Home + Wie wint het boek ‘Masterclass ondernemen’?

Wie wint het boek ‘Masterclass ondernemen’?

De afgelopen weken heb je mee kunnen doen met de winactie om het boek van Annic van Wonderen te winnen. Annic is de owner en founder van ILoveFashionNews.com, het grootste online modeplatform van Nederland met maandelijks bijna 2 miljoen (!) bezoekers!

Hoe Annic dit voor elkaar heeft gekregen en hoe zij te werk is gegaan, beschrijft ze in haar boek ‘Masterclass ondernemen’. Lekker duidelijk, down to earth en vooral ook heel inspirerend. Voor mij was het in ieder geval een echte eye-opener.

Ik mocht een exemplaar van haar boek weggeven aan één van jullie en ik maak in deze blog bekend wie dat is geworden….

masterclass ondernemen, winactie, Marisca, kenter, mamablogger
De winnaar van het boek is geworden… Margreet! Margreet, van harte gefeliciteerd met het boek. Wil je je adres mailen naar info@mariscakenter.nl? Dan stuur ik het boek naar je op.

Heb jij niet gewonnen? Er lopen nog twee leuke winacties. Zo kun je twee kaarten winnen voor Ballorig in Gouda en een muursticker voor bijvoorbeeld op de kinderkamer.

Tot de volgende winactie!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 19 maart 2015 / 23:33

    Joehoe!!! Sorry zie het nu pas, maar ben echt over de top blij!!!! 🙂