Home + 10 feiten die je wilt weten over mijn blog ;-)

10 feiten die je wilt weten over mijn blog ;-)

Tuurlijk lees je iedere blogpost van mij en kijk je alweer reikhalzend uit naar de nieuwe post 😉 Yep, tuurlijk… Nee hoor, ik ben blij met iedere volger. De één zal meer geïnteresseerd zijn in mijn privé verhalen, de ander steekt wat op van de social media posts en de volgende wil meer achtergrond informatie over de webshop. Wat jouw motivatie ook is om mijn blog te lezen en misschien ook wel te volgen, ik ben blij met je! De bezoekersaantallen groeien en ik ben blij met de interactie die er bijvoorbeeld ontstaat op Twitter naar aanleiding van een nieuwe post. In deze post tien feiten over mijn blog.

  1. Deze blog bestaat nog niet zo lang, hiervoor blogde ik via Blogger, dat deed ik bedroevend slecht overigens. Er zat totaal geen lijn in.
  2. Tegenwoordig denk ik in blogs. Nu mijn keelamandelen er misschien uit moeten vraag ik me al af of de arts misschien foto’s kan maken van deze ingreep, dan kan ik er ‘lekker’ over bloggen. Wel origineel toch? 😉
  3. De uitdaging is om een jaar lang dagelijks te bloggen, voor deze maand heb ik de onderwerpen al ingepland, maar vraag me stiekem toch af waar ik in februari over ga bloggen. Gelukkig is dat een korte maand!
  4. Ik check dagelijks de statistieken en kijk dan vooral naar de woonplaatsen waar vandaan mijn blog wordt gelezen. Heb er al interessante dingen uitgehaald 😉
  5. Er zijn al twee leuke gastbloggers met wie ik al een soort van deadline heb afgesproken. Wordt vervolgd!
  6. Heb je ook interesse om een keer een gastblog te schrijven? Je bent welkom om te mailen naar queenc@outlook.com
  7. Zodra ik een idee heb, begin ik al met schrijven en sla het dan op als draft. Zo vergeet ik niets.
  8. Zelf als er al een blogpost gepland staat om gepubliceerd te worden, schaaf ik er nog van alles aan bij voordat het ook echt gepubliceerd wordt.
  9. Ik denk na over affiliate marketing.
  10. Juist door te bloggen over verschillende, maar altijd vaste, onderwerpen op bepaalde dagen hoop ik meer mensen aan te spreken en dus ook een groter bereik te krijgen. Ik doe het natuurlijk wel met een reden.

Zodra er weer tien nieuwe feiten te delen zijn, zet ik ze ook weer online.

Mijn 'droom-blog-werkomgeving'

Mijn ‘droom-blog-werkomgeving’

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *