Home + Tip | De nieuwe rotan collectie van Kruidvat Bambino voor de baby- en kinderkamer!

Tip | De nieuwe rotan collectie van Kruidvat Bambino voor de baby- en kinderkamer!

De afgelopen dagen zag ik al het één en ander van de nieuwe Bambino collectie van Kruidvat voorbij komen op Facebook. Wat een te gekke items voor de baby- en kinderkamer! Vervolgens ben ik zondag naar twee Kruidvat filialen gereden in de hoop foto’s te kunnen maken, maar in “onze”  filialen was de collectie nog niet te koop. Sommige mensen hadden echter wel geluk, want de verkoop is gisteren online van start gegaan en de collectie is vanaf vandaag te koop in de winkel. Het gaat om een aantal te gekke, hippe rotan items waaronder het populaire verschoningsmandje, ook wel Mozesmandje genoemd. Ik laat je deze te gekke collectie zien!

Te gekke mandjes

Eenvoud en toch supers sfeervol, dat is wat het rustige kamertje op de foto’s uitstraalt. En ik houd van die sfeer! Waar ik tot een aantal maanden geleden nog een donkergroene muur in de woonkamer had en onze slaapkamer vrij donker was, is het in het nieuwe huis behoorlijk wit. De enige muur, tot nu toe dan, die een kleurtje heeft gekregen is de gele muur op de kamer van Milan. Wat ik leuk vind aan deze kamer is dat de accessoires nu juist opvallen. Supergaaf, want ze zijn zo leuk!

Om te beginnen het babymandje. De één noemt het een verschoningsmandje en de ander een Mozes mandje. Momenteel razend populair en vele malen leuker dan het oldschool verschoningskussen. Dit mandje kost €19,99 en is 80cm x 44cm x 10cm. Het matrasje wordt erbij geleverd.

Naast deze mand vind je bij het Kruidvat nu ook kleine oogstmandjes. Deze zijn om spulletjes in te bewaren als hydrofieldoeken, sokken of luiers. Net wat je erin kwijt wilt! Het is in ieder geval altijd handig om de spulletjes die je het meest gebruikt op de commode te zetten.

Bambino spiegeltjes

Daar blijft het echter niet bij. Bij deze collectie van Bambino horen namelijk ook ontzettend leuke spiegeltjes. De spiegeltjes hebben ieder een diameter van 28 centimeter en er zijn twee verschillende varianten.

Deze zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven of om in een kraammand te stoppen.

Populaire collectie

De collectie is ontzettend populair. Ik zie al vanaf zondag allerlei berichten voorbij komen. Mocht je een item willen bemachtigen zou ik zeker snel langs het Kruidvat gaan. Kies een rustig tijdstip, sowieso handig, en dan hoop ik dat je nog wat kunt shoppen. Houd de collectie van Bambino in de gaten, want deze is zeker de moeite waard!

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *