Home + Onze nieuwe woonkamer is nu echt af met deze nieuwe posters!

Onze nieuwe woonkamer is nu echt af met deze nieuwe posters!

Begin dit jaar hebben we onze woonkamer een complete make-over gegeven wat betreft meubels en wat later druppelden de nieuwe accessoires binnen. We waren er ontzettend blij mee, maar wilden ook wat anders aan de muur. Wat er hing vonden we heel mooi, maar hing er al heel wat jaartjes. Iets nieuws zou het plaatje compleet maken, maar wat dan? Op Instagram zag ik Desenio al diverse keren voorbij komen. Ik kende de naam niet, maar het is een webshop met een heel uitgebreid assortiment posters en lijsten. Hier gingen we wat uitzoeken voor aan de muur!

Zwart/wit met een beetje groen

De muur waar we de schilderijen wilden vervangen door grote posters is geverfd met ‘Early dew’. De rest van het interieur is zwart met hout en de bijkleur is groen. We wilden daarom posters met een zwarte lijst die echt zouden opvallen, maar die zelf niet te druk waren. Snap je het nog ;-)? De muur heeft al een kleur en daarom wilden we hier geen gekleurde posters. Dat zou het geheel weer te druk maken dachten we. Onze woonkamer is lang en smal dus we wilden zoveel mogelijk rust, net zoals we met de meubels hebben gedaan.

We zagen de meest mooie posters, maar uiteindelijk viel ons oog op de zwart/witte posters met de grote grazers erop. Zo mooi! We kozen twee verschillende posters van de ‘highland cow’ (als je daar op zoekt vind je verschillende posters) en kozen voor het formaat 50 x 70 cm. Daarmee hebben we niets anders meer nodig aan die muur. Dit is perfect!

Mijn werkplek

Na deze mooie zwart/wit foto’s twijfelde ik een beetje over wat ik op mijn bureau wilde. Mijn bureau staat beneden in de woonkamer en staat tegen dezelfde muur als waar we de grote posters op hebben gehangen. Omdat ik daar al een klokje heb staan met een roségouden rand, dacht ik dat de combinatie zwart en goud wel mooi zou zijn. Uiteindelijk werd het dit;

Dit staat wel heel tof hè? Ik koos voor op mijn bureau posters met quotes die goed bij mij en mijn dromen en doelen passen. de foto’s zijn misschien wat donker, maar zo kan ik jullie de posters en lijsten goed laten zien zonder dat er licht in schijnt of het glas heel erg reflecteert. De posters zijn nu echte blikvangers op mijn bureau.

Achter de bank

Op de plank die we achter de bank hebben gemaakt, had ik standaard posters in een lijstje. Dit wilde ik graag anders en daarvoor zocht  ik drie kleinere posters uit. We kozen voor drie verschillende formaten; de twee grootste met zwarte lijsten en de kleinste met een gouden lijstje.

Zoals je ziet zit hier wat meer kleur in, maar er zit nog steeds groen in. Zo past alles perfect bij elkaar! Ik vind het leuk als de kleine details kloppen.

En dan nu; dé kortingscode!

Wil jij nu ook van die gave posters? Dat snap ik en daarom heb ik een mooie aanbieding voor jullie: met de code* ‘MAMABLOGGER’ krijg je maar liefst 25% korting op posters! De code is geldig van 29 t/m 31 mei 2018. Weet je niet zo goed waar je de posters op gaat hangen of twijfel je tussen verschillende stijlen? Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie. Wij gaan binnenkort de slaapkamer een kleine make-over geven dus wij shoppen ook nog even door, er is immers zoveel leuks!

*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de ‘handpicked’ en ‘collaboration’ collecties.

Kijk voor alle mooie posters op Desenio.com.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *