Home + Baby & Peuter | 7x mooie en fijne buggy’s onder de €180,-

Baby & Peuter | 7x mooie en fijne buggy’s onder de €180,-

We hebben inmiddels al heel wat buggy’s uitgeprobeerd. Eerst voor Milan en later voor Floris. Door Mamablogger hadden we de luxe dat we voor Floris buggy’s hebben gekregen waardoor we inmiddels heel goed weten wat we fijn vinden aan een buggy en waar deze voor ons aan moet voldoen. Toen één van de gekregen buggy’s kapot ging (door onze fout) zaten we een beetje met de handen in het haar, want dat was de fijnste buggy die we ooit hadden gehad. We kregen wat vergoed van de verzekering (we zijn namelijk ook verzekerd voor schade die we zelf hebben veroorzaakt) en besloten toch dezelfde buggy terug te kopen. Ondanks dat we wat terug kregen toch weer een flinke uitgave, maar ja, deze is zo fijn. Inmiddels is dit alweer een paar maanden geleden. Toch denk ik dat het wel goedkoper kan. Daarom 10x fijne buggy’s onder de €200,-

1. Topmark Dani Plus buggy

Een van de dingen die wij fijn vinden aan een buggy is een doorlopen duwbeugel net als bij een kinderwagen. Ook vinden we een voorbeugel heel fijn. Floris houdt deze regelmatig vast en doet dan net of hij zelf aan het sturen is haha. Ik denk dat het voor kinderen fijn is als ze wat vast kunnen houden en daarnaast biedt het wat extra veiligheid. Dit is een “one-hand folding” buggy, wat betekent dat je deze met één hand in kan klappen. Dat hebben wij nu ook en dat is echt heel handig! Deze buggy kost €179,- en je vindt hem hier.

2. Koelstra Simba T4 buggy

Wat wij prettig vinden, hoeft voor een ander helemaal niet zo te zijn. Deze Koelstra buggy heeft handvatten en geen voorbeugel, maar misschien hoeft dat wat jou betreft ook helemaal niet. Deze buggy doet mij qua model heel erg denken aan de McClaren buggy die we hebben gehad. Ook die had lederboom handvatten. Deze is echte een stuk goedkoper en kost €149,- Je vindt hem hier.

3. Topmark Jayll

Deze Topmark buggy lijkt heel erg op de dure buggy die we nu hebben. Wat opvalt aan deze is de ruime boodschappenmand onder de buggy. Ook dit is een buggy die je met één hand in kunt klappen. Verder is de buggy voorzien van een 5-puntsgordel. Hij is klein opvouwbaar en te dragen met het handvat. Deze buggy kost €165,-. Je vindt deze buggy hier.

4. Koelstra Limbo by Prénatal

Deze Koelstra buggy is speciaal ontworpen voor Prénatal. Ook kan deze buggy mee worden genomen op de fiets en heeft zij zwenkwielen aan de voorkant. Verder is ook deze buggy voorzien van een ruime boodschappenmand en een 5-puntsgordel. Let op: deze buggy kost €99,- is dus alleen te koop bij Prénatal en je vindt hem hier.

5. Kinderkraft Indy Denim

Op een gegeven moment lijken alle buggy’s op elkaar en dan is een ander kleurtje ook wel fijn. Ik vind deze denim buggy van Kinderkraft echt ontzettend gaaf en hoor steeds meer over dit merk. Het schijnt echt een heel fijn en degelijk merk te zijn. Ook deze kunt je overigens met één hand inklappen. De buggy kost €119,- Dat is toch wel een budgetvriendelijke variant! Je vindt hem hier.

6. Kinderkraft Grande 2020

Wil je een wat luxere variant op de buggy hierboven? Dan is dit een mooi alternatief. Deze heeft een luxere afwerking en het zitvlak is ruimer. En wat dacht je van de bekerhouder? Ook die is ideaal! De Grande 2020 Wandelwagen wordt compleet geleverd inclusief beenkap, regenhoes en bekerhouder. Verder is ook deze buggy met één hand in te klappen en heeft deze een ruimer en hoger boodschappenmandje. Duur is ‘ie zeker niet, want deze buggy kost €149,- Je vindt deze hier.

7. Easywalker mini buggy XS Union Jack

Hoe gaaf is deze Easywalker MINI buggy. Je hebt twee varianten van deze buggy: de gewone blauw en deze vintage kleur. Persoonlijk vind ik deze vintage kleur veel mooier en die hebben wij dan ook voor Floris gehad. We hebben hem echter weggedaan omdat we toen nog een andere auto hadden met een veel kleinere kofferbak dan dat we nu hebben. De buggy was niet zo klein inklapbaar (we hadden toen wel een andere variant dan deze) en dat nam teveel ruimte in beslag. Met pijn in ons hart, want wat vinden we deze buggy tof!

Deze nieuwe variant is wel compact als je hem inklapt en ook deze is met één hand in te klappen. De buggy kost €179,- en je vindt hem hier.

Welke van deze buggy’s vind jij het mooist? Of heb je misschien zelf één van deze buggy’s? Laat dan weten wat je van deze buggy vindt.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *