Home + Review| Crayola Marker Maker

Review| Crayola Marker Maker

Hier in huis wordt tegenwoordig heel wat afgeknutseld en er worden heel wat tekeningen gemaakt voor opa en oma, ons en ook voor vriendjes en vriendinnetjes. Zo kreeg Milan van de week een super lieve kaart van een vriendinnetje. Er stond in dat hij deze kaart kreeg omdat ze hem zo lief vindt. Diezelfde dag kreeg hij ook een tekening van een jongen uit de klas. En de meiden in de klas maken ook allerlei briefjes en kaartjes voor elkaar. Superleuk dus allemaal.

Maar het kan nog leuker. Je kunt namelijk de stiften, die je gebruikt om mee te kleuren, zelf maken!

Wij mochten de Crayola Marker Maker testen en Milan vond het er op de doos allemaal al heel interessant uitzien. Het deed mij een beetje denken aan een scheikunde proefje en dat is voor kinderen natuurlijk erg interessant. En dus gingen wij op een woensdagmiddag aan de slag.

Het is helemaal compleet: met de kleurenkaart kies je welke kleur je wilt maken, er zit inkt bij, maatbekers, een pincet, stiftonderdelen en zelfs bewaardoosjes voor de stiften! Kortom, je kunt echt professionele stiften maken mét labels!

Milan wilde een paarse en oranje stift maken dus vol goede moed gingen we aan de slag. We namen eerst alles door en daarna konden we al snel beginnen met het daadwerkelijke mengen.

Milan vond alleen dat al geweldig!

Vervolgens namen we alle andere stappen zoals de stift de kleur op laten nemen en vervolgens moest de stift nog in het omhulsel etc.

Wat ik zelf erg leuk vind en niet had verwacht was dat Milan er meteen een heel verhaal omheen verzon. Zo was hij een professor die zijn eigen stiften maakte en deze weer verkocht in zijn winkeltje.

Nu we weten hoe de Crayola Marker Maker werkt gaat het de volgende keer nog gemakkelijker en kan Milan samen met een vriendje of vriendinnetje zelf stiften maken.

Wij zijn heel enthousiast over de Marker Maker omdat het niet alleen iets toevoegt aan het tekenen op zich, maar kinderen leren nu dat er ook iets aan vooraf gaat voordat zij lekker kunnen gaan kleuren. Die stiften zijn natuurlijk ook gemaakt en het geeft hen echt inzicht in hoe dat dan werkt. Milan was nu meteen ook een stuk zuiniger op zijn stiften 😉

Ik denk dat deze review wel duidelijk is haha. Als je een kind hebt wat gek is op tekenen en kleuren is de Crayola Marker Maker echt een succes! Het is super speelgoed! Soms vraag ik mij bij bepaalde dingen weleens af waarom we dat vroeger niet hadden. Dit is er één van 😉

Kende jij de Marker Maker al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 12 januari 2016 / 06:53

    Ik heb hem weleens in een reclame voorbij zien komen. Vond het erg leuk en ik denk zeker dat het iets is voor onze jongens. Die vinden knutselen al erg leuk en zijn dan zelf de stiften maken is helemaal leuk. Ik hou het in gedachte, er komen weer wat verjaardagen aan.

  2. 12 januari 2016 / 19:35

    Ik zag deze laatst in de winkel staan. Lijkt me erg leuk om te doen. Lekker kliederen en vervolgens je kleuren met je eigen stiften. Leuk.