Home + Zomer op Mamablogger, dit kun je verwachten

Zomer op Mamablogger, dit kun je verwachten

De zomer is in volle gang, we hebben een paar mooie weken gehad en de zomervakantie staat voor de deur. We hebben er zin in! Maar wat betekent de zomer voor Mamablogger? Ga ik door met bloggen of hanteer ik, net als veel collega bloggers, een zomerrooster? Ik kan je vertellen dat ik dat in ieder geval niet ga doen. Wat je wel kan verwachten, lees je hieronder.

Lekker veel blogs op Mamablogger tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie dus geen zomerrooster op Mamablogger. De bezoekersaantallen nemen namelijk niet echt af in de zomer en ik vind het zelf ook heerlijk om te lezen op het strand of in de tuin. Daarom kun je de hele zomervakantie minimaal vijf blogs per week verwachten op Mamablogger. In ieder geval van maandag tot en met vrijdag. Ik ben al lekker vooruit aan het werken en heb op het moment heel veel inspiratie. Dat is fijn, want ik wil natuurlijk ook vakantie vieren en dan zo min mogelijk schrijven. Het was de afgelopen periode heel erg druk op het werk, thuis en voor Mamablogger. Als ik geen rust neem, vrees ik dat het een keer teveel wordt. Dat wil ik graag voorkomen. Door nu vooruit te werken, kan ik straks de rust pakken én kan ik jullie voorzien van – hopelijk – leuke content.

Van een verslag van onze vakantie tot natuurlijk de uitgaven tijdens onze vakantie en nog veel meer!

Back to School blogs!

Ook de Back to School blogs komen terug op Mamablogger! Vooralsnog staan die gepland op de dinsdagen in de zomervakantie en met een zoon die naar de middelbare school gaat, valt er genoeg te vertellen. Zo probeer ik antwoord te vinden op de vraag ‘wat kost de brugklas?’ en gaan we natuurlijk op pad voor schoolspullen.

Opdrachten gaan gewoon door

Hoewel ik zoveel mogelijk vakantie op wil nemen, gaan de opdrachten gewoon door. Daarom plaats ik minimaal vijf gewone blogs per week. Alle eventuele extra blogs, zullen opdrachten zijn, al is dat in de zomer vaak wel een stuk rustiger. We zijn aan het kijken voor een nieuw huis dus iedere opdracht is welkom. Eerlijk is eerlijk. Mijn mail zal ik dus blijven lezen en opdrachten worden gewoon geschreven. Misschien in een iets lagere versnelling, maar ik pak het wel op.

Kortom, veel leuke content op Mamablogger en we nemen jullie mee deze zomer! Ik hoop natuurlijk dat jullie lekker mee blijven lezen wanneer het jullie uitkomt. Op naar een paar mooie weken, fijne zomer!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *