Home + Nieuw| Videogeboortekaartjes van BabyGreets!

Nieuw| Videogeboortekaartjes van BabyGreets!

Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat wij nadachten over het geboortekaartje van M. Dit vond ik serieus een lastige klus, want er was zo ontzettend veel! Toch vond ik ook heel veel op elkaar lijken en we wilden graag iets wat er echt uit sprong. Wij zijn gegaan voor oer-Hollands met rood, wit, blauw, ruitjes en een jongetje in een klompje aan de voorkant. Ik ben nog steeds blij met deze keuze.

Nu zijn we vijf jaar verder en als ik nu zou moeten kiezen zou ik weer gaan voor iets bijzonders. Vorige week hoorde ik over BabyGreets en hoewel ik mij nu niet hoef bezig te houden met geboortekaartjes, vind ik het wel leuk en ben ik meteen even gaan kijken. Bij BabyGreets vind je namelijk geen gewone geboortekaartjes, maar videogeboortekaartjes! Hoe leuk is dat? Je maakt de boodschap via mail en social media op een originele manier bekend met een video. En wil je er toch een papieren versie bij? Kan kun je die met dezelfde illustraties erbij bestellen.

In principe is het een animatie met jouw newborn in de hoofdrol. Heel 2015 dus 😉

Het werkt als volgt:

  • Je kiest het gewenste kaartje uit en bestelt deze;
  • Vervolgens ontvang je een link en kan je het filmpje zelf aanpassen. Zo kan je de tekst aanpassen, maar ook de huidskleur van je kindje en de uiterlijke kenmerken van jullie als ouders;
  • Je ontvangt het kaartje op dvd en je ontvangt een MP-4 bestand die je vervolgens kan delen op YouTube, Facebook of andere social media  (de kaartjes zijn in full HD kwaliteit);
  • En heb je zelf een idee voor een kaartje, deze is te bespreken!

Hieronder mijn favorieten zodat je er een goed beeld bij krijgt.

Zeker nu er heel veel digitaal gaat en je misschien van een aantal mensen geen postadres hebt, is het wel heel leuk om een videogeboortekaartje te sturen. Zo weet je ook zeker dat je iedereen op de hoogte hebt gebracht, zonder iemand te kort te doen of te vergeten. Dat laatste gebeurt nog weleens door de hormonen weet ik uit eigen ervaring…

Voor het bijpassende papierenkaartje hoef je overigens niet lang te zoeken, want die staan er gewoon bij!

Wil je meer weten over BabyGreets? Kijk dan ook even op hun Facebookpagina.

Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *