!

4x dit mis ik aan de babytijd van de jongens + win een BabyBjörn draagzak!

Eerder deelde ik al met jullie dat er geen derde kindje meer komt in huize Mamablogger. Dat is ook helemaal niet erg, want het is een bewuste keuze, maar dat wil niet zeggen dat we niets missen aan de babytijd. Hoewel sommige dingen toen heel lastig waren zoals het vele huilen en het slaapgebrek, was die tijd verrassend ongecompliceerd als je het vergelijkt met nu. De tijd vliegt en dat maakt dat we die babytijd soms wel missen. Wat we precies missen lees je hieronder én je kunt de nieuwe BabyBjörn draagzak ter waarde van €220,- winnen!

1. Kleine kinderen, kleine zorgen

Dat denk ik de laatste tijd steeds vaker. In de babytijd heb je relatief weinig zorgen over je kindje (als alles goed gaat natuurlijk). Je kunt hem beschermen en het leven is vrij overzichtelijk. Althans, dat vind ik nu ik erop terug kijk. Nu hebben we wat meer zorgen, is het een stuk drukker en moet je je kind ook steeds wat meer loslaten. Ik vind dat allemaal best lastig en heb het afgelopen jaar behoorlijk wat zorgen gehad om de jongens. Soms wil ik nog wel even terug naar die onbezorgde babytijd.

2. De rust

In het verlengde van hierboven bedoel ik de rust van een baby dat relatief veel slaapt, nog geen weerwoord heeft, nog niet naar allerlei clubjes hoeft etc. Het enige agendapunt dat we destijds hadden waren de bezoekjes aan het consultatiebureau. Op woensdagmiddag waren we nog echt vrij en ’s avonds zaten we op de bank.

3. Je kindje dichtbij in de draagzak

Bij Milan hadden we er geen één, maar toen Floris werd geboren hadden we zowel een draagdoek als een draagzak en ik vond het zo fijn. We gebruikten deze ontzettend vaak en terwijl Milan in de bakfiets zat, zat Floris in de draagzak dicht tegen mij aan. Wat vond ik het jammer toen het te zwaar werd voor me. Dat kleine lijfje tegen je aan, dat mis ik echt wel.

Een van de bekendste merken op het gebied van draagzakken is BabyBjörn. Dit Zweedse familiebedrijf is dit jaar 60 geworden en maakt dus al die tijd al wipstoelen en draagzakken in samenwerking met kinderartsen en testfamilies.

Het nieuwste telg in de BabyBjörn familie is draagzak ‘Harmony’. Dit is een meegroeiende draagzak met een groot draagcomfort voor baby én drager. Met de draagzak Harmony valt BabyBjörn meteen ook in de prijzen.

Hierbij meer informatie over de BabyBjörn draagzak: 

Draagzak Harmony is een ergonomische en veelzijdige draagzak van zachte mesh met jersey details. Hij is ademend, waardoor de baby niet overhit raakt, maar ook knus. De draagzak is bovendien erg comfortabel voor zowel baby als ouder. 
 
De ergonomische en drukverlagende heupriem, de gevoerde lendensteun die de rug ontlast en de brede gevoerde schouderbanden bieden ouders comfort, zelfs tijdens langdurig dragen van hun baby. De draagzak kan aan verschillende lichaamstypen worden aangepast, zodat alle ouders hun baby comfortabel kunnen dragen.
 
De speciaal ontworpen 3D-mesh is niet alleen zeer zacht, maar ook stevig. De luchtige mesh sluit zacht aan rond de baby en biedt de juiste ondersteuning voor de rug, nek en heupen. 3D-mesh is een functionele en ademende stof, waardoor zowel de ouder als de baby heerlijk koel blijven. Bovendien droogt de draagzak snel na het wassen.

Winactie

Hoe leuk is het dat ik van BabyBjörn een Harmony draagzak aan één van jullie mag verloten ter waarde van €220,- ! Dat is nog eens een mooie eindejaarscadeau toch? Je kunt meedoen door hieronder een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 28 december 2021. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Doe daarom mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt.

4. Kroelen met je baby

Weet je wat ik ook zo fijn vond, kroelen met je baby op de bank. Als ik nu met mijn jongens kroel (al zit mijn tiener er niet meer op te wachten), dan duurt het hooguit 10 seconden. Dat was toen wel anders en ik mis dat echt!

Wat mis jij aan de babytijd van jouw kind(eren)? Klets mee in de comments en doe vooral mee met de te gekke winactie!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

82 Reacties

 1. Lisanne
  17 december 2021 / 07:49

  Ik zou super graag de draagzak winnen voor ons kleintje die we in februari verwachten.
  Bij ons zoontje hadden we er al een aangeschaft maar het lijkt me ideaal als m’n man en ik er allebei een hebben zodat we deze niet steeds hoeven te verstellen. Zooooveel gedragen toen. Overdag ik en ‘s avonds liep m’n man ermee rond (huilbaby, lifesaver).

  • Mommyof2tobe
   19 december 2021 / 11:16

   Wat een handige draagzak lijkt me dit! Op dit moment ben ik zwanger van onze 2e guppie wat verder nog niemand weet. Dus zo een mooie draagzak zou heel handig zijn. Daarom doe ik graag mee met de win actie.
   Wat kan je er ook goed den duidelijk over schrijven Marisca net zoals altijd!
   Ik wens je alvast fijne feestdagen en al het moois voor 2022!

 2. Rachel
  17 december 2021 / 08:01

  Heel graag! Bij onze tweede (even oud als Floris) veel gebruik gemaakt van de draagdoek. Nu is nummer 3 onderweg. Ik denk dat een draagzak ideaal is. Lekker makkelijk aan te trekken, je hoeft niet te knopen etc. En hup mee naar de speeltuin, het bos, het strand. Veeel handiger dan een kinderwagen!

 3. Priscilla
  17 december 2021 / 08:12

  Bij ons komt ool geen 3e kindje. Dua ik doe mee voor mijn vriendin die zwanger is! Zal ze goed kunnen gebruiken!

 4. Manon
  17 december 2021 / 08:47

  Ohh een draagzak staat bovenaan mijn verlanglijstje. Heb al een zoontje van 2 dus lijkt me ideaal om de baby dichtbij te hebben en toch mijn handen vrij.

  • Joyce
   19 december 2021 / 09:20

   Hoi Mariska!

   Wat zou die draagzak nu goed uitkomen bij ons derde kindje! Ik zou hem dan graag willen winnen. Met twee wat oudere kindjes heb je soms je handen vol. Ik gebruik nu wel eens een draagzak van doek, maar deze is natuurlijk veel steviger! Lekker bij mama en makkelijk bij een wandeling in het bos (dan is de kinderwagen iets minder praktisch). Nu we helaas ook weer in lock down zijn ga je toch vaker wandelen dus hij komt gewoon super uit! 🙂

 5. Mieke
  17 december 2021 / 08:59

  Ik heb nog geen ervaring met een draagzak (eerste keer in verwachting!), maar laat me wel graag aangenaam verrassen! Het lijkt me zo fijn om je kleintje dicht tegen je aan te hebben.
  Fingers crossed!

 6. 17 december 2021 / 10:36

  Wauw super mooi en gave winactie, ik heb zelf 9 kinderen en de laatsten zijn 3 2 en 3 maanden en moet elke dag naar peuterspeelzaal lopen en terug dit zou Ideaal zijn. En voor het huishouden ook en heerlijk warm bij mama daarna lekker wandelen met de kleintjes erbij

 7. Heleen
  17 december 2021 / 11:23

  Heel graag, onze tweede dochter is net geboren en met een peuter dochter is zo’n draagzak echt wel handig! Merk nu al dat ik handen tekort kom. En vind het zo fijn om haar lekker tegen mij aan te hebben, dit is ook onze laatste baby dus extra genieten nu!

 8. Suzan
  17 december 2021 / 12:50

  Wat super leuk! Er komt een 3de ( hier wel?)
  Dus die zou goed van pas komen om mijn handen vrij te hebben voor mijn boefjes van 3 en 5.
  Toch spannend om weer de baby tijd in te gaan.

 9. Dennis
  17 december 2021 / 14:11

  Er is bij ons een kleine op komst, Ik probeer me zo goed mogelijk te informeren over wat ik als vader kan doen. Een draag zak is wel iets waar ik me in kan vinden. Kunnen we nog steeds wandelingen maken met ze 2e maar hoeft niet altijd de kinderwagen mee.

 10. Kim
  17 december 2021 / 15:46

  oh superfijne actie met echt mooie prijs! doe hiervoor enorm graag mee! niet voor mezelf maar voor mijn neef die volgend jaar voor het eerst vader gaat worden ! hiermee zal er direct een hechte band ontstaan met de kleine spruit

 11. Jeanette
  17 december 2021 / 20:39

  Ik ziu echt heel blij zijn met een draagzak. Mijn zoontje is nu 6 weken en wil het liefst de hele dag bij mij zijn. Met een draagzak heb ik hem dicht bij mij en heb ik zelf ook wat ruimte voor mijn huishouden
  .

 12. Thierry Berns
  17 december 2021 / 21:12

  Wauw wauw wauw! Geweldig zeg! Ik doe graag mee voor mijn zoon op komst.

 13. Marian B
  17 december 2021 / 22:17

  Handig! Deze wil ik heel graag aan mijn broer en schoonzusje geven. Ze kunnen hem straks goed gebruiken.

 14. Nel
  18 december 2021 / 10:03

  Wat een mooie actie. Ik wil deze graag winnen voor mijn schoondochter. Zal ze heel blij mee zijn. Ze is namelijk in verwachting van een tweeling. Dus zou fantastisch goed uitkomen.

 15. Aniek
  18 december 2021 / 12:22

  Ah wat een leuke winactie! Ik zou graag de draagzak winnen voor het kleintje dat we volgend jaar verwachten.

 16. Lucas
  20 december 2021 / 09:48

  Leuke blogs! Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje. Deze prachtige draagzak is hier heel erg welkom. Zou een leuke verrassing zijn voor mijn vriendin en ons kleintje.

 17. Nelly
  21 december 2021 / 13:32

  Ik mis natuurlijk alles wat mijn dochter voor het eerst kon en deed. Ik loot ook graag mee.

 18. Jacqueline van de Manakker
  21 december 2021 / 13:33

  Dit lijkt ons echt super handig voor ons kleinkind wat wij verwachten, zou een leuke verrassing zijn voor de ouders

 19. Astrid
  21 december 2021 / 13:46

  Voor mijn a.s. kleinzoon, super!

 20. Rosa
  21 december 2021 / 14:04

  Oeh nu kan ik iemand blij maken, kind komt over een maand.. en wat zal die het fijn gaan vinden, en bij papa in slaap kunnen vallen. Ik gun het hem van harte..

 21. Sylie spil
  21 december 2021 / 14:06

  Bedankt dat ik deze blog mag lezen. Bedankt voor de aandacht die eraan is besteed. Bedankt dat je dit met anderen deelt..
  Een echte aanvulling op mijn dagelijkse bezigheden.
  Graag maak ik kans voor onze kleine Emma, ze is zo lief.

 22. 21 december 2021 / 14:08

  Wat een leuke winactie! Zou heel graag mee willen doen voor mijn ‘kleine” broertje en mijn schoonzus! Vorige week heb ik gehoord dat ik in 2022 voor het eerst tante ga worden en ze in verwachting zijn!!! HEEEEEEEL erg leuk! Deze buikdrager zou een heel leuk cadeautje zijn van de aanstaande trotse tante! 🙂

 23. Daniël
  21 december 2021 / 14:27

  Lijkt me super handig zo’n draagzak voor onze kleine, in the making.

 24. Elvira van der Heijden
  21 december 2021 / 14:41

  mijn dochter wou nooit in de draagzak of veel knuffelen maar mijn zoon is er gek op en wil regelmatig gewoon knuffelen bij mama of papa <3 wij hopen dat de 3de ook zo'n knuffelkontje wordt. Ook is het gewoon super handig, je kan het overal mee nemen en de kleine kan dicht bij jou slapen.

 25. Tessa
  21 december 2021 / 16:10

  Ik doe graag mee! Wij verwachten over een paar weekjes ons eerste kindje en een draagzak is het enige wat we nodig nodig hebben! Maar er is zoooo veel keus, ik zou deze graag willen uitproberen.

 26. Gerrie
  21 december 2021 / 16:54

  Ik doe mee voor mijn zus die zwanger is van haar derde zoon of dochter, die ze in juni verwacht. Ik gun het haar enorm! Ze wandelt graag met haar kleine naar bijvoorbeeld de supermarkt, dus dit zou ideaal zijn!

 27. Anita te Gussinklo
  21 december 2021 / 17:04

  Wat een mooie draagvzak.
  30 November is er een broertje geboren bij mijn oppasmeisjes
  Ik doe graag voor hem mee

 28. Bart
  21 december 2021 / 17:30

  Zou top zijn voor ons eerste kindje die we in april verwachten

 29. Carla
  21 december 2021 / 18:02

  Zou hem graag aan mijn dochter geven. Ik heb er zelf eentje gemist.

 30. Heleen Haarsma
  21 december 2021 / 18:16

  Mijn lieve dochter is net zelf moeder geworden van een pracht meisje!
  Ze is natuurlijk al overladen met cadeaus, maar een draagzak die heeft ze nog niet.
  Zou super zijn om te winnen, dit is ook echt een hele mooie en hele geweldige kwaliteit! 🙂
  Duimen maarrr….

 31. Anna
  21 december 2021 / 18:32

  Ik mis de tijd dat mijn dochter net geboren was en de tijd stil staat en je gewoon kunt genieten van je baby heerlijk op de bank liggen en urenlang naar haar staren..

  Ik doe graag mee voor een lief vriendinnetje van me die alweer de derde krijgt.

 32. Jan
  21 december 2021 / 18:53

  Super handig, ik waag graag een kansje.

 33. Monique Brummelhuis
  21 december 2021 / 20:06

  Ik ben een aanstaande trotse oma. Eind juni verwacht mijn dochter en schoonzoon hun eerste kindje. Ik vind het geweldig en geniet nu al van de groeiende buik van mijn dochter. Ik weet dat ik vroeger ook met mijn buik naar voren liep zodat iedereen kon zien dat ik zwanger was.
  Mooiste tijd van mijn leven.

 34. Karola
  21 december 2021 / 20:28

  Ik zou deze draagzak supergraag winnen omdat het wel de topper onder de draagzakken is.

 35. marij brand
  21 december 2021 / 20:32

  oehhhhh leuk en handig voor mn kleine mannetje van 4 maanden.
  Fijn om hem bij me te dragen

 36. Marja Legius
  21 december 2021 / 21:42

  Ideaal voor de kleine meid als ik de hond moet uitlaten.Kan ze lekker warm bij me zijn

 37. Marianne
  21 december 2021 / 21:52

  Hier een ventje van 3 weken. Hij moet veel en vaak mee op pad de komende tijd, want hij heeft 3 oudere zussen en broer. Een draagzak zou heel goed van pas komen om hem toch fijn dichtbij me te hebben en om hem troost te kunnen bieden op de momenten dat het nodig is!

 38. Angela
  21 december 2021 / 22:27

  Wow wat een gave prijs! Ik doe heel graag mee

 39. Astrid van Rekom
  21 december 2021 / 22:37

  Wauw, wat een mooie en solide draagzak.

 40. Lynn Mahieu
  21 december 2021 / 22:59

  Wauw wat een mooie actie! ? Mijn derde kindje komt er bijna aan en het lijkt me zalig om hem/haar vaak dicht tegen me aan te kunnen houden en zo toch nog veel bezig te kunnen zijn met de twee oudsten!

 41. Sharona
  21 december 2021 / 23:18

  Ik sleep me 6 maanden oude ventje (Rijck) overal mee, hij vind het heerlijk om z’n vingers in me neus te doen. Het zou natuurlijk geweldig zijn voor hem als hij dat kan doen in de supermarkt.

 42. Patrick
  22 december 2021 / 00:08

  Mijn zusje verwacht een kindje in de lente. Dit zou perfect voor haar zijn. Zelf geen kinderen maar wat ik mis van mijn neefjes, is hun nieuwsgierigheid. Overal aan alles zitten of klimmen.

 43. Debbie
  22 december 2021 / 00:16

  Wow, wat een leuke draagzak! Deze zou ik super graag willen winnen voor mijn zus die haar eerste kindje verwacht en tevens het eerste kleinkind/nichtje in de familie ?

 44. Sevda
  22 december 2021 / 01:48

  Dit lijkt me zo handig! Ik doe heel graag mee 🙂

 45. Suus
  22 december 2021 / 04:48

  Wow, wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor mijn nichtje, zij kan deze mooie draagzak goed gebruiken.

 46. Bertine
  22 december 2021 / 07:42

  Ja, dat is fijn, je baby dicht bij je dragen. Ik doe graag mee.

 47. Cathy
  22 december 2021 / 08:51

  Ik zou graag deze draagzak willen winnen zodat ik met m’n baby nichtje kan kroelen en overal naartoe kan. Eerste kleinkind voor mijn ouders dus dat maakt het allemaal net iets specialer. We kunnen met haar naar het parkje zodra het lente is of naar de supermarkt.

 48. Tamara Jongkees
  22 december 2021 / 10:27

  Dit lijkt mij heel fijn voor ons zoontje van 1 week oud!

 49. Nanda
  22 december 2021 / 10:43

  Hoi Mariska,

  Afgelopen zaterdag kwamen onze zoon en schoondochter het blije nieuws vertellen dat wij opa en oma worden. Dit is in deze tijd een super mooi geschenk. Eindelijk eens iets positiefs.
  Het leuke is dat we, nu al weten, 1 dag in de week mogen oppassen. We wonen vlak bij het bos. Hoe mooi zou het zijn om in de zomer van 2022 een heerlijke boswandeling te maken. Dan komt deze BabyBjorn draagzak heel goed van pas. Je kunt nooit te vroeg beginnen om met respect met de natuur om te gaan.
  Ik weet, het duurt nog heel lang maar kan er echt naar uit kijken. Ik ga er voor!!

  Alvast hele fijne feestdagen met uw gezin en fam. Blijf gezond.

 50. Matthijs
  22 december 2021 / 11:48

  Wat een fantastische win actie. Deze kunnen we goed gebruiken dus duimen maar!

 51. stef
  22 december 2021 / 13:51

  Wow wat een super dik cool cadeau! We doen graag mee en duimen voor iedereen, en onszelf 🙂
  Fijne dagen allemaal

 52. 22 december 2021 / 17:18

  Ik doe graag mee voor de buren, die afgelopen week een baby hebben gekregen, de twee buurmeisjes zijn zo trots als een pauw. Deze draagzak zal straks zeer goed van pas komen.

 53. Nina Haven
  22 december 2021 / 18:33

  Met twee pubers in huis ga ik geen gebruik meer maken van deze draagzak ?.
  Maar ik kan m’n zwager en schoonzus, die in februari hun tweede verwachten, hier wel een groot plezier mee doen!

 54. Eline
  22 december 2021 / 22:00

  Wat zou dit fijn zijn zeg! Ben zwanger van ons 2e kindje en had een draagzak gekregen maar deze kon helaas pas vanaf 6kg gedragen worden. En juist die eerste maanden wil je je kleintje zo dicht mogelijk tegen je aan hebben. Deze babybjorn draagzak lijkt me dan ook perfect om straks heerlijk te cocoonen met onze kleine. En ideaal ook want dan heeft mama de handen vrij om achter onze 1jarige dreumes aan te rennen haha.

 55. M. van Meegen
  22 december 2021 / 22:05

  Heel fijn! Wij zijn vast dingen aan het uitzoeken voor de eerste, dus nog geen ervaring mee. Maar het dichtbij dragen lijkt me zo waardevol.

 56. E.B
  23 december 2021 / 00:10

  Ik zou graag de (lichtgrijze) draagzak winnen
  voor mijn dochter die in Februari 2022 is uitgerekend 😉

 57. Pauline Witte
  23 december 2021 / 04:30

  Wat lijkt me het n heerlijke draagzak..en wat zou ik hem mijn dochter graag schenken.
  Na vijf jaar verlangen is hun dochtertje..n heel groot wonder.
  En voor Omi zo bijzonder.
  Pepper is 3 maandjes nu .maar erg klein…en wil het liefst zo dicht mogelijk bij mama of papa zijn..
  Hoe fijn deze heerlijke draagzak ..dat geeft mama en natuurlijk papa veel gemak.
  Ik zou ze zo graag verrasse
  Deze draagzak lijkt me klasse.

 58. jessi
  23 december 2021 / 15:10

  had het graag voor mijn 3weken oude tiesje

 59. joeri
  23 december 2021 / 15:10

  wauw dit zou handig zijn ik ben 2weken gelden papa geworden dus zou ideaal zijn

 60. Suzan
  23 december 2021 / 16:50

  Super draagzak! Handig voor als ik mijn dochtertje van school moet ophalen of als ik in huis bezig ben. Mijn zoontje kan niet zonder me, en een draagzak is erg handig. Hij is net een maandje oud!

 61. Leonie Degeling
  23 december 2021 / 22:26

  Hallo!!
  16 april zijn we uitgerekend en wat lijkt het me heerlijk om onze babyboy in deze geweldige draagzak te kunnen dragen.
  Wie weet hebben we geluk?
  Groetjes van Leonie.

 62. Evita
  24 december 2021 / 00:11

  Dit zou geweldig zijn voor mijn beste vriendin. Na al jaren de uitdaging om zwanger te worden is het haar eindelijk via veel misère en ziekenhuisbezoekjes gelukt! Ik gun haar zo’n mooie draagzak zodat ze straks trots en gelukkig met de kleine haar wandelingetjes kan doen.

 63. Stina
  24 december 2021 / 10:44

  Als gastouder geniet ik nog steeds van het heerlijk knuffelen met kinderen. Mijn eigen kinderen 18/16/13 willen dat niet zo meer wat ook niet heel gek. Wat zou het heerlijk zijn om deze draagzak te winnen. Makkelijk er op uit met meerdere kinderen zonder de wagen mee te hoeven. Of juist groter kind in de wagen en kleintje lekker dicht tegen je aan. Ieder de aandacht te kunnen geven.

 64. Joyce Vlastuin
  24 december 2021 / 13:50

  De kusjes geven op die kleine voetjes! De voeten van mijn oudste dochter van 7 zijn nu echt te groot en de voetjes van mijn dochterje van 4 zijn ook al niet zo schattig meer.

  Eind september hebben we een jongetje gekregen. Deze voetjes zijn weer zo lekker zacht en schattig dus ik geniet er nog even van want hij groeit hard.

  Wij doen graag mee met de winactie want voorlopig loopt hij nog niet op die kleine voetjes.

 65. Hilde Visser
  24 december 2021 / 16:03

  Heel tof, die licht grijze is mooi!

 66. 24 december 2021 / 18:48

  Een reactie voor een lieve vriendin, haar derde kan elk moment geboren. Misschien wel een kerstkindje! Met 2 iets oudere kinderen heeft ze haar handen vol. Een draagzak zou een uitkomst zijn! Zeker ook om in het voorjaar lekker naar buiten te kunnen gaan en de bossen in wat moeilijker gaat met een kinderwagen. Genoeg redenen!

 67. Inge Speemanns
  24 december 2021 / 19:09

  Wat een lieve lijstje! Ik kijk er zo naar uit om met ons tweede kindje opkomst weer te kunnen kroelen, ik heb het erg gemist. Ik maak graag kans op de draagzak voor ons kondje op komst.

 68. Marloes
  24 december 2021 / 21:26

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor een vriendin die zwanger is van de tweede!

 69. Wesley
  24 december 2021 / 23:49

  Ik wil mijn broer een warm hart toedragen en zorgen dat hij voortaan zijn last (mijn neefje…grapje natuurlijk) in deze draagzak kan dragen 😉

 70. Anneliese de Waal
  25 december 2021 / 12:13

  Ik doe erg graag mee voor de kleine ??, erg leuk ?????, heerlijk als de kinderen klein zijn genieten van de eerste stapjes en van alle eerste dingen die kinderen doen als ze klein zijn ????? Groetjes Anneliese de Waal

 71. Diana van os
  25 december 2021 / 20:16

  Wauw wat een geweldige leuke en handige winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn babygirl Alisha , ik heb helaas nog geen draagzak maar lijkt me heel erg fijn .

 72. 26 december 2021 / 10:08

  Ik mis de tijd dat mijn kindje op mijn borstkas lag te slapen. Dat was zo rustgevend dat ik zelf ook gewoon in slaap viel , op de bank. 2 schone slapers 🙂

 73. Elle
  26 december 2021 / 12:40

  Een draagzak is ideaal , helemaal als je al een kindje hebt en er nog eentje komt. Ik zou deze graag willen winnen voor mijn vriendinnetje die in februari haar 2e zoontje verwacht

 74. Syl
  27 december 2021 / 17:16

  Wauw wat een mooie kwalitatieve draagzak. Ik ben pas net zwanger van de eerste maar hoor zoveel goede verhalen over je baby dragen in een draagzak. Ik zou dan heerlijk gaan wandelen met de kleine. Ik doe erg graag mee!

 75. maaike
  28 december 2021 / 11:21

  Oeh, hier maak ik graag kans op voor mijn broertje en vrouw. Net de 3e gekregen, dus deze komt goed van pas!

 76. 28 december 2021 / 11:37

  Ik doe op het nippertje ook graag mee. Lijkt me super handig om straks te hebben als ik met baby zoon naar het kdv moet brengen. Geen idee hoe ik dat anders moet doen 🙂 duim duim.

 77. Anne-Laura
  28 december 2021 / 19:14

  Wat lijkt me dat fijn zeg voor ons eerste kindje dat wij komend jaar verwachten.

 78. Aline
  28 december 2021 / 21:27

  Super leuke winactie.. Voor onze toekomstige baby ??.. na 6 jaar komt er een 3e kindje bij.. en eindelijk tot nog toe een zorgeloze zwangerschap.. wij hebben nog nooit een draagzak gehad, bij de andere 2. Maar dit keer zouden wij er graag 1 willen. Lijkt ons super makkelijk en fijn om je kindje zo dichtbij te dragen..