Home + Winactie| win shoptegoed van fashion webshop Moderood!

Winactie| win shoptegoed van fashion webshop Moderood!

Fashion is altijd een passie geweest. Als kind zijnde was ik iedere dag in de weer met mijn kleding en wat was ik blij als mijn moeder weer iets nieuws had gekocht. Blijer dan met speelgoed zelfs! Dat is nooit overgegaan, maar nu ik zelf moeder ben merk ik dat ik minder snel voor mezelf shop. En van wat ik hoor ben ik daar niet de enige moeder in. Jammer eigenlijk, want ik voel me altijd zo goed in nieuwe kleding. Misschien zelfs wel meer zelfverzekerd ook.

Ik ben ook kritischer, ga nu eerder voor een duurder item wat bijvoorbeeld dan net wat mooier valt, Daar heb ik dan zo lang plezier van en kan je ook heel goed combineren met een wat goedkoper item. Juist dat mixen en matchen is zo leuk en doe ik veel te weinig!

Herken je dit? Dan heb ik een superleuke winactie voor jou in samenwerking met fashion webshop Moderood!

Ik nam pas voor het eerst een kijkje op Moderood en wat mij meteen opviel was dat zij Pink Ribbon zo enorm steunen. Speciaal voor Pink Ribbon is er een collectie samengesteld met items uit de webshop. Als je één van deze items koopt, steun je Pink Ribbon direct omdat 10% van de opbrengst daar naartoe gaat.

Verder valt op dat je bij Moderood lekker veel echt fijne fashion vindt. Dus lekker hip, maar ook nog goed draagbaar naar je werk. Wat dacht je van merken als Gsus, LA Sisters, Missy Taylor, B’loved en Culture?

En het shoppen wordt nog leuker, want ik mag maar liefst drie keer €30 shoptegoed van Moderood verloten! Hoe leuk is dat?!

En meedoen is heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter en laat mij weten wat jij zou shoppen voor dit shoptegoed. Je kunt meedoen tot 16 mei 2015. Daarna maak ik de winnaars bekend.

Ik zal mijn favorieten alvast met je delen:

Dus doe je mee met deze heerlijke winactie? Laat dan een reactie achter in de comments hieronder! En wil je meer weten over Moderood of geen nieuwtjes meer missen? Kijk dan even op hun Facebookpagina.

Liefs, Marisca

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 Reacties

 1. 25 april 2015 / 16:27

  Wat een super actie! Ik keek gelijk bij de jurken, want een jurk is gelijk een outfit. I love dresses! De melting pot jurk van Gsus heeft ook nog eens een NYC-print; die dus! Ciao, ik ga snel duimen!

 2. Joke
  25 april 2015 / 16:50

  Noy Marisca ook ik heb last van het virus om te shoppen en vraag mezelf weleens af wanneer ik daar genoeg van krijg.
  Ik vind het t’shirt met die kanten mouwtjes wel heel erg leuk echt leuk om die er bij te hebben.
  En zeg nou zelf, daar heb je er toch nooit teveel van!

  Lieve groetjes Joke

 3. Petra L.
  26 april 2015 / 10:02

  Leuke actie, want zo wordt een hot item net even nog hotter. Ik ga voor de Lakisha blouse. Helemaal mij! En zo doneer ik ook nog even wat mee voor Pink Ribbon. Niet geheel onbelangrijk.

 4. 26 april 2015 / 19:40

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik zou waarschijnlijk een top van pink ribbon kopen. Een leuke top voor mij én pink ribbon steunen! 🙂

 5. Natalja nikkels
  26 april 2015 / 22:19

  zo leuk, via kindermodeblog lees ik een artikel over jou en de coole kledingstijl van je zoon, ik dacht die ga ik volgen! Nu zie ik deze leuke actie en vind al heel snel het kledingstuk wat ik zou gaan kopen, namelijk het spijkerjasje ‘culture Jack farell’. Altijd handig, tijdloos en goed te combineren! Love iT!!

 6. Lies
  28 april 2015 / 10:07

  Super leuke actie en webshop zeg!! Iets ‘virtueel’ uitzoeken was nog niet gemakkelijk met zoveel leuke items! Ik denk dat ik zou gaan voor de B.LOVED BLOUSE ZIJDE BLAUW <3

 7. Sylvia Jolanda
  28 april 2015 / 13:24

  Ik herken het zeker! Ik ben ook veel kritischer geworden en ga eerder voor basics die ik dan combineer met mooie accessoires. Zo zie ik er toch steeds anders uit 🙂

 8. Claire
  28 april 2015 / 20:00

  De culture top Grube grijs lijkt mij een aanwinst voor deze zomer!!

 9. Thea
  28 april 2015 / 21:25

  ja, ik doe supergraag mee!

 10. Paula
  28 april 2015 / 21:52

  Een heerlijke winactie, da’s inderdaad helemaal waar!
  En ik doe graag mee 🙂

 11. Anna Wienen
  28 april 2015 / 21:54

  I’m in! Super leuk..!

 12. Nina Mol
  29 april 2015 / 06:02

  Wow, gaaaaaaaaaaaaaaaf!! Ik ben ook meteen helemaal verliefd op het Culture Jack!! Fingers crossed! xxx

 13. 29 april 2015 / 09:46

  Ik loot echt heel graag mee met deze super mooie actie! Ik zou voor de Culture Jack gaan zoals boven te zien is!

 14. Sue
  29 april 2015 / 11:34

  Wat een prachtige kleding…….moderood.nl heeft er zeker een fan bij! Ik kan bijna niet kiezen uit alle leuke items, heb een top drie……Culture Jeans Evenleen pink, maar ook het Culture Jack en Culture blouse Kenzi…..vallen zeer in de smaak.
  Ik heb bewust gekeken in de Pink Ribbon collectie omdat ik Pink Ribbon een warm hart toedraag….ik ben zelf BRCA gen drager en heb een paar maanden terug een preventieve borstverwijdering ondergaan……ik ben nog elke dag dankbaar voor het feit dat ik een keuze heb mogen maken, in tegenstelling tot zovelen die die keuze niet meer hebben. Voor mij een extra reden om binnenkort eens even online te gaan shoppen bij moderood.nl

 15. 29 april 2015 / 11:47

  Wat een mooie merken! En gelijk heb je, soms valt een iets duurder item inderdaad mooier en is meestal wat unieker. Nog leuker: een iets duurder item kunnen kopen met gewonnen shoptegoed waardoor het uiteindelijk toch weer een koopje is! Dat is een echte win-win situatie voor jezelf 😉 Hier kan ik dus alleen maar op hopen!

 16. corinne
  29 april 2015 / 13:14

  Leuke win actie genoeg leuks gezien op de website van moderood

 17. Josien Hillebrands
  29 april 2015 / 13:34

  Iets leuks voor na mijn zwangerschap! :D!

 18. Sieneke van Biessum
  29 april 2015 / 13:35

  Een leuk cadeau voor mijn zwangere dochter! ♥

 19. Marian
  29 april 2015 / 16:18

  Leuke site Moderood! Ik kan niet kiezen, er is zo veel leuks.
  Waarschijnlijk ga ik voor een leuk shirt, al genoeg voorbij zien komen!

 20. Anneliese
  29 april 2015 / 16:39

  De culture jack hierboven op de foto is prachtig, deze zou ik zeker shoppen, erg mooi.
  Leuke win actie 🙂

 21. Larissa
  29 april 2015 / 17:14

  Heerlijke site! Geweldige actie. Moderood weet me altijd te verassen met hun producten.
  Deze kans laat ik niet liggen… Van shoptegoed slaat mijn fashionhart over!

  “Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn”
  ― Orson Welles

 22. 29 april 2015 / 17:40

  Gave actie! Ik ben b*loved fan, en zou zeker voor hun prachtig kleurrijke kaftan gaan! Duimen!

 23. Jan
  29 april 2015 / 18:40

  Super leuke actie, Super motivatie voor weer wat nieuws !

 24. Anna
  29 april 2015 / 19:25

  Helemaal geweldig!!
  Ik zou dolgraag willen winnen want mij kleding is erg toe aan vernieuwing.

 25. Heleen van der Velde
  29 april 2015 / 19:49

  Heb natuurlijk meteen in de pink ribbon collectie gekeken en het wordt de: GSUS SHIRT JES MELTINGPO

 26. Anita te Gussinklo
  29 april 2015 / 21:56

  Ik zou er wel een nieuwe jeans bij willen hebben.
  De slimfit jeans van Miss Miss vind ik erg leuk.

 27. Danielle Noord
  29 april 2015 / 22:39

  Geweldig om een nieuwe outfit uit te zoeken voor het festivalseizoen!!  Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 28. Romy
  30 april 2015 / 07:43

  Wat een mooie kleding hebben ze! Vooral die jurken zijn helemaal mijn ding. Ik zou mezelf graag verwennen met dit exemplaar: MISSMISS DRESS BOHEMIAN BEIGE

 29. Annelaure
  30 april 2015 / 11:06

  Ik zie al een heleboel leuke kledingstukken die ik graag zou kopen. Zou dus heel graag winnen! 🙂

 30. Aniek
  30 april 2015 / 19:43

  Ik waag weer een kans

 31. jan
  4 mei 2015 / 00:50

  ik doe graag mee, kado voor mijn zus

 32. Carmen
  4 mei 2015 / 13:38

  YEAAAH ! Wat leeeeuk! Ik kan niet wachten tot de zomer weer begint en ik eindelijk weer naar leuke festivals, het park en het strand kan gaan.. Bij alle 3 deze activiteiten zou zo’n super gave fashionable shirt van Culture héél goed van pas kunnen komen ! https://www.moderood.nl/culture-top-grube-grijs

 33. 6 mei 2015 / 02:08

  Leuke shop, ik kende het niet. Ik vind het Gsus Top Mini Seagulls shirt heel leuk en heel apart met die assymetrische mouwen! Het B.LOVED shorts fierce and chique vind ik ook echt super. Die zou ik zo voor mijn dochter kopen.

 34. Suzanne Blom
  6 mei 2015 / 15:45

  Ik zou wat nieuws kopen voor de zomer voor mijn zoontje. Hij kan wel wat nieuws gebruiken!

 35. Ine
  15 mei 2015 / 12:53

  Niets is mij te gek ,voor zo’n lekker outdoor jack,
  De kleur is perfect, ja dit komt an mijn jassenrek.