Home + Tip | De nieuwe Rumag gender reveal ballonnen!

Tip | De nieuwe Rumag gender reveal ballonnen!

Wie vindt Rumag nou niet leuk? Ik vind de teksten hilarisch en vaak zijn ze nog waar ook 😉 Nu zag ik van de week dat je ballonnen kunt bestellen. Ik nam een kijkje op de site en zag dat ze naast ballonnen voor verjaardagen, een housewarming, een bruiloft, welkom terug, beterschap en kutfeest (sorry, het staat er echt) ook ballonnen hebben voor een gender reveal party en ze zijn geweldig!

En juist daarom wilde ik deze tip met jullie delen. Een gender reveal is vaak standaard roze of blauw en behoorlijk lief, maar een beetje humor moet wel kunnen toch?

Rumag Gender Reveal ballonnen

In het pakje zitten 6 ballonnen en iedere ballon heeft een eigen tekst. Ik moest vooral heel erg lachen om ‘iemand.hier.gaat.heel.teleurgesteld.zijn.’ Ik zie dan ook meteen van die filmpjes voor me waar één van de ouders echt mega teleurgesteld is als het geslacht anders blijkt te zijn dan gehoopt.

Ook de ballon met ‘kan.je.het.niet.gewoon.zeggen?’ is wel heel erg leuk, want ik heb ooit een blog geschreven over wat ik eigenlijk van gender reveal party’s vind. Ik vertelde toen dat ik het wel een beetje overdreven vind er een heel ding van te maken. Het is leuk om er wat mee te doen, maar de feestjes worden steeds groter. En natuurlijk moet iedereen dat zelf weten en doe je er niemand kwaad mee, maar ik vind het soms een beetje too much. Je maakt al bekend dat je zwanger bent op een leuke manier. Met een beetje geluk wordt er een babyshower voor je georganiseerd (ik kreeg hem in eerste instantie niet, je leest er hier alles over) en daarna krijg je ook nog eens kraamvisite. Ik snap dat het voor jullie een hele happening is en voor de mensen die echt dichtbij je staan ook, maar niet voor iedereen in je omgeving. Dat is gewoon realistisch en daarom mag er best wat gerelativeerd worden. Tenminste, dat vind ik haha.

Je kunt ze nu voor €5,95 pre-orderen op de site van Rumag. Ook voor de andere feestjes.

Wat vind jij van deze ballonnen? Een beetje humor moet wel kunnen toch?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *