Home + Winactie | De magische speelboom van de familie Klorofil!

Winactie | De magische speelboom van de familie Klorofil!

Herinnert u zich deze nog? Ik had deze magische speelboom vroeger. Hij was van mijn zus geweest en later speelde ik ermee. Ik vond hem geweldig en nam hem vaak mee als we op visite gingen, want je kunt hem dichtklappen. Ik heb er uren mee gespeeld en heb er nog vaak aan gedacht. Ik heb hem alleen nooit meer kunnen vinden totdat ik hem zag bij de Kleine Giraf… Nu staat hij thuis, zijn mijn moeder en zus er ook weer helemaal weg van, krijg ik er enorm veel reacties op op social media én mag ik er één verloten!

De magische speelboom brings back memories

Toen ik een foto plaatste op social media bleek dat de magische speelboom heel wat herinneringen naar boven brengt, want er zijn heel veel mensen die er vroeger mee hebben gespeeld. Veel gezinnen hadden hem in huis en iedereen denkt er positief aan terug. Toen ik hem uitpakte en alle spulletjes erin zette dacht ik bij alles ‘oh ja’. Het leuke aan deze magische speelboom is namelijk dat hij opnieuw is uitgebracht in het design van de jaren ’70. Het zou dus heel goed kunnen dat je hem herkent en dat roept nog veel meer herinneringen op.

Hoe ziet de magische speelboom eruit?

De speelboom heeft een verdieping die wordt opgedeeld in drie gedeeltes; een keuken, een woonkamer en een slaapkamer. Er zitten meubeltjes bij en 5 poppetjes; vader, moeder, zoon, dochter en de hond. In de stam zit een echte lift en er zitten een auto en hondenhok bij. En vergeet de schommel niet! Genoeg voor uren speelplezier dus!

Inklappen en wegwezen

Je kunt de boom meenemen door hem in te klappen. Je stopt alle spulletjes erin en duwt de bovenkant voorzichtig naar beneden. Aan het handvat kun je hem dragen en je maakt hem weer open door opnieuw voorzichtig op de bovenkant te drukken.

En? Herken je hem nog? Wat is hij leuk hè?! Wij zijn razend enthousiast om hem weer in huis te hebben en Milan laat hem iedere keer aan Floris zien. Ik kan niet wachten totdat ik er samen met Floris mee kan spelen.

Jij kunt er één winnen!

Van Kleine Giraf mag ik deze waanzinnige speelboom verloten aan één van jullie! De eerste winactie van dit nieuwe jaar is dan ook meteen een hele gave 😉 Wat moet je hiervoor doen? Het is heel simpel: laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je deze speelboom wilt winnen. Als je hem kent van vroeger is het leuk als je er een herinnering bij deelt. De winactie duurt tot 25 januari 2018 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Doe daarom mee met een mailadres die je (bijna) dagelijks checkt.

Doe je mee? Ja, toch?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

194 Reacties

 1. Janneke pater
  11 januari 2018 / 07:54

  Super leuk dat deze boom weer voorbij komt zou hem graag willen winnen voor mijn kleindochter

  • Audrey
   12 januari 2018 / 21:00

   Ik ben verliefd!
   Zo geweldig zijn voor onze dochters!
   Heerlijk in hun fantasiewereld! ?

 2. Isabel de Vos
  11 januari 2018 / 07:55

  Wat een leuke actie! Zelf heb ik warme herinneringen aan dit speelgoed. Ik zou deze boom geaag willen gebruiken in mijn kleuterklas, zodat ook mijn kleuters kunnen genieten van dit mooie speelgoed!

 3. Chantal
  11 januari 2018 / 07:58

  Jaaaaa! Heel graag! Zelf niet mee gespeeld, maar lijkt mij ontzettend leuk voor mijn 2 zoontjes van 1 en 3 jaar!

 4. Irene
  11 januari 2018 / 07:59

  Ik doe heel graag mee, mijn dochtertje is uren zoet met het spelen met poppetjes enz, dus dit zou helemaal bij haar passen.

 5. Ilse van der Weijde
  11 januari 2018 / 07:59

  Jaaa dat is echt super leuk! Een vriendinnetje van mij had deze vroeger. Ik wilde er ook heel graag een, maar helaas.
  Hoe leuk zal het daarom zijn om deze te winnen voor mijn zoontje. ??

 6. 11 januari 2018 / 08:04

  O zo leuk!! Wij hadden hem vroeger ook. Ik heb toen mijn oudste klein was marktplaats afgespeurd maar helaas zonder succes. Daarna helemaal niet meer aan gedacht. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoontjes

 7. Monique Streng
  11 januari 2018 / 08:04

  Oh dit is gaaf!! Ik had de speelboom vroeger heel graag willen hebben, hoe leuk zou het zijn als ik er dan nu met mijn 3 jongens mee mag spelen!!??!

 8. 11 januari 2018 / 08:08

  Wauw heel gaaf dit!! Ik heb hier vroeger heel wat uurtjes mee gespeeld, samen met mijn broer. Ik ben nu in verwachting van ons tweede kindje en onze oudste zoon is bijna 4. Het lijkt me super als zij straks ook met de magische speelboom kunnen spelen! (Samen met mama haha omdat ik hem nog steeds veel te leuk vind!!)

 9. 11 januari 2018 / 08:08

  Super leuk!! Zou hem graag voor mijn zoontje winnen. Ik ken hem nog vaag van vroeger, zó oud ben ik nou ook weer niet ;).
  En dan vooral dat ik hem als kind dichtklapte en de helft eruit viel ?
  Had hem zelf niet maar speelde ermee bij vriendinnetje. Super leuk ding!!

 10. Bodyl
  11 januari 2018 / 08:11

  Ah geweldig, ik weet nog zo goed, sinterklaas 1988. Dit was het enige dat ik echt heel erg graag wilde, maar groot gebracht met ‘kindjes die vragen worden overgeslagen’ had ik heel erg mijn best gedaan om er niet om te zeuren. Het laatste kadootje uit de zak van Sinterklaas..
  Het papier ging eraf, en daar stond je dan..DE SPEELBOOM!

  en toch..dikke tranen, want.. op het papier stond met grote letters..de naam van mijn zusje!

  Nu, 30 jaar later, hoop ik, dat ik dit kado mag inpakken voor onze kindjes, zonder naam.. want ik weet hoe het voelt als er zulk mooi speelgoed staat, waar je alleen mee mag spelen als je toestemming hebt van je ‘vervelende’ zusje ?

 11. Desiree Berkhout
  11 januari 2018 / 08:12

  Graag zou ik een speelboom winnen voor mijn dochter. Zelf heb ik leuke herinneringen aan de speelboom. Mn nichtje had er eentje en we hebben er samen veel mee gespeeld.
  Hoop dat mijn dochter er ook zo’n mooie herinneringen mee kan maken. ❤

 12. Kim
  11 januari 2018 / 08:14

  Ohhhhh hij is leuk he, ik weet nog dat ik altijd heel blij was als ik naar mijn nichtje mocht in Belgie want die had een speelboom wij hadden dat thuis niet, ik zat daar een hele avond in de speelkelder fantastisch vond ik dat, dat was ook meteen mijn eerste herinnering die bij me opkwam toen ik de foto vorige week al zag voorbij komen echt jeugdsentiment ❤️ Doe natuurlijk graag mee

 13. Jessica Beverlo
  11 januari 2018 / 08:20

  Ja heel graag voor mijn dochter,zou ze super leuk vinden.
  Ik heb er zelf vroeger ook mee gespeeld met mijn buurmeisje.kan nog heel goed herinneren dat zei dit had en ik het geweldig vond om mee te spelen.lekker op een kleed in het gras in de voortuin.
  Hoe leuk zou het zijn als mijn dochter ook zo’n leuke herinnering hier aan heeft want ik weet het nog steeds ?

 14. Patricia pietjouw
  11 januari 2018 / 08:22

  Ooohhhhhh ruim 30 jaar geleden uren appel plezier mee gehad. Voor nu zou het gaaf zijn dat onze zoontjes (8&9)er met onze kleinzoon (1)mee kunnen spelen. Dat de geschiedenis zich herhaalt en er dan net zo veel speel plezier van hebben als ik vroeger.

 15. Nathalie
  11 januari 2018 / 08:34

  Vroeger zelf heel veel mee gespeeld en zou er nu graag samen met mijn dochtertje mee spelen

 16. Debby
  11 januari 2018 / 08:37

  Ow deze is zo leuk….. ik heb heb zelf nooit gehad en wat vond ik dat jammer, maar we hadden kennissen waarbij ik er wel mee kon spelen. En wat vond ik dat leuk om bij hun daar mee te spelen. Als ik de magische boom zie brengt het me weer even terug naar heerlijke herinneringen! Ik zou hem graag willen winnen voor ons zoontje, die zou met zijn fantasie er super leuk mee kunnen spelen!

 17. Mariska
  11 januari 2018 / 08:45

  Wauh! Wat een gave actie!
  Idd wat een herinneringen aan deze boom. Ik had hem zelf niet, maar mijn grote nicht wel. Dus daar heel wat met de boom gespeeld. Hoe leuk zou het zijn als mijn kids er straks mee kunnen spelen(en ik zelf natuurlijk ook) eindeloos speelplezier! En makkelijk als we een korte vakantie hebben, want je neemt hem zo mee.
  Duimen maar!!!

 18. Vincent
  11 januari 2018 / 08:47

  Die is speelgoed waar mijn vrouw veel warme herinneringen aan heeft. Ze verteld er altijd lyrisch over en zou er graag een voor onze kids winnen. Want dit is leuk voor Jongens en meisjes! Zou leuk zijn om
  Winston rn Frederique er mee te kunnen verrassen )en ook mijn vrouw een beetje):)

 19. Jessy
  11 januari 2018 / 08:50

  Oooh deze boom is fantastisch! Ik herken m zeker nog van vroeger, een vriendinnetje had m en het was echt het enige waar ik mee wilde spelen, uren!!
  Krijg gewoon een sentimenteel gevoel als ik m zie en alleen daarom zou ik m al willen winnen. Daarnaast zou ik een ander kind deze gevoelens willen bezorgen, zoonlief, neefjes en nichtjes, wie weet over een jaar of 30 heeft die dan ook dit gevoel…

 20. Amanda
  11 januari 2018 / 08:54

  Oohhh die boom is echt super gaaf! 1 van mijn 3 zoontjes is jarig in Februari en hij weet niks te verzinnen. Hoe gaaaf zou dit kado zijn!!! Ze spelen altijd hele verhalen na met o.a. de snufjes en McDonald poppetjes. Super als ze er dan een boomhuis bij kunnen zetten!

 21. Janneke
  11 januari 2018 / 08:56

  Ik speelde er vroeger mee op de basisschool. Mijn oudste zit sinds een half jaartje op de basisschool en hoop hem dezelfde herinnering mee te kunnen geven.

 22. Suzanne
  11 januari 2018 / 08:56

  Gaaf! Dan hoef ik eeeh mijn dochter er niet meer mee te spelen bij opa en oma thuis 🙂 🙂

 23. Marieke
  11 januari 2018 / 08:57

  Ik doe graag mee voor Dochterlief
  Zou ze echt leuk vinden urenlang speel plezier
  Kan ik haar leuk mee verrassen

 24. Mandy
  11 januari 2018 / 09:04

  Super leuk mijn dochter is helemaal van de rollenspelletjes met der popjes en knuffeltjes met deze super leuke boom kan ze haar fantasie helemaal los laten gaan zo leuk
  Wij willen hem heeel graag winnen

 25. Marjolein
  11 januari 2018 / 09:16

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje hij vind t geweldig om met poppetjes te spelen.

 26. Lubica
  11 januari 2018 / 09:28

  Heel graag voor mijn dochters ? ze zullen hem prachtig vinden.

 27. 11 januari 2018 / 09:33

  Jaaa, dit is echt jeugdsentiment! Vroeger bij mn buurmeisje mee gespeeld. En ik had’m al gezien bij de kleine giraf. Zou het superleuk vinden om deze voor mijnzoon te winnen, dus ik doe graag mee!

 28. Jolien Versluis
  11 januari 2018 / 09:44

  Wat is hij gaaf! Ik had hem vroeger zelf niet, maar ik herken hem wel van vriendinnetjes denk ik. Ik denk dat onze dochter hem geweldig zal vinden en er uren zoet mee zou zijn. Ik doe daarom graag mee voor haar!

 29. 11 januari 2018 / 09:46

  Ik doe ook heel graag mee, voor mijn zoontje die heel erg veel fantasie begint te krijgen. Nadien, wanneer ze er niet meer mee spelen, geef ik het cadeau aan de kleuterklas.

 30. 11 januari 2018 / 09:47

  Oh ja, en ik ken ze dus NIET van vroeger maar mijn schoonzus wel…

 31. Martine Teeuwen-Streef
  11 januari 2018 / 09:50

  Ohhh wat zou ik deze graag willen winnen! En dan voor mn zus! Daar is de 2e opkomst! Enne mijn zus en ik speelde thuis vroeger samen met deze gave speelboom..we hadden er veel speelplezier mee! Dat zou toch tof zijn als haar 2 kids dat straks ook samen hebben met deze leuke speelboom!

 32. Lieke
  11 januari 2018 / 09:52

  Hij is zo leuk!! ik heb er ook mee gespeelt toen ik klein was… en zou het nu erg leuk vinden voor hier thuis voor de kids!! we wachten af!

 33. Inge
  11 januari 2018 / 10:15

  Leuk! Ik zou hem graag winnen voor mijn zusje, als kraamcadeau. Ze is begin februari uitgerekend dus dat zou een heel mooi kado voor haar zijn. Vroeger zelf ook mee gespeeld, en een paar jaar terug zag ik hem nog staan toen we bij een tante die wat ouder is op bezoek waren. Ik herkende het meteen! Een heel mooi kado om iemand te geven en te bewaren voor de volgende generatie.

 34. 11 januari 2018 / 10:25

  Oh vet!!! Hier speelde ik vroeger ook altijd mee. Ik heb er zo’n spijt van gehad dat ik hem tijdens mijn pubertijd verkocht heb. Het zou zo leuk zijn als onze kleine er ook mee kan spelen

 35. 11 januari 2018 / 10:30

  Ja! Ik doe mee! Super gave winactie. Mijn zusje en ik hadden allebei een eigen boom vroeger. Het lijkt mij leuk als mn dochtertje er ook mee kan spelen.

 36. Mirella van Vroenhoven
  11 januari 2018 / 10:36

  Jaaaa zooo heeeel graaaag…voor mijn suikerkindjes en wie weet over een jaar of 10 voor mn kleinkinderen?
  Zo jammer dat mn moeder m verkocht heeft. Ik snap het wel dan kon ze daar in december weer wat nieuws voor kopen maar toch jammer…
  Wát heb ík gedraaid aan dat liftje zég!!! Later had ik nog een aanvulling die je er tegenaan kon schuiven, een soort tuintje met een zwembadje en nog weer later een vuurtoren! Mijn oudere zus zegt me nog zo te zien zitten spelen, ik was een klein dikkertje en had een lieveheersbeestjesringetje om en met mn kleine dikke handjes speelde ik met zorg en voorzichtigheid met alle leuke onderdelen! Ik heb ook nog wel ergens een ( zwartwit!!) foto waarop ik ermee speel☺

 37. Willianne
  11 januari 2018 / 10:38

  Mijn tante had hem vroeger! Ik weet nog dat ik er zelf graag in wou:D Heel interessant vondt ik hem in ieder geval. Doe heel graag mee voor mijn zoontje!

 38. Ann
  11 januari 2018 / 10:52

  ?Jeugdsentiment ? ?
  Super leuk voor op de babykamer van mijn schoonzusje die eind mei voor het eerst Mama wordt. ?

 39. Femke
  11 januari 2018 / 10:58

  Geweldig!! Ik heb hier zoveel mee gespeeld vroeger, samen met mijn broer. Ik zou het geweldig vinden voor ons zoontje en dochtertje!

 40. Cathy
  11 januari 2018 / 11:07

  Wat doe ik graag mee. De speelboom staat voor uren speelplezier, ga je ergens heen mag hij gewoon mee. Alles in de boom is net zoals thuis maar dan in een boom. Wat lijkt het me geweldig als mijn eigen meisjes maar straks ook de gastkindjes uren fijn speelplezier mogen beleven met deze magische speelboom.

 41. Cathy
  11 januari 2018 / 11:17

  Deze boom doet me inderdaad aan vroeger denken uren samen met mn broertje meegespeeld zou hem nu graag voor mijn zoontje willen winnen en zo nieuwe herinneringen maken

 42. 11 januari 2018 / 11:33

  Heel graag 🙂 Voor mijn beide zoontjes die graag spelen met poppetjes en huisjes.

 43. Curina
  11 januari 2018 / 11:43

  Dat zou ik heel graag winnen voor het kleine kindje in mijn buik ?

 44. Angelique
  11 januari 2018 / 11:49

  Zou geweldig zijn als ik deze zou winnen voor m’n . Ik speelde er vroeger altijd mee samen met m’n nichtjes, zou fantastisch zijn als hij ermee kan spelen samen met zijn neefjes.

 45. Chantal Obbink
  11 januari 2018 / 11:51

  Wat super leuk! Ik doe graag mee en heb er vroeger ook meegespeeld. Wat een speelplezier heb ik er van gehad, hele fantasieën en verhalen. Erg leuk! Wat zou het fantastisch zijn mijn eigen kinderen er mee te zien spelen! Wie weet…,duimen??

 46. Marielle
  11 januari 2018 / 12:10

  Wauw wat leuk terug in de tijd…..

  Zou erg leuk voor mn dochtertje zijn nu

 47. 11 januari 2018 / 12:16

  Jeugdsentiment! Mijn buurmeisje had deze boom en wat was ik jaloers.. Ik zou ‘m heel graag winnen voor onze dochter Roos.

 48. ilsiee prins
  11 januari 2018 / 12:17

  Wauw, wat onwijs leuk!!!
  Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje!
  Groetje Ilsiee

 49. Linda
  11 januari 2018 / 12:18

  Super leuke actie!! Ik zou deze magische boom graag winnen voor mijn dochtertje! Ik speelde er als klein meisje mee bij mijn opa en oma maar helaas is deze bij de verhuizing kwijt geraakt ? Als wij de gelukkige winnaars mogen zijn dan kan ik er weer (samen met mijn meisje natuurlijk ?) uren mee spelen!!

 50. Jessica
  11 januari 2018 / 12:22

  M’n zoontje Bowie zou dit zo leuk vinden! Hij vindt alles wat open en dicht, omhoog en omlaag kan, ge-wel-dig!! Met de poppetjes en de “woef-woef” zal hij zich ook uren vermaken!
  Nu duimen voor mijn ventje!

 51. Anna van Meerveld
  11 januari 2018 / 12:23

  Ik zou het heel graag willen hebben voor mijn kleinkinderen, waar ik veel oppas. Mijn kinderen hadden het vroeger ook en hebben er met heel veel plezier mee gespeeld. Ik heb het helaas niet meer. Toen mijn kinderen groot waren, heb ik het weggegeven aan mensen met kids, die niet zoveel geld hadden.

 52. 11 januari 2018 / 12:39

  Als klein meisje ging ik graag samen met mijn zussen naar mijn tante. Die had namelijk fantastisch speelgoed van toen haar kinderen klein waren waaronder deze boom. Heel veel uren hebben wij hiermee gespeeld. En dat terwijl bij haar versie de schommel en auto toch echt ontbraken.
  Nu heb ik zelf een kindje maar ook een neefje. Wat mooi zou het zijn als zij samen hiermee kunnen spelen straks!

 53. 11 januari 2018 / 12:42

  Ik zou hem wel willen winnen voor mijn dochter. Zij vindt hem heel mooi zegt ze net. Ik speelde er vroeger mee bij mijn beste vriendin en wilde hem toen ook al erg graag zelf hebben!

 54. 11 januari 2018 / 13:01

  Super super mooi wat doet deze oma ontzettend graag mee met deze fantastische leuke actie zou de speelboom zo ontzettend graag willen winnen voor mijn allerliefste kleinkindjes want wat hebben mijn kinderen hier heel veel mee gespeeld en het was zo handig je kon hem overal mee naartoe nemen helaas heb ik hem met mijn verhuizing jaren geleden naar het assielzoekerscentrum gebracht (die komen altijd speelgoed e.d tekort) met nog veel meer speelgoed van mijn eigen kinderen omdat ze toen zelf nog geen kindjes hadden wat zou ik mijn kleinkindjes hier een plezier meedoen mogen ze het ieder op zijn beurt een keer meenemen naar hun papa en mama ik hoop zo dat ik een kans mag maken want het is best duur om te kopen oma gaat heeeeeeellll hard duimen

 55. Simone
  11 januari 2018 / 13:13

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje! ? Volgens mij heb ik serieus iets gemist in mijn jeugd! Het zei mij dus ook helemaal niets, totdat ik dit geweldige “nostalgische” stukje speelgoed overal zag langskomen. Het zou mooi zijn als de kleine man hiermee wel kan opgroeien.

 56. Antje
  11 januari 2018 / 14:16

  Inderdaad jeugdsentiment. Wij gingen met regelmaat naar de speelotheek en als het even kon wilde ik graag de speelboom mee nar huis nemen! Ik zou de boom graag willen winnen voor onze jongste dochter Noor van 2 jaar. Zou leuk zijn als zij er ook zoveel plezier van gat beleven!

 57. Sanne
  11 januari 2018 / 14:32

  Ja, supergaaf! Ik had deze vroeger ook en heb er uren mee gespeeld. Ik heb drie kindjes van 5, 3 en mijn dochtertje wordt 6 februari 2 jaar. Dit zou voor haar een geweldig cadeau zijn en haar grote broers mogen er natuurlijk ook mee spelen. Super toffe winactie!

 58. Sylvia
  11 januari 2018 / 14:44

  M’n neefjes hadden er vroeger 1. En daar speelde ik altijd zo graag mee! Iedere keer als we op bezoek waren direct op ziek naar de speelboom. Zo jaloers. Hij was te duur dus ik kreeg er geen. Maar ik vond het echt zo prachtig. De boom die open en dicht kon , de verschillende kamertjes , magisch . Nu heb ik zelf 2 kindjes en ik weet zeker dat ze deze speelboom ook geweldig zouden vinden. Uren speelplezier. Wat zou ik deze graag voor hun winnen zeg!zo mooi dat hij opnieuw uitgebracht is! Ik ga werkelijk heel hard duimen.

 59. Valerie
  11 januari 2018 / 15:07

  Wauw dit ziet er kei tof uit!! Ik ken deze boom helemaal niet maar heb vroeger wel gespeeld met vriendinnetjes hun Poly pocket.. die mocht ik niet van thuis maar heb er wel super fijne herinneringen aan.. deze boom doet mij er aan terug denken.. die kleine schattige popjes.. en de fantasie de vrije loop laten.. veeeel leuker toch dan tv kijken ? wil deze winnen voor m’n dochter.

 60. Esther N
  11 januari 2018 / 15:13

  Wat gaaf dat de speelboom terug is! Ik had m vroeger niet, maar een vriendinnetje wel, ik was er helemaal weg van! Hoe leuk zou t zijn m nu alsnog te krijgen en er met mn eigen kindjes mee te kunnen spelen <3

 61. Yvonne
  11 januari 2018 / 15:56

  Super leuk voor onze jongens van 2 & 3 jaar oud. Ze vinden het heerlijk om rollenspellen met poppetjes te spelen. En super handig om hem mee te nemen! Love it! ?

 62. Jessica
  11 januari 2018 / 15:58

  Ooohhh herinneringen te over! De boom bezorgde mij (en vele vriendjes en vriendinnetjes) uuuuren speelplezier! O-V-E-R-A-L ging hij mee naartoe! Helaas heeft mijn moeder dit leuke speelgoed niet bewaard, maar zou hem zeker graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zodat zij ook deze mooie en leuke herinneringen kan maken!

 63. 11 januari 2018 / 16:44

  Wat leuk! Vroeger heel wat uurtjes mee gespeeld samen met mijn zusje!
  Wat zou het leuk zijn als ons zoontje er straks met z’n neefjes en nichtjes mee kan spelen!
  Kunnen we vertellen dat we dat dat vroeger ook hadden!!
  (Vroeger wat klikt dat oud he!! Ook al in de 30! Haha)

 64. Heidie van der Steeg
  11 januari 2018 / 17:20

  Zeker herken ik deze speelboom. Ik ben geboren in 1977 en ik heb deze als kind ooit voor mijn verjaardag gekregen (geen idee meer hoe oud ik toen was). In mijn herinnering is dat het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen. Volgens mij was het vroeger al best een prijzig cadeau en meestal kregen mijn zus en ik zo’n dure dingen niet.
  Inmiddels heb ik zelf twee kinderen, en zeker mijn dochtertje van 5 jaar zal deze speelboom net als ik GEWELDIG vinden. En als zij er dan te groot voor wordt, mag die naar haar kleine nichtje die nu nog 0 jaar is.

 65. Jeanine
  11 januari 2018 / 17:33

  Wat een leuk speelgoed!
  Met drie jonge meiden in huis zal dit voor uren speelplezier zorgen.
  Alles met poppetjes en rollenspellen is favourite… leuke winactie!

 66. 11 januari 2018 / 18:30

  Kleine kans met zoveel enthousiaste (net als ik) reacties, maar het proberen waard. Ik herinner me dat mijn nichtjes deze vroeger hadden en dat ik er bij hun heel veel en graag mee speelde. Mijn eigen dochter speelt er ook soms mee. Ze heeft een sprask/taal achterstand waardoor ze 2 keer per week logopedie heeft de laatste 5 min. bij de logopedie mag ze altijd nog even een speeltje uit de kast kiezen. En de meeste keren komt deze er dan uit, wel nog de “oude” want hij is niet meer compleet. Zou hem graag voor mijn dochtertje voor thuis willen winnen en zodra ze er niet meer mee speelt zou ik deze graag doorgeven aan haar logopedie juf.

 67. Elske
  11 januari 2018 / 19:35

  Mijn man heeft leuke herinneringen aan dit speelgoed. Hij vond laatst een poppetje van vroeger, die bleek bij de magische speelboom te horen. Hij krijgt er een nostalgisch gevoel van en werd ook helemaal enthousiast van de nieuwe versie. Een heel leuk cadeau om samen met onze zoontjes de jeugd te herbeleven.

 68. Joyce
  11 januari 2018 / 19:51

  Ja! Ik doe zeker mee! Geeft veel herinneringen aan de tijd bij mijn oma en opa. Zij woonden in het bos en hadden ook precies zo’n speelgoed boom. Het was dan altijd naar opa en oma bos om daar met de boom te spelen samen met mijn nichtjes en neefjes. Hoe leuk zou het zijn als ik er nu zelf een heb! Dan kan mijn kleine man samen met zijn nichtjes en neefjes met de boom spelen:).

 69. 11 januari 2018 / 20:08

  Heel erg leuk!! ik had hem ook vroeger! Hier zou mijn dochter ook heel blij mee zijn. Ze is dol op dieren.

 70. Femke
  11 januari 2018 / 21:02

  Mijn beste vriendin had vroeger deze magische speelboom en ik vond hem fantastisch. Vooral de lift vond ik zo bijzonder. Ik wilde ook zo’n speelboom. Helaas heb ik hem nooit gehad, maar wat zou het leuk zijn om er nu met mijn zoontje mee te spelen.

 71. Marian van Trigt
  11 januari 2018 / 21:11

  Ik heb deze weggedaan. SPIJT ALS HAREN OP MIJN HOOFD. Kleindochters zullen er uren mee spelen. Ga echt hard duimen.

 72. Marian B
  11 januari 2018 / 21:13

  Erg leuk! Alleen ken ik de boom niet van vroeger. Maar ik weet wel zeker dat mijn dochtertje er met heel veel plezier mee zal spelen 😉 En zal ze dit later zeker met plezier herinneren!

 73. Anja Dibbets
  11 januari 2018 / 21:21

  Oh ja, die wil ik al zo lang. Wat heerlijk dt ze weer te koop zijn. Tijd geleden waren ze er niet meer. Wat heb ik daar veel mee gespeeld. Destijds hebben we mijn boom weggegeven aan een meisje van wie de ouders het miet zo breed hadden. Maar achteraf (zelfs nu ik al ouder ben en moeder) toch een beetje spijt. Wat een plezier had ik met die boom. Hoop dat dat meiske ook veel plezier ervan heeft gehad nog. Maar ik zou hem heel graag winnen. Tuurlijk voor mijn meisjes maar zeker ook voor mezelf hahahaha

 74. Miekske Dingens
  11 januari 2018 / 21:22

  Ik ken hem niet van vroeger, maar mij lijkt hij echt heel fijn! Ik vind ‘ouder’ speelgoed toch net dat tikkeltje interessanter en leuker dan al het nieuwe speelgoed. 🙂 Fijn als iets ‘simpel’ voor uren speelplezier kan zorgen <3

 75. Roos W
  11 januari 2018 / 21:27

  Vroeger bij andere kinderen mee gespeeld. Deze wkndeeboom zat vol verrassingen! Nu zou ik mijn kleine nichtje er blij mee willen maken. Kunnen we samen spelen

 76. Alinde
  11 januari 2018 / 21:55

  Wat een gave winactie ? ik doe heel graag mee voor mijn 2 meisjes en stiekem ook wel voor mijn stoere zoon van 8.

  30 januari wordt mijn oudste meisje 4 dus dit zou wel een heel tof kado zijn en als ze dan naar school is kan haar zusje van 1,5 er heerlijk mee spelen ?

  Vroeger zelf geen een gehad helaas, hier was geen geld voor.

 77. Jantine
  11 januari 2018 / 22:20

  Jazeker doe ik mee! Mijn mannen Florian en Laurens van 3 en 2 jaar spelen heel graag met poppetjes! En deze boom zal ze zeer zeker heel blij maken. Ik had hem als kind niet helaas daarom gun ik hem mijn kids nu wel hihi!!? Succes allemaal!

 78. 11 januari 2018 / 22:40

  Doe heel graag mee voor mijn lieve kleindochters Noa van 3 en haar zusje Sam van 1 maand. Hun mamma Marja had vroeger ook deze speelboom en had daar veel plezier van. Helaas op latere leeftijd heeft ze hem verkocht en nu wel spijt dat ze hem niet meer heeft.

 79. Shakira Lehmann
  11 januari 2018 / 22:41

  Verliefd…. zo ontzettend verliefd hierop! Ik speelde er echt bijna elke zondag mee bij mijn opa en oma. Ik kom uit een indisch gezin dus er waren altijd heel veel neefjes en nichtjes daar. Heerlijke geur van indisch eten in huis. Met zn allen aan de kindertafel, spelen met de speelboom, van die bamboe kleine bordjes waar wat lekkers op lag…
  En dan als we weg gingen zei mijn oma altijd:
  Heb je genoeg gegeten? Neem maar wat mee want je moet nog groeien. Tot gezientjes!!

  Mijn enige oma die ik ooit heb gekend. Niet voor niets heeft mijn dochtertje haar naam erbij gekregen…Novi Eleonora…

  Hoe gaaf zou het zijn als ik deze traditie voort kan zetten??

 80. Yvonne
  12 januari 2018 / 00:40

  Leuk ik kan hem ook nog herinneren. Vriendinnetjes hadden hem ook. Ik zelf niet.
  Mijn kinderen zijn hier inmiddels te oud voor. Dus ik hoef niet mee te doen met de win actie.

 81. 12 januari 2018 / 02:04

  Super leuk!! Zelfs ik word er blij van ☺️. Ik ken deze helaas niet, maar wil het zeker met mijn kids ontdekken!! Dus ik doe graag mee.

 82. Fleur
  12 januari 2018 / 07:33

  Ik doe graag mee! Al mijn vriendinnetjes hadden er vroeger eentje, maar ik niet. Echt een jeugdtrauma, hahaha. Zo leuk dat ze nog steeds verktijgbaar zijn. Ik doe graag mee

 83. Daphne
  12 januari 2018 / 08:11

  Ohh, toen ik klein was hadden veel van mijn vriendinnetjes deze boom. Wat was ik daar jaloers op!!! Ik heb er uren mee gespeeld bij een paar vriendinnetjes. Inmiddels hebben we zelf twee dochters. De jongste speelt heel graag met allerlei poppetjes. In een restaurant heeft ze een keer met de oude variant mogen spelen. Ze keek naar het magische systeem, deed hem open en dicht en weer open en dicht. Ontdekte de lift en liet het ene poppetje dat er nog bij zat schommelen in de boom. Ik hoorda haar kletsen en snapte meteen wat zo leuk is aan dit boom huis. Op de fiets naar huis zongen we “ik heb een tante en een oom die zitten in een eikenboom”. De boom zou hier heel goed gebruikt worden!

 84. Eva van Oost
  12 januari 2018 / 08:51

  De speelboom, goede herinneringen aan! Graag doe ik mee met deze super leuke actie! ??

 85. Noor Rademakers
  12 januari 2018 / 08:54

  mijn dochter vindt het er prachtig uitzien en heeft hem in haar hoofd al gewonnen. erg handig dat je hem ook makkelijk mee kunt nemen naar oma en opa bijvoorbeeld.

 86. Betty
  12 januari 2018 / 09:00

  Erg leuk voor de kinderen,en wat handig dat je het in kan klappen Het kan dus fijn overal mee naar toe

 87. Ellen
  12 januari 2018 / 09:03

  Dat is lang geleden!!! Uren speel plezier mee gehad…. Dat hun ik mijn kids ook!

 88. Nelly
  12 januari 2018 / 09:05

  Hier ga ik mijn kleinzoon mee verrassen

 89. Patty bergwerf
  12 januari 2018 / 09:14

  Ik zou deze heeel graag willen winnen voor mijn 2jarige dochter. Die is gek op met poppetjes spelen, die heeft zo’n leuke fantasie op dit moment, en in mijn herinnering kon ik er alleen mee spelen bij een vriendinnetje omdat wij er geen 1 hadden! En dan kunnen wij er nu samen mee spelen tot haar zusje groot genoeg is om met haar mee te spelen!?

 90. elisabeth maria martina
  12 januari 2018 / 09:52

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 91. wilmsen anita
  12 januari 2018 / 09:56

  ik doe graag mee voor de kleinkinderen

 92. Yvonne Dorfler
  12 januari 2018 / 10:16

  Mooie herinneringen aan 38 jaar geleden voor de 2de verjaardag van mijn oudste zoon gekocht! Zou geweldig zijn om het voor mijn kleinkinderen te winnen.

 93. melissa
  12 januari 2018 / 10:27

  Dit is zooooo leuk. ik had deze vroeger zelf niet, een vriendinnetje wel en ik speelde daar graag mee. ik heb hem zelf afgelopen half jaar voor onze jarno gekocht en ook hij speelt er supergraag mee. nu we een klein nichtje verwachten, doe ik graag voor haar mee, zodat ik alvast iets heb voor haar eerste verjaardag waarvan ik weet dat het zeer zeker in de smaak gaat vallen!

 94. Thomas Geurts
  12 januari 2018 / 11:03

  Wat gaaf! Onze dochter spelt bij opa en oma met de restanten van de boom waar mijn zusje en ik vroeger mee speelden. Het zou echt te gek zijn als we een heel exemplar voor thuis zouden hebben, dan kan haar broertje straks ook nog meegenieten!

 95. 12 januari 2018 / 11:27

  Sorry maar nooit gezien. Maar wat is dit leuk en handig , dit vinden alle kinderen toch leuk.
  Hier doe ik graag aan mee. Zeker om dat het handig meenemen is.

 96. Querine
  12 januari 2018 / 11:36

  Wauw wauw wauw, wij doen mega graag mee! Vroeger heel wat uurtjes mee gespeeld, en lijkt me super om te zien hoe nu mijn kindjes met hun fantasie, veel plezier kunnen maken met dit fantastische huis!! Vingers & tenen gekruist ?

 97. linda De Brouwer
  12 januari 2018 / 12:09

  oooh wat gaaf!! ik herkende hem gelijk. Daar heb ik vroeger uren mee gespeeld! Tot dat mijn moeder het tot mijn grote verdriet aan een ander kindje had gegeven.
  Ik zou heel graag meedoen aan de actie en wie weet kan ik dan samen met mijn kindjes weer heerlijk mee spelen <3

 98. Tineke jaht
  12 januari 2018 / 12:19

  Oh super leuk. Heb vroeger heel veel met deze boom gespeeld. Heb hem nu nog steeds maar is zo oud ben zelf 35 dus die boom is ongeveer 30 jaar oud dus ziet er niet zo mooi meer uit. Zou het super leuk vinden om een nieuwe te winnen voor mijn zoontje die 21 januari 3 word ?

 99. l tromp
  12 januari 2018 / 13:04

  echt geweldig leuk en leerzaam voor onze tweeling!

 100. Anna knapen
  12 januari 2018 / 13:05

  Hoi.

  Ik speelde hier bij mijn nichtjes mee vroeger.. Zij waren een stuk ouder dan ik, dus was al door 4 meiden flink mee gespeeld toen ik er mee speelde. Wel heel veel plezier mee gehad altijd.. Zo’n klassieker met zoveel mogelijkheden.. Zou ‘m graag winnen voor mijn dochter Julia.. Ik weet zeker dat ze dat net zo geweldig vind als ik destijds in de jaren 80..?

 101. Chantalle
  12 januari 2018 / 13:51

  Ik heb hem nooit gehad, maar wat is hij leuk! En wat is er dan nog mooier dan dat ik twee kinderen heb die hem kunnen winnen, zodat ik er stiekem, met hun andere mama, alsnog mee kan spelen!

 102. Oma Will
  12 januari 2018 / 14:27

  Wat een leuk stukje speelgoed deze magische speelboom.
  Ik ken deze niet.
  Denk dat mijn jongste kleindochter hier heel erg blij mee zou zijn. Zij wordt in mei 4 jaar en dit is toch een prachtig cadeau om te krijgen op je verjaardag.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en waag graag een kansje.

 103. Marjolein
  12 januari 2018 / 15:08

  Herinneringen inderdaad. Ik had het als kind heel graag willen hebben, maar helaas zat dat er niet in. Nu ik deze foto’s zie, voel ik me weer even vijf en wil ik eigenlijk het liefste er meteen mee spelen 🙂
  Ik doe heel graag mee voor kleine Jona, die volgens mij hier heel veel plezier van gaat hebben. En dan mag ik misschien af en toe mee spelen ….

 104. Mandy
  12 januari 2018 / 16:31

  Wauw ik was jaloers vroeger op kinderen die hem hadden ?? wat zou het toch leuk zijn als mijn kindjes er heerlijk mee kunnen spelen

 105. Peggy Elizen
  12 januari 2018 / 17:18

  Herinneringen aan mijn jeugd komen weer boven, wat zou het leuk zijn om mijn eigen kinderen ook ermee te zien spelen.

 106. Sofie Vermeulen
  12 januari 2018 / 19:13

  Waauuuw, deze brengt herinneringen boven van m’n eigen kindertijd nl. bij mijn oma met de broers en zus met de boom spelen. Het zou super zijn mocht ik deze boom aan m’n eigen kinderen kunnen geven!

 107. Danielle van der Veen
  12 januari 2018 / 20:30

  Ik ben hier al zo lang naar op zoek, vroeger heb ik er zelf ook 1 gehad en wil er zooo graag ook 1 voor mijn kinderen. Ik hoop dat ze er net zoveel plezier mee hebben als ik altijd heb gehad.

 108. Audrey
  12 januari 2018 / 21:01

  Ik ben verliefd!
  Zou graag winnen voor onze dochters.
  Lekker spelen in hun eigen fantasiewereld! ?

 109. Anna
  12 januari 2018 / 21:06

  Oooh wat ongelofelijk gaaf… de kans is heel klein dat ik win, maar ik waag een gokje voor mijn prachtige dochter Julia!!

 110. 12 januari 2018 / 21:17

  erg leuk voor de kinderen om mee te spelen

 111. AmanB
  12 januari 2018 / 21:55

  Ja gegarandeerd uren speelplezier met vriendjes en vriendinnetjes. Ik krijg helemaal het blije gevoel wat ik er vroeger bij had, dat blije gevoel geef ik met deze vernieuwde boom graag door :).

 112. Jorien
  12 januari 2018 / 22:41

  Lijkt me gaaf deze te winnen voor mijn kleine meisje! Dieren en speelgoed is altijd perfecte combinatie toch!

 113. 12 januari 2018 / 23:00

  erg leuk voor mijn neefjes kunnen ze lekker mee spelen

 114. Nina Mol
  13 januari 2018 / 06:20

  Zou erg leuk zijn voor mijn kleinkinderen als ik moet oppassen!!

 115. 13 januari 2018 / 08:52

  Helaas heb ik hem zelf vroeger niet gehad, maar een vriendinnetje van vroeger wel, we hebben er zo leuk mee gespeeld. Nu zou het geweldig zijn als mijn zoontjes ermee kunnen spelen.

 116. Alice Oostveen
  13 januari 2018 / 09:52

  Mijn dochtertje kan zo goed spelen en verzinnen. Ze heeft hele verhalen en hier kan ze echt haar fantasie in kwijt.

 117. Maaike Wegen
  13 januari 2018 / 14:02

  Ik had deze vroeger ook! Helemaal weg van en enorm veel mee gespeeld. Op de dag dag van onze verhuizing naar Nederland ben ik het hondje kwijtgeraakt, nooit meer teruggevonden helaas. Zo grappig om weer eens wat over speelgoed van vroeger te lezen. Ik hoop dat ik mag winnen, pure nostalgie.

 118. Nana de Beer
  13 januari 2018 / 15:07

  Ik vind het zo leuk dat de kleintjes met het zelfde speelgoed spelen als wij.
  Echt super om te zien, en terug te denken aan die leuke oude tijd.

 119. Wilma
  13 januari 2018 / 16:42

  Wat geweldig zeg! Ik weet het nog.Vriendinnetjes die deze speelboom kregen voor hun verjaardag! Een beetje jaloers was ik wel vooral omdat mijn buurmeisje er altijd mee speelde en ik echt niet mee mocht doen.Ik weet nog dat ik dacht : Later koop ik een speelboom voor mijn kinderen.Het is er nooit van gekomen en misschien waren ze er ook niet meer maar nu heb ik kleinkinderen en wat zou ik ze graag verrassen met deze speelboom!Wat een fijn gevoel moet het zijn om ze daarmee te zien spelen!Heerlijk om over te dromen!

 120. Corine N
  13 januari 2018 / 19:42

  Ik had hem. 1 van de weinige dingen die “in” was die ik wel had. Wat er ooit mee gebeurd is weet ik helaas niet meer, maar nu ik die boom weer zie zou ik het fantastisch vinden als mijn kleine meisje er ook mee zou kunnen spelen

 121. Danielle
  13 januari 2018 / 20:25

  Fantastisch. Leuk om mijn lieve nichtje hiermee te zien spelen.

 122. jose
  13 januari 2018 / 21:03

  Echt jeugdsentiment! Mijn dochter speelde er bij oma mee maar die versie was niet meer compleet. Het zou fantastisch zijn om de complete versie te hebben voor haar.t

 123. Michelle
  13 januari 2018 / 21:45

  Oh wat leuk daar heb ik als ik kind uren mee gespeeld, zou het echt heel gaaf vinden om mijn eigen dochter ermee te zien spelen :))

 124. Alyt van der Heide
  13 januari 2018 / 21:55

  Doe heel graag mee voor mijn meiden en gastkinderen. Voor uren lang speelplezier.
  Ken de boom niet van vroeger.
  Vind ‘m fantasierijk en gerant voor veel speelplezier.

 125. marij brand
  13 januari 2018 / 22:17

  super leuk voor mn dochtertje, want sinds de komst van haar broertje (2e kerstdag 🙂 ) moet ze zichzelf vermaken. En deze speelboom is echt super leuk

 126. Lenny
  13 januari 2018 / 22:46

  Ik ken de boom niet van vroeger, maar had in mijn jeugd een pompoen wat hetzelfde idee was. Uren heb ik ermee gespeeld. Helaas is hij bij de verhuizing van mijn ouders verloren gegaan. Ik denk dat onze dochters hier veel speel plezier aan gaan beleven. En hun vriendjes en vriendinnetjes ook

 127. Katerina banjo
  13 januari 2018 / 22:51

  Toen ik de boom zag moest ik meteen aan vroeger denken. Ik had de boom zelf niet, een vriendinnetje wel. Maar toen waren we allebei al te oud om er nog echt mee te spelen. Even later, toen ik een tiener was, had mijn oppaskindje het. Toen speelde ik als tiener er wel mee;-) samen met mijn oppaskind. De boom gaat dus al generaties mee 🙂 Mijn eigen kind is nu twee jaar oud, dus zeker nog genoeg speeltijd om er nu met mijn eigen kind mee te spelen.

 128. Brigitta Peek
  13 januari 2018 / 22:58

  Mijn buurmeisje had er vroeger een, wat was ik daar jaloers op! Ik wilde ‘m zo graag!
  Ik zou het geweldig vinden om ‘m te winnen voor mijn kleintjes! Wat zouden ze hier graag mee spelen (en ik denk dat ik vrolijk meespeel) ?

 129. Dieuwke
  13 januari 2018 / 23:23

  Wat leuk!! Ik zou hier heel graag het dochtertje van mijn beste vriendin mee willen verwennen. Wat zal ze dat leuk vinden.

 130. Kim
  14 januari 2018 / 08:44

  Zo leuk! Kijk hier heel positief op terug! Hier speelde ik vroeger uren mee! Samen met moeder en zusje. Hoe leuk om nu samen met mijn jongens mee te kunnen spelen en wanneer ze naar oma gaan deze natuurlijk meenemen voor uren speelplezier!

 131. Renee Kerremans
  14 januari 2018 / 09:24

  Super leuke boom!!! Onze tweeling houdt van het fantasiespel en zouden hier uren mee kunnen spelen!

 132. 14 januari 2018 / 12:13

  Voor mijn achterneefje ,ik wil hem dit echt cadeau doen.
  Ik heb anders niets om hem te geven

 133. ine
  14 januari 2018 / 13:08

  Heel gaaf cadeau dat de fantasie prikkelt , zou `m graag winnen voor onze kleinkinderen !

 134. Vanessa Raffaela Sibma
  14 januari 2018 / 13:52

  Geweldig als verjaardagskado voor ons zoontje! Ik herinner mij de boom van vroeger. Zelf hadden we hem niet maar bij vriendinnetjes thuis heb ik er mee gespeeld. Bijzonder dat hij nog steeds zo populair is.

 135. Bianca vd H
  14 januari 2018 / 15:46

  Wow, wat is die gaaf, he! Hiermee heb ik gespeeld toen ik klein was, ben nu 41 jaar. Leuk voor de 2 kleine mannen hier. Zowel leuk voor jongens als meisjes. Like!!

 136. lynn mahieu
  14 januari 2018 / 17:07

  Wat een nostalgie! Ik heb deze volgens mij ook gehad toen ik klein was en het zou heel tof zijn als mijn dochtertje er binnenkort ook mee zou kunnen spelen!

 137. Marita Cuypers
  14 januari 2018 / 17:26

  Graag zou ik meedoen voor de kleinkinderen, dat ze fijne avonturen aan deze gave magische boomhut kunnen beleven!

 138. 14 januari 2018 / 18:14

  Oef…dat is inderdaad een mooie winactie! Wat bij mij mooie herinneringen opbrengt! Ik had er een vroeger samen ééntje met mij 2 andere zusjes. Ik heb er eindeloos
  mee gespeelt! Vond het altijd erg leuk om het perfecte gezinnetje na te spelen. Ik heb veel verstoppertje gespeeld met de poppetjes van de speelboom vroeger. Omdat er een prachtige lift inzat. En na het spelen hup de lift in en weer naar bed. Schommelen ook veel gedaan totdat er een hengsel afbrak en daarna niet meer geschommeld?. Maar ik vermaakte er mij uren mee. Zo kon je mooi in je eigen fantasie het perfecte gezinnetje naspelen tot je aan tafel moest om te eten of naar bed moest. Zou heel erg graag deze prachtige speelboom willen winnen voor mijn jongste zoontje van 6! Om samen met hem de leuke fantasietjes van het perfecte gezinnetje her-te-beleven!

 139. 14 januari 2018 / 18:35

  Hier veel met mijn tweelingbroer meegespeeld. Wat zal het leuk zijn om mijn tweelingnichtjes hier ook mee te zien spelen.

 140. Annemiek van Wingerden
  14 januari 2018 / 20:02

  Heel graag voor mijn dochtertje die bijna grote zus wordt ?
  En helemaal verzot op alles wat op een huis lijkt

 141. Fenny
  14 januari 2018 / 20:44

  Oooh, wat ontzettend leuk! doet me denken aan mijn jeugd, dus behalve de kids zou ik er zelf ook blij mee zijn!

  Groetjes Fenny

 142. 14 januari 2018 / 22:02

  Wow! Wat een reacties al! Zo leuk om te lezen dat zo velen er ook echt leuke herinneringen aan hebben! Zo heb ik er ook uren mee gespeeld, samen met mijn zusje. Tot we hem een keer uitleenden en toen gesloopt terug kwam :-(. Zo erg vonden we dat!! Nu zou hij héél erg welkom zijn bij ons thuis voor mijn zoontje en dochtertje!

 143. Claudette louwerse
  14 januari 2018 / 22:44

  WoW, de speelboom! Wat wilde ik die vroeger graag hebben! Mijn beste vriendinnetje had er 1. Uren hebben we samen gespeeld bij haar want ik had er geen en kreeg er geen! Voor mijn verjaardag gevraagd en aan sinterklaas maar helaas…..wat ik dan wel heb gekregen weet ik niet meer maaar iig niet de speelboom. Toen ik nu de foto zag, ging mijn hart weer sneller kloppen en was ik weer even terug op de zolderkamer van mijn vriendinnetje. Maar ik voelde ook nog de teleurstelling dat ik de boom niet kreeg. Wat zou ik de boom graag willen voor mijn dochtertje. Ik weet zeker dat ik gezellig mee ga spelen!

 144. s. spil
  15 januari 2018 / 09:33

  onwijs leuk voor me kleinje. graag loten we ook mee om kans te maken 😀

 145. froukje bruinsma
  15 januari 2018 / 10:26

  Oh echt, hij is geweldig. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter.
  Dan ga ik de poppetjes die nog bij mijn ouders liggen, omdat ik vroeger ook deze boom heb gehad, ophalen en dan kan ook zij met deze boom spelen.
  Wat zonde dat de boom weg is gegaan. Maar de popjes zijn er nog !

 146. Marlies Schuiten
  15 januari 2018 / 10:33

  Jaaa! Heel graag nostalgie dan kan ik met mijn dochter de boom in??

 147. J. Jonker
  15 januari 2018 / 10:43

  Ook ik herinner me deze boom. Ik weet dat een paar vriendinnetjes er eentje hadden en dat het er inderdaad magisch uitzag. Ik had er geen. Anders had ik het nu van zolder kunnen halen om door te geven. Daarom zou ik eigenlijk dolgraag de boom willen winnen. Voor onze dochter en stiekem ook een beetje voor mezelf. Zoals sommige vaders een treintje voor hun kind kopen en er zelf dan mee gaan spelen. Uiteraard gaan wij samen spelen!

 148. Iris
  15 januari 2018 / 10:47

  Jaaaa, die is tof! Ik heb hier uuuuuuren mee gespeeld met mijn beste vriendinnetje.
  Ik zou nu graag mee willen doen voor mijn eigen kinderen die ook gek zijn op speelhuizen

 149. Ilja W
  15 januari 2018 / 12:00

  Ik vind hem echt superschattig, ik heb hem wel al eens eerder gezien maar kan me niet herinneren dat ik er zelf mee gespeeld heb. Zou het dan ook superleuk vinden om de volgende generatie er wel mee te laten spelen

 150. maaike beld
  15 januari 2018 / 13:46

  Oh, super leuk! Ik heb hem vroeger ook gehad, maar helaas is hij gesmolten bij een brand (mijn broertjes vonden spelen met lucifers errug interessant, waardoor de halve berging afgebrand is 😉 ). Helaas heb ik daarna nooit weer een nieuwe gehad, dus dit zou super leuk zijn!!

 151. Josien Hillebrands
  15 januari 2018 / 14:05

  Voor mijn prinses die toe is aan nieuw leerzaam speelgoed,een nieuwe uitdaging! ♥

 152. 15 januari 2018 / 14:15

  Zou leuk zijn om te mogen winnen voor mijn kleinzoon James die in Mei 2 jaar word en dan kan hij samen met zijn 2 grote zussen van 7 & 9 gezellig en leerzaam spelen
  succes allen en nog de bsete wensen …..

 153. Gineke van Vliet
  15 januari 2018 / 14:24

  Ow dat zou geweldig zijn voor mijn dochter. Ze is gek op speelhuizen en ik wilde haar met sinterklaas een magische boomhut cadeau doen, maar kon het nergens aanschaffen omdat ze overal uitverkocht waren. Zou super zijn om deze nu te winnen!

 154. Sieneke van Biessum
  15 januari 2018 / 14:27

  Voor oma’s prins,zo kan hij heerlijk zijn eigen gangetje gaan en leren spelen!

 155. Johannes Hillebrands
  15 januari 2018 / 14:39

  Voor opa’s koningspaar,samen leren spelen. Ik vind het geweldig speelgoed, hier zijn ze zeker zoet mee. Duimen dus!

 156. JS Gajadhar
  15 januari 2018 / 14:52

  Ik doe mee voor mijn zoon,hij leert zich al aardig zelf vermaken. Dit is een leuke uitdaging voor hem,leuk en leerzaam!

 157. Geer Jonker
  15 januari 2018 / 15:16

  Een supercadeau voor de verjaardag van mijn superneef!

 158. Marloes Wognum
  15 januari 2018 / 15:18

  Jeugdsentiment!! Ooh wat was ik vroeger gek hierop! Mijn vriendinnetje had er eentje. En ooh wat wou ik er ook graag een hebben.
  En toen eindelijk op sinterklaasavond kreeg ik een briefje in een oud luciferdoosje met daarin een zoekopdracht. Uiteindelijk stond hij bij mijn opa in de linnenkast… Wat was ik blij..En wat heb ik ermee gespeeld..
  Ik zou hem nu graag voor mijn kleine meisje willen winnen. En hopelijk is ze er dan net zo blij mee als ik was.. En er vele uren mee spelen…

 159. Sharon de Ridder
  15 januari 2018 / 15:57

  This brings back memories! Ik speelde hiermee altijd bij een oom en tante <3 Hun dochters waren veel ouder dan ik, maar deze stond altijd voor me klaar wanneer ik daar was 🙂 Ik zou het superleuk vinden om mijn dochters hiermee te zien!

 160. Nancy van Heck
  15 januari 2018 / 21:54

  Dit zou erg geweldig voor mijn zoontje zijn zodat hij hier vele leuke avonturen en speel uren mee kan beleven.

 161. Monique weber
  16 januari 2018 / 19:57

  Ik wil hem winnen voor mijn nichtje. Zelf had ik er inderdaad ook eentje toen ik als klein meisje maanden lang in ziekenhuis lag en niemand wist wat er toen mis was, pas na 7 maanden knokken kwam men er achter en toen brachten mijn ouders me deze boom………de laatste maanden met instellen medicatie speelde ik er de hele dag mee

 162. Aïde
  16 januari 2018 / 21:12

  Bij ons stond ie vroeger bij de huisarts… blij dat je was als je weer naar de dokter mocht (liefst mee voor een ander natuurlijk ?) Nu zou ik er graag mee spelen met mn zoon en nichtje… uren nostalgisch speelplezier

 163. Natalie
  16 januari 2018 / 22:19

  Wauw!! Deze had ik vroeger! Úren heb ik er mee gespeeld! Zo leuk om dit weer terug te zien! Ik Gun mijn dochter Lou ook dit speelplezier!?
  ?

 164. Sophia Grootjans
  16 januari 2018 / 23:10

  Die heb ik ooit lang geleden zelf voor Sinterklaas gekregen toe ik 5 of 6 jaar was. Daar zou ik mijn meiden daar heel erg blij mee maken. En heel stiekem mezelf ook. Dat worden urenlang gezellig samen spelen.

 165. Lies
  17 januari 2018 / 00:49

  Hoe schattig zeg!!! Ik zou heel graag kans maken voor de kleine dame van mijn beste vriendin, die zou dit echt onwijs leuk vinden!

 166. Corinne
  17 januari 2018 / 10:58

  Wat gaaf, inderdaad ‘brings back memories!’ Ik doe mee voor mijn zoontje Lennon, jarig de 26e deze maand, een extra cadeau zou helemaal te gek zijn natuurlijk 🙂

 167. Willeke
  17 januari 2018 / 11:15

  Ah ik zou hem heel graag willen winnen, liet hem laatst zien op mijn telefoon aan mijn zoontje en die raakte meteen helemaal enthousiast!

 168. Femke Beentjes
  17 januari 2018 / 15:41

  Wat een superleuke actie! Ik weet nog goed dat ik altijd met deze boomhut speelde bij mijn nichtje. Ik was er weg van en zou het ook superleuk vinden om kans te maken op deze nieuwe versie van het boomhuis voor de kleintjes om weer mee te spelen! Zo leuk!

 169. chris de haas
  17 januari 2018 / 16:20

  vroeger heb ik zelf ook zo’n soort boom gehad, dus wat zou het leuk zijn om deze voor mijn dochter te winnen.. kan ik hem aan mijn ouders laten zien..

 170. Milou Paijers
  17 januari 2018 / 21:07

  wauw!!! wat een herinnering roept dit op…. vroeger nooit zelf gehad…. maar we mochten er altijd mee spelen bij de buurvrouw…. waar we dan ook graag kwamen.
  Nu er bij ons een tweede opkomst is lijkt het me geweldig om dit in huis te hebben… om ook mooie herinneringen samen te maken met een speelboom.

 171. Kelly
  17 januari 2018 / 21:14

  Zooo leuk, deze had ik vroeger ook. Wat zou t geweldig zij als mijn dochtertje er nu mee kan spelen!

 172. ran slagt
  17 januari 2018 / 21:43

  Jaaaa! Jeugdsentiment! Ik voel gewoon nog de handeling van de boom open en dicht doen aan de bovenkant. En het geluid dat dat gaf. Ik wil hem heel graag winnen. Uiteraard voor mijn dochter, maar als ze naar school is ga ik stiekem zelf ook even…..

 173. Patricia Paling
  18 januari 2018 / 12:01

  Ohhh, geweldig!!! ? Die ken ik nog wel! Ik herinner me vooral die lift, schommel en glijbaan en dat je de boom ook handig dicht kon doen om op te pakken… Uren speelplezier van gehad! Wat zou het geweldig zijn als mijn (net) 6-jarige dochter ook zoveel plezier ermee zou beleven!
  ??

 174. Nadine
  18 januari 2018 / 23:07

  Oh wat leuk! Ik doe mee! Deze speelset stond altijd bij de schoenenwinkel. Ik vond het een hel om nieuwe schoenen te kopen. Want ik heb niet zulke makkelijke voeten. Maar spelen met deze boom vond ik wel leuk, dus eigenlijk ging ik toch best graag naar die schoenenwinkel.

 175. Helena
  19 januari 2018 / 13:34

  Ja die herinner ik me nog …….ik doe graag mee voor onze zoon 🙂

 176. 19 januari 2018 / 23:21

  Super leuk deze boom vroeger zelf ook gehad. Heb daar alleen het hondje nog van en zou graag weer een complete boom voor het oude hondje willen zodat mijn zoontje er leuk mee kan spelen

 177. Viv
  19 januari 2018 / 23:44

  Mijn zusje en ik hadden geen magische speelboom thuis.
  Wij gingen altijd bij onze vriendinnetjes spelen die wel een boom hadden!
  Daar hebben we dan met zijn viertjes altijd erg leuk mee gespeeld.
  Jammer genoeg zijn we door verhuizing onze dinnetjes uit het oog verloren.
  Zouden zij het nog weten?
  Nu doe ik heel graag mee voor mijn eigen dochterje, zodat ook hier de vriendinnetjes over de vloer zullen komen!! (En maar hopen dat mama ook mag meespelen …)

 178. Susanne
  20 januari 2018 / 18:31

  Super leuke nostalgie, zou m graag willen winnen voor mijn dochtertje! ??

 179. Anneliese de Waal
  20 januari 2018 / 20:25

  Ohhhh……..dat is heel erg leuk voor de kinderen, ziet er prachtig uit.
  Zou super zijn 🙂

  Groetjes Anneliese de Waal

 180. Wendelien
  21 januari 2018 / 14:57

  Wat is ie leuk! Ik wist niet dat hij weer opnieuw was uitgebracht. Onze kinderen zullen hem ontzettend leuk vinden. En ik…stiekem ook ;). Wat zou het leuk zijn om dit te winnen. Fingers crossed ☺️…

 181. Claudia Diependaal
  21 januari 2018 / 19:45

  Waaaaaaauuuuuuuuuw. Mijn zusje en ik hadden hem ook. Ik ben nu 42 en mijn ouders weten niet waar hij gebleven is. Heel erg vind ik dat. Maar het is niet anders. Het zou zo gaaf zijn hem aan mijn kleinkinderen te kunnen geven. Dit lijkt op een 2e kans! Ik doe mee! #LOVE #IT

 182. Caroline Van Asbroeck
  21 januari 2018 / 19:47

  Deze boom staat, in een oudere uitgave weliswaar, bij ons op de zolder.
  Toen ik nog kind was hadden we een zeer enthousiaste hond die ook graag met deze boomhut wilde spelen en in zijn enthousiasme in de ‘muren’ van de boomhut beet…
  Ook het autootje toont nog sporen van onze speelse hond!
  Het gevolg was echter dat de boomhut niet echt meer geschikt is om aan mijn eigen kinderen verder te geven. Toch krijg ik het niet over m’n hart om deze weg te doen.
  Een nieuw exemplaar zou echter zeer welkom zijn zodat mijn kinderen ook plezier kunnen beleven aan dit top-speelgoed!
  En wees gerust: hoewel we een familie zijn van echte dierenvrienden zal er geen hond noch ander dier zijn waarmee we deze boomhut zullen delen!

 183. Loes
  21 januari 2018 / 22:55

  Helaas win ik nooit wat,
  toch hoop ik dit nu te winnen voor mijn schat.
  Hoe kan ik voor zorgen dat ik de geluksvogel ben,
  ik duim en ik denk….
  Ik hoop dat je voor mijn gedicht verzwicht,
  en dit gunt voor mijn lieve wicht.

 184. Marijke de Meijer
  23 januari 2018 / 08:07

  Ik had deze vroeger ook en heb er uren mee gepeeld! Mijn kids zouden de boom fantastisch vinden!

 185. Lonneke
  23 januari 2018 / 09:24

  En of ik hem herken… ik kreeg hem door van mijn 2 zussen, maar voelde voor mij als nieuw. Uren mee gespeeld, alleen maar ook mrt zn alle rondom de boom. Nu hoop ik dat dit ook een mooie herinnering wordt voor mijn zoontje en zijn neefjes en nichtje (waar 5 weken tussen zit). De boom komt weer als vanouds bij mijn ouders te staan, net zoals vroeger zodat ook dan weer iedereen rondom de boom kan zitten 🙂

 186. Sigrid Clinckaert
  23 januari 2018 / 09:38

  Zoontje van 3 was over m’n schouder mee aan het kijken terwijl ik dit las en schreeuwde:’kijk mama! Een Toverboom, met kleine piraatjes, zoals ik, en jij, en papa, en zusje. En een hondje! Heeft boom onze poes in een hondje getoverd? Haha grappig!’.
  Die is dus wakker, voor m’n kleine piraatje – en zusje – doe ik dus graag mee.

 187. Lindsey roosen
  23 januari 2018 / 11:36

  Leuke actie zeg! Super leuk zo’n boom! Mijn zoontjes zouden zich er goed mee kunnen vermaken ik doe graag mee voor hen!

 188. Roos Berg
  23 januari 2018 / 17:22

  nostalgie ten top!
  doe graag mee voor mijn kleine neefje die jarig is binnenkort!

 189. Els Wanders
  23 januari 2018 / 18:14

  Ik kan me deze nog herinneren van vroeger, ik ging ergens spelen waar ze deze hadden. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje en zoontje.

 190. sab
  24 januari 2018 / 09:33

  Oh ja mijn buurmeisje had deze en ik wilde altijd bij haar spelen zodat ik hiermee kon spelen.
  Ik heb nu twee kids van 0 (mogen 1) en 3 en die gaan dit helemaal leuk vinden. Ik doe eigenlijk meer mee voor mezelf haha zodat ik er ook weer mee kan spelen. Wow brings back memories. Lijkt me supergaaf als ik dit win:)

 191. 24 januari 2018 / 22:56

  Wow wat een reacties al durf bijna niet meer mee te doen. Maar wat een gave winactie zeg! Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik de foto zag! Die had ik vroeger ook en heb ik echt uuuuuuuuuuuuuuren mee gespeeld. Geweldig!!!
  Wat gaaf dat hij er weer is zeg!
  Mijn dochter is bijna jarig dus ik doe natuurlijk voor haar mee. En voor mijn gastkindjes die zullen hier ook wel blij van worden denk ik.

 192. Frank
  18 januari 2019 / 14:20

  Toen ik zelf nog een klein kindje was heb ik uren en uren met deze speelboom gespeeld met mijn liefste vriendinnetje. Er komen weer zo veel leuke herinneringen boven. Nu heb ik tegenwoordig een net zo lief en klein nichtje en het lijkt mij heel leuk om samen weer net zo leuk met deze speelboom te spelen.