Home + Review| ode aan de AH Boerderijmini’s

Review| ode aan de AH Boerderijmini’s

Boodschappen is voor mij noodzakelijk kwaad, ik ben er geen fan van. Al dat gesjouw, bedenken wat we nu weer gaan eten etc., ik vind het gewoon best zonde van de tijd. Er alleen heenrijden in de auto met de muziek hard aan, dat vind ik dan weer wel leuk 😉 Toch weet Albert Heijn voor lichtpuntjes te zorgen. En dan heb ik het niet over de chocolade kruidnoten die nu al in de winkel liggen en waarvan ik de verleiding niet kan weerstaan, nee, ik heb het over mini’s!

Dus zo ook gisteravond. Na een lange drukke dag had ik afgesproken met manlief dat ik de boodschappen zou doen als hij Milan zou douchen. Kon ik weer even stoom afblazen op Boney M. in de auto. Fout, maar o zo heerlijk! Maar toen ik de AH binnenkwam, zat te hannesen met mijn Bonuskaart en de zelfscanner, werd mijn oog getrokken naar boeren en boerinnen, kippen en tractors gevolgd door het woord mini’s!

Milan vindt het leuk, maar ik ook hoor! 😉

En ja, ik geef toe; ik pak het Bonusboekje zodat ik precies weet welke mini’s er zijn, ik ga naar de boerderij displays (zonder ook nog maar een aardappel in de kar te hebben liggen) en pluis helemaal na wat er allemaal bij zit. In ‘no time’ ben ik een mini’s expert.  Dit keer geen kant en klare mini’s, maar mini’s die je zelf in elkaar zet inclusief opbergboerderij voor al die figuurtjes. Ik ben fan!

Dus ik gooi de opbergboerderij in de kar, ga dan over tot de orde van de dag (lees, de boodschappen) en kom vervolgens bij de zelfscan mevrouw die mij  de mini’s geeft. Boney M. was op de terugweg nog leuker, want ik had ze en kon niet wachten om ze aan Milan te laten zien. Kom ik thuis, blijkt Milan al te slapen!

Geeft niet, kon ik het allemaal in elkaar zetten! En er stiekem ook nog even naar kijken…

Wat een vondst weer van de AH, het is echt heel erg leuk, net als het winkeltje van zo’n twee jaar geleden. Deze oer-Hollandse hebbedingetjes roepen nostalgie op bij de ouders en zijn echt leuk voor de kinderen om mee te spelen. Het in elkaar zetten, de boerderij, grote kartonnen dieren die je er nog bij kan kopen, het is er allemaal!

Huize Kenter is fan 🙂 Wat vindt jij ervan?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *