Home + Outfit of the week van Kids Department| Big boys!

Outfit of the week van Kids Department| Big boys!

Als het aan mij, en niet aan mijn portemonnee, lag zou ik iedere week wel kunnen shoppen voor Milan. Maar ja, dat zou wel heel overdreven zijn en laten we wel wezen, het zou ronduit belachelijk zijn. Toch zoek ik regelmatig naar unieke items en kijk ik ook heel vaak op webshops om te zien wat er hip is en waar ik leuke dingen kan vinden waar niet de halve school in loopt.

Brenda heeft zo’n winkel (zowel on- als offline), namelijk Kids Department! En gelukkig help Brenda ons een handje door wekelijks de Outfit of the Week samen te stellen. Deze week eentje voor Big Boys en ik ben fan! Mijn favorieten zijn het bomberjack en de broek, want die vind ik wel heel bijzonder en waarom zou een jongen niet zo’n kleur aan kunnen?

Als ik naar Milan kijk zou hij dit zo aantrekken.

Jas: I Dig Denim
Trui: Bellerose
Broek: Bobo Choses
Tas: Herschel

Wat vindt jij van deze Outfit of the Week? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie