Home + Yay or nay? Jongensarmbanden

Yay or nay? Jongensarmbanden

Bij mij is het absoluut ‘Yay’.  Milan wordt heel snel groot, veel te snel. En hij is inmiddels best ijdel, veel te ijdel haha. Tenminste, ijdel in de zin dat hij zich steeds meer bewust is van wat hij aan heeft. En bij die kleding horen dan ook accessoires. Nu zijn zijn zonnebril en hoedje onmisbaar, maar een stoere jongensarmband heeft ook zijn intrede gedaan in huis. Superleuk, al zeg ik het zelf.

Ik houd er wel van en vind het ook wel stoer staan bij hem. Het geeft een simpele outfit soms net dat beetje extra. Daarnaast is ‘twinning’ ontzettend hip, dus hoe leuk is het als vader en zoon dezelfde armband(en) dragen?!

Mijn favorieten

Mijn favoriete armbanden zijn de kralen armbanden (met houten kralen) en de leren armbanden. Die zijn stoer en hebben iets festival-achtigs. Daarnaast passen deze ook het beste bij zowel Patrick als Milan. En als iets god bij hen past zullen ze het ook veel valer dragen. Hier in de stad is nauwelijks wat leuks te vinden, maar bij Trendhim vond ik wel heel gave armbanden voor Patrick en Milan.

Hoe bepaal je de omvang van de armband?

Dit vond ik lastig. Je kunt een armband wel mooi vinden, maar hij moet wel goed passen en niet te krap zitten bij Patrick of van Milans pols af vallen. Hoe weet ik nu of ik de goede maat kies?

Bij Trendhim hebben ze een handig hulpmiddel: als je een armband voor jongens kiest, kies dan altijd maat S. Deze is kleiner dan 19 cm. Voor Milan nog wat te ruim, maar die kan ik zelf dan wat smaller maken. Heb je een oudere zoon (een tiener bijvoorbeeld), dan zit je met die maat vaak wel goed. Die hebben namelijk vaak een polsomvang van 15-17 cm. Voor je partner is het het beste om de pols op te meten net boven het polsbotje. Daar tel je vervolgens 2 cm bij op. Dus is de omvang van de pols 21 cm, dan kies je een armband van 23 cm.

Waar let je op bij het kiezen van een armband voor je mannen?

Let vooral op het materiaal. Kan hij er namelijk wel tegen? Milan heeft een gevoelige huid en Patrick juist helemaal niet. Ik moet dus goed opletten dat ik niet te snel iets kies wat ik alleen maar mooi vind, maar waar Milan ook tegen kan.

Let verder goed op de sluiting. Er zijn veel verschillende sluitingen zoals een magneet, een druksluiting, gaatjes zoals bij een riem en touwtjes (gebonden). Ik kies liever iets waarvan ik weet dat Milan het dan niet zo snel kwijt kan raken 😉

Dus of je nu een armband kiest voor een speciale gelegenheid of omdat het gewoon zo leuk staat, ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met deze tips en bij Trendhim vind je verder gegarandeerd de juiste armband voor jouw stoere mannen!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie