Home + Thomas de Stoomlocomotief 70 jaar| de complete voorstelling!

Thomas de Stoomlocomotief 70 jaar| de complete voorstelling!

Gisteren vertelde ik je over de 70e verjaardag van Thomas de Stoomlocomotief en had ik het ook over de voorstelling die werd gegeven. Heel erg leuk was deze en manlief heeft hem helemaal opgenomen!

Het duurde een dag voordat we dit enorme bestand op mijn YouTube kanaal hadden staan, maar na extra ruimte te hebben aangevraagd bij YouTube is het gelukt en staat de hele voorstelling erop!

Dus mocht je de dag hebben gemist, maar ben je wel nieuwsgierig naar de voorstelling, bekijk deze dan hieronder. Hij duurde maar zo’n 20 minuten dus lang genoeg voor kinderen om de aandacht erbij te houden 😉 Ik hoop dat je hem leuk vindt!

En heb je de voorstelling al wel gezien woensdag, kun je hier nog even nagenieten!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 27 februari 2015 / 16:14

    Ik houd van Thomas de stoomlocomotief. Bijna even veel als van de Teletubbies. De voorstelling klinkt erg leuk zoals je hem beschrijft.