Home + 3x superleuk houten buitenspeelgoed van Lidl!

3x superleuk houten buitenspeelgoed van Lidl!

Vanavond gaat de zomertijd in en als ik kijk naar de temperaturen voor komende week, dan belooft het in ieder geval een goed begin van de lente te worden. Wij hebben er heel erg veel zin in! Lekker de tuin in en werken aan de tuintafel terwijl Floris lekker speelt. In deze tuin kan dat omdat ik Floris veel beter in de gaten kan houden. Twee jaar geleden kochten we een houten speelhuisje en deze is meeverhuisd. Dit jaar ga ik het huisje opnieuw beitsen, daar heb ik nu al heel veel zin in. Vorig jaar kreeg Floris een buitenkeukentje en ook deze is nog steeds favoriet. Kortom, buitenspeelgoed is onmisbaar en speelgoed van hout gaat in ieder geval lang mee. Lidl weet dat en heeft supergaaf houten buitenspeelgoed!

Het houten buitenkeukentje van Lidl

Hoe mooi is dit houten buitenkeukentje met diverse accessoires?

  • Deze outdoor keuken is ideaal voor kleine koks en tuiniers en heeft een stevige constructie van echt hout
  • De keuken heeft veel opbergruimte dankzij 2 legplanken inclusief dienblad en is voorzien van een krijtbord
  • Met herschrijfbaar krijtbord, 1 wateremmer met kraan, 2 afneembare wasbakken van RVS, 2 kookplaten inclusief 2 temperatuurregelaars met klikgeluid, 4 decoratieve bloempotten, 7 praktische houten haken, 3 tuingereedschap: vork, grote en kleine schep

Afmetingen: 77 x 32 x 95 cm (l x b x h)

Dit keukentje is niet duur en kost €49,99,-

Zand- en water picknicktafel

Deze picknicktafel kun je openen en dan staat deze garant voor heel wat uren speelplezier. In de ene helft doe je wat zand en de andere helft vul je met water. Grote kans dat dit door elkaar wordt gegooid, maar het is beter dan de halve zandbak in je huis haha.

  • De ideale picknicktafel voor kinderen – door de houten plaat te verwijderen, verandert de Plum® picknicktafel in een zand- en waterspeeltafel
  • Veelzijdig en ruimtebesparend dankzij de kleine voetafdruk en ideaal om met vrienden te spelen
  • Gemaakt van hoogwaardig FSC®-gecertificeerd hout
  • Zand en speelgoed zijn niet inbegrepen

Afmetingen: 105 x 89 x 49 cm (l x b x h)

Picknicktafel met leuning

Tot slot in het rijtje met houten buitenspeelgoed deze picknicktafel met leuning. Als jij een eigen plekje hebt wil je kindje dat natuurlijk ook. Een theekransje met knuffels of chillen met vriendjes, het kan aan deze picknicktafel! Ik zou hem beitsen, maar zo is ‘ie natuurlijk ook heel leuk.

 

  • Deze picknickset bestaat uit een tafel en 2 banken met rugleuning en is perfect voor in de tuin
  • Aanbevolen leeftijd: 2 tot en met 7 jaar

Afmetingen: 105 x 90 x 51 cm (l x b x h), zithoogte 28 centimeter

Je vindt dit buitenspeelgoed in de webshop van Lidl.

Welk buitenspeelgoed vind jij het leukst? Ik ben enorm fan van het keukentje!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *