Home + Photodiary | De leukste foto’s van mijn telefoon van afgelopen week!

Photodiary | De leukste foto’s van mijn telefoon van afgelopen week!

De komende weken, en dan met name de weekenden, zitten sowieso al vol tot en met half juli. Daarna wordt het wat rustiger. Dat betekent dat ik dus ook lekker veel foto’s kan maken voor een photodiary en jou kan laten zien hoe de week er zo ongeveer uit zag. Ik neem je in deze diary mee naar het afgelopen weekend, want ook dat was gezellig!

Kijk je mee?

Foto’s zaterdag

De zaterdag begon er grijs en grauw en we zaten een beetje in dubio over wat we nu wel en niet gingen doen. We wilden ‘De Trap’ in Rotterdam nog beklimmen, maar daar was het te slecht weer voor. In ieder geval gingen we wel naar het graf van mijn vader omdat het zijn sterfdag was. Het was alweer 13 jaar geleden dat hij is overleden. Ik heb er nieuwe planten gepoot en er een betonnen Maria beeld neergezet. Binnenkort kan ik de buxus weer bijwerken en dan is echt alles weer netjes.

’s Middags gingen we naar een jaarmarkt in een dorpje hier zo’n 20 minuten rijden vandaan. Hier kocht ik enkele cadeautjes, want we hebben een heleboel jarigen (en de afsluiting van het schooljaar) de komende tijd. En dan zijn dit nog niet eens alle cadeaus die ik heb geshopt of gemaakt. Milan wilde verder al heel lang een emoji kussen en hij mocht er eindelijk één uitzoeken. We hebben hem nog geprobeerd op andere gedachten te brengen, maar hij is er zo blij mee…

Tussendoor ook nog genoten van een dit heerlijke broodje op het terras 😉 Ik ben echt heel erg gek op carpaccio! Dat is iets waar je me ’s nachts echt wakker voor kunt maken. En het weer knapte weer op!

Foto’s zondag

Zondag was mijn nichtje jarig en ook toen zat het weer gelukkig weer mee! We konden zelfs buiten zitten. Bij haar huis staan de dieren van mijn broer en schoonzus waaronder ezel Gijs. Een superlief beest waar mijn zus en ik goede selfies mee kunnen maken. Gijs liet het allemaal maar gebeuren en had meer interesse in mijn lange vest haha.

Verder zijn er ook nog twee schapen en een pony. Die beesten hebben een geweldig leven daar en Milan is er niet bang meer voor. Hij klimt nu zelfs over het hek om ze te borstelen.

Ondertussen had Milan ook de grootste lol met zijn neven! Neef S hielp Milan hiermee, al vond Milan het wel handig zo 😉 Beetje een wazige foto, maar te leuk om niet te delen.

Het weekend werd afgesloten met een cadeau, want opa en oma waren naar de Efteling geweest en brachten deze onesie mee voor Milan die hij, als hij thuis is, iedere keer grijpt en aantrekt.

Ook het komende weekend staan er veel dingen op de agenda en ik hoop weer lekker veel foto’s te kunnen maken! Nog even doorbijten en het is weer zo ver 😉

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 16 juni 2016 / 07:51

    Wat een leuke foto’s! Lachen zeg, een ezel naast het huis. Mijn droom ook trouwens, een huis met een weilandje met geiten, kippies, schaapjes. Heerlijk lijkt me dat!

    • 16 juni 2016 / 19:25

      Lekker hè? Heerlijk zoveel ruimte! Nu ben ik echt een stadskind, maar gelukkig heeft mijn broer het wel 😉 Naast de ezel zijn er ook twee zwarte schapen en een pony. Milan vindt het geweldig!