Home + Top 10 leukste stormbanen voor kinderfeestjes

Top 10 leukste stormbanen voor kinderfeestjes

Wil je het kinderfeestje van je zoon of dochter op een avontuurlijke en sportieve manier onvergetelijk maken? Dan is het huren van een stormbaan echt iets voor jullie! Maar met zoveel verschillende opties op de markt kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. Gelukkig hebben wij de top 10 leukste stormbanen op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk de perfecte keuze kunt maken voor het feestje van je kind. Dus, lees snel verder en laat je inspireren!

#1 Stormbaan mini oceaan

Kleine obstakels die worden gecombineerd met een klim- en klauterglijbaan. Niets is leuker dan deze stormbanen in oceaan-thema. Vanwege het compacte formaat van deze baan, kan hij met zijn 9 meter gemakkelijker worden geplaatst dan andere banen.

#2 Stormbaan mini jungle

Waan je een weg in de… Jungle! Deze banen hebben kleine obstakels gecombineerd met een klim- en klauterglijbaan en zijn voorzien van zeer vrolijke thema’s die echte eyecatchers zijn. Het Jungle thema heeft een groene kleur met geweldige bedrukkingen van bekende gezichten.

#3 Stormbaan Escaper

Deze stormbaan in geel-grijze kleuren is ideaal voor zeskampen, braderieën en survivaldagen. Met een lengte van 10 meter is het een kleine en compacte baan die gemakkelijk te plaatsen is. Het op- en afbouwen van de baan is daardoor eenvoudig genoeg om zelf te doen.

#4 Stormbaan Tof

Een populaire stormbaan, perfect om te combineren met andere attracties. Deze toffe stormbaan heeft een 14 meter lange hindernisbaan en is gemakkelijk op locatie te plaatsen.

#5 Stormbaan Gers

Met dezelfde lengte als de toffe stormbaan, is ook deze lange hindernis een populaire activiteit. En wist je dat deze volledig afgewerkt is met Mesh? Hierdoor is het product goed rondom zichtbaar en éxtra veilig.

#6 Stormbaan Winter Run

Maak je winteractiviteit compleet met een stormbaan in het Noordpool-achtige landschap. Perfect voor Oktoberfest of een themafeestje met het thema après-ski!

#7 Stormbaan Voetbal Run

Zijn er kinderen buitenspel? Of mag iedereen meegenieten van deze gave stormbaan in het thema voetbal? Een perfecte 17 meter baan voor het organiseren van een sportdag of een gezellige middag met fanatiekelingen.

#8 Stormbaan kleuren run

Alle kleuren van de regenboog! Deze stormbaan genaamd kleuren run past er al snel bij! Deze baan nodigt je uit om het tegen elkaar op te nemen in sets van 2. Ren, spring en klim over alle gave obstakels. Wie is de winnaar?

#9 Stormbaan Race Run

Een evenement speciaal voor Formule 1 fans? Dan is deze gave stormbaan met 3D obstakels perfect om het échte circuit gevoel te ervaren. Laat je kinderen een race doen tegen hun favoriete vriendjes of familie.

#10 Stormbaan Kasteel Run

Wie is het mooiste van het land? Met deze baan waan je je in de wereld van de rijke koningen. Ren, spring en maak plezier op deze stormbaan, ook geschikt voor tijdens de koude wintermaanden.

In dit artikel hebben we je 10 gave opties gegeven voor de leukste stormbanen voor kinderfeestjes. Wat is jouw favoriet? We wensen je veel plezier met het organiseren! Bekijk hier 20 feitjes over stormbanen!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *