Home + Tip | Nieuwe Albert Heijn speeltent winkel en accessoires!

Tip | Nieuwe Albert Heijn speeltent winkel en accessoires!

Een leuke tip tussendoor: Albert Heijn verkoopt nu een speeltent winkel met superleuke accessoires. Hoe dit nieuwe speelgoed er uitziet en wat het kost, lees je hieronder.

Albert Heijn speeltent winkel

Hoe leuk is deze Albert Heijn speeltent winkel? Jaren geleden was zoiets te koop van karton. Wij hadden deze toen voor Milan gekocht en hij vond het geweldig. Wij overigens ook en we hebben urenlang winkeltje gespeeld. Echt stevig was de kartonnen versie niet, maar het winkeltje heeft een upgrade gekregen. Deze speeltent is veel praktischer dan de kartonnen variant van jaren geleden en is ook veel gemakkelijker op te bergen. Ook zijn er meer producten afgebeeld waardoor het winkelgevoel voor de kinderen wordt versterkt.

Boodschappenmand en hamster poppen

 

 

Geen Albert Heijn speeltent winkel zonder accessoires. Dat zijn er niet veel, maar ze zijn wel erg leuk: uiteraard een boodschappenmand met producten, maar er zijn ook twee hamsterpoppen: de winkelmedewerker en de bakker. Zo kan je kind ook alleen spelen met meerdere rollen.

Het is fijn dat er (nog) niet teveel te koop is. Dit is precies goed en toch kan er lekker mee gespeeld worden. En, zoals ik al aangaf, dit kan ook gemakkelijk worden opgeborgen als er even niet mee gespeeld wordt.

Praktische informatie

Al deze items zijn los te koop en hoef je niet te sparen door midden van een spaaractie.

  • De speeltent kost €14,99 en vind je hier
  • De beide hamsters kosten €3,99 per stuk en vind je hier
  • De boodschappenmand kost €6,99 en vind je hier

Kleine sidenote: in de winkel zag ik de mandjes (gevuld met producten) voor €4,99. 

Ik ben blij dat Albert Heijn weer zoiets leuks heeft uitgebracht. Dit soort items heb ik de afgelopen jaren echt gemist. Wat vind je ervan? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *