Home + 3 tips om je kinderkamer op te fleuren

3 tips om je kinderkamer op te fleuren

Wil jij de kinderkamer opfleuren omdat er een kleintje op komst is, of omdat de huidige kinderkamer gedateerd is? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres! In deze blog hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Lees hieronder dus snel verder of lees meer op dhk.nl.

Zet een blikvanger in de kamer of in de antraciet kunststof kozijnen

Je kunt een kinderkamer enorm opleuken door er gezellige decoratie neer te zetten. Je kunt stickers tegen de muur plaatsen of een muur behangen met een printje. Daarnaast kun je leuke knuffels op de kast zetten waardoor het geheel er wat knusser uitziet. Verder kun je meer licht creëren met antraciet kunststof kozijnen. Deze kun je ook met stickers decoreren.

Meer opbergruimte

De meeste kinderen hebben veel speelgoed, en het is dan fijn als het uit het zicht ligt. Er zijn talloze opties op het gebied van opbergruimte. Je kunt zelf een kast maken, wat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn met een handleiding. Je hebt het snel in elkaar gezet, waarna je er lange tijd plezier van hebt!

Geef je kinderen extra beweging

Als je drukke kinderen hebt, dan is het prettig als ze ook op regenachtige dagen hun energie kwijt kunnen. Natuurlijk kunnen ze spelen met hun speelgoed, maar je kunt ook een schommel neerhangen of een hangzak plaatsen. Deze hang je gewoon aan een haak aan het plafond of aan een balk. De kamer ziet er dan niet alleen levendiger en knusser uit; je kinderen kunnen er ook lekker op spelen als het buiten vies weer is!

nieuwe kinderkamer_Floris_kinderkamer_mamablogger_wonen_interieur_

Breng kleur aan of plak stickers op je antraciet kunststof kozijnen

Als je niet veel wilt veranderen aan de meubels die je al in huis hebt, dan kun je de kinderkamer prima opfleuren met een nieuwe kleur aan de wand of met stickers. Deze kun je ook op de kozijnen plakken. Je kunt de kinderkamer sfeervoller maken met een muur met printjes of met 3D stickers.

Muurstickers met een leuk printje

Veel kinderen zijn op dieren, planten en de natuur. Het is daarom ook leuk om stickers op de muur te plakken in de vorm van planten of dieren. Hierdoor krijgt de kamer een bijzondere sfeer, maar ziet het er niet te kinderachtig uit. Je kinderen kunnen dus lang plezier hebben van deze stickers zonder dat het snel gaat vervelen. Geen fan van muurstickers? Kies dan voor plafond stickers of raamstickers.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *