Home + Moms Outfits | Mijn favoriete broeken van Red Button

Moms Outfits | Mijn favoriete broeken van Red Button

Waar ik voorheen een groot fan was van de broeken van Only Carmakoma, ben ik daar wel een beetje van terug gekomen. Superfijne broeken, maar ze versleten de laatste tijd vrij snel en nu ik ben afgevallen, ging ik op zoek naar broeken die beter pasten bij mijn nieuwe figuur. Ik kwam al snel uit bij de broeken van Red Button. Qua prijs liggen deze iets hoger dan de broeken van Only Carmakoma, maar de prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed én Red Button is verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Handig! Dit zijn mijn favorieten…

Model Jimmy

Mijn all time favorite is model Jimmy. Deze loopt van maat 34 tot en met maat 46 en je kan kiezen uit vier lengtematen: 28, 30, 32 en 34. Ik kies vaak voor 28 en 30 met mijn lengte van 165 cm. Wanneer ik sneakers draag, rol ik de broek een klein beetje op en wanneer ik schoenen draag, kan de broek gewoon in de schoenen.

Wat verder fijn is aan de Jimmy, is dat deze er is in veel verschillende kleuren en wassingen. Als dit je favoriet is – net als bij mij – dan kun je hem shoppen in de kleuren die jij wil en heb je meteen jeans die altijd goed zitten.

Model Sofie

Model Sofie is helemaal nieuw voor mij, maar is een heerlijk zittende, hoge skinny jeans. Met hoog bedoel ik lekker hoog in de taille en dat vind ik heel fijn. De rand bij de enkels heeft een klein rafeltje, maar omdat deze broek voor mij iets te lang is, rol ik hem gewoon op. Leuke, oversized blazer erop en je hebt een outfit die altijd goed is. Een heel fijn model, net als de Jimmy, maar een stuk hoger dus!

Model Janna Millefleur zwart/wit

Dit model kende ik niet en vond ik bij een heel klein winkeltje in een loods in Moordrecht. Wat een leuke broek en wat een toffe print voor de zomer! De Millefleur valt wat korter, maar is voor mij precies perfect met sneakers eronder. Shirtje en gilet erop en klaar is je outfit! Ik weet dat dit model er ook is met strepen, maar dit printje won het voor mij. En oh, wat zit deze broek lekker!

Model Babette flared Mid Stone Used

De Babette heb ik inmiddels in heel wat verschillende maten gehad. Ik begon met maat 46 en draag nu een 40. Deze lengte is iets korter en had wat langer gemogen. Toch is de Babette een heel fijne broek en zou ik deze graag nog in een andere kleur willen kopen. Dan toch weer een lengtemaat langer, maar alsnog is dit een hele leuke broek!

Kende jij het merk Red Button? Zo ja, wat vind je ervan? Ik kan je aanraden eens een model te proberen. Denk niet dat je er spijt van krijgt. En als je het merk wel kent, welk model is dan jouw favoriet? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *