Home + Weg met de januari dip!

Weg met de januari dip!

Daar is ‘ie dan; januari! En ik vind het een domper. Alle gezellige feestdagen zijn voorbij, je bankrekening laat een aardige echo horen, geen eindejaarsuitkering om naar uit te kijken en het vakantiegeld duurt nog (te) lang. Net als het voorjaar, dat duurt ook nog even en vaak is het koud. Eigenlijk is januari één grote klaagzang en dat ik dan pas aan het einde van deze maand jarig ben, helpt ook niet mee.  Maar voordat we zwelgen in zelfmedelijden, moeten we toch iets verzinnen om deze maand positief door te komen. Zo goed dat we daar het hele jaar op kunnen teren!

En ik denk dat ik het heb gevonden! Schreef ik in mijn blogpost van gisteren al over de doelen die ik heb voor 2014, vanmorgen is daar nog een doel bij gekomen!

Ja, je leest het goed. Vanmorgen! Op nieuwjaarsdag! Ik heb een doel en ik ga er vandaag mee beginnen

Ik ga de uitdaging aan om iedere dag een blogpost te schrijven. Weg dus met de januari dip en we gaan alles (nou ja, bijna alles) van ons afschrijven. Geïnspireerd door het boek ‘Bloggen als een pro’ en de doelen die ik gisteren met je heb gedeeld, wil ik het dus iedere dag een blogpost schrijven.
Wat betreft tijd, zal het nog wel passen en meten worden, maar ik denk dat als het een gewoonte wordt, dit vanzelf in al het andere werk vergroeid.

Wat waarschijnlijk wel lastig wordt is inspiratie vinden voor de onderwerpen waarover ik schrijf. Ik maak best veel mee, maar kan (en wil) niet alles delen in een blog. En ik wil tenslotte wel schrijven over onderwerpen die voor jullie (mijn lezers) interessant zijn. Ik wil wel dat het een meerwaarde heeft, dat het inspireert, dat ik je dag wat leuker maak, dat je er ook echt wat aan hebt en zelf aan de slag kan. Kortom, relevante content.

Zelf hoop ik ook wat te bereiken met iedere dag schrijven, anders doe ik het niet 😉

Ik hoop namelijk dat het naamsbekendheid oplevert, niet alleen voor mezelf, maar natuurlijk ook voor deze blog en niet in de laatste plaats voor de webshop. Daarnaast vind ik bloggen écht heel erg leuk! Op mijn vorige blog maakte ik de grote fout om alleen maar te schrijven wanneer ik iets nieuws te melden had over de webshop. Het werd gelezen, dat wel, maar het voelde als een verplichting. Ik haalde geen voldoening uit het bloggen. Het was iets wat ik voor mijn gevoel moest doen.

Op deze blog schrijf ik over de combinatie moederschap, webshop, en mijn werk. Plaats ik over nieuwe social media updates (en dat ga ik vaker doen!), over de dingen waar ik tegenaan loop zoals het feit dat veel mensen een webshop nog steeds niet zien als een volwaardig bedrijf én vertel ik over de webshop, het ontstaan etc. De reacties die ik nu krijg (ook via Twitter) zijn nu al veel waardevoller dan voorheen en geeft mij nu écht voldoening. Het ‘moet’ niet meer, het mag! En ik doe het erg graag.

Tot morgen! 😉

Erg toepasselijk ;-)

Erg toepasselijk 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 1 januari 2014 / 21:54

    Leuke en vooral herkenbare blog! Succes, ga je zeker volgen!