Home + Marisca’s anti-bucketlist!

Marisca’s anti-bucketlist!

De bucketlist kennen we wel. Zo’n lijstje waar je opschrijft wat je nog wilt doen voordat je sterft of voordat je 30, 40 of welke leeftijd dan ook bereikt. Dit keer deel ik mijn anti-bucketlist met je. Welke dingen wil ik absoluut nooit doen of meemaken? Geen zware kost, het moet natuurlijk wel leuk blijven op deze zaterdag 😉

Waarom een anti-bucketlist? Dat vond ik origineler 😉 En wie weet deel ik nog wel een keer een bucketlist met je.

Oké, daar komt ‘ie: mijn anti-bucketlist!

 • parachute springen (no way!), dit geldt overigens ook voor bungee jumpen en andere enge dingen die hoog zijn en waar je niet stabiel ergens op kan staan
 • Naar de kaakchirurg, het zal er vast wel een keer van moeten komen, maar ik ril nu al bij de gedachte eraan. Ik ben overigens nu al zenuwachtig voor mijn tandarts bezoek van aanstaande maandag, dat zegt genoeg toch?
 • Crocs kopen of erop lopen. Nee, ook niet voor M en ook niet omdat ze zo lekker zitten. Het gaat niet gebeuren
 • Verzamelwoede ontwikkelen. Ik ben van het opruimen en houd van georganiseerd. Dit zou voor mij dus echt een straf zijn
 • Hard gekookte eieren eten. Ik moet dan altijd denken aan die van het kerstdiner op de basisschool vroeger, dan waren ze koud en groen van binnen…
 • Vrijwillig naar de Vengaboys luisteren. En dan te bedenken dat ik dat zo’n 16 jaar geleden nog wel heel leuk vond…
 • Een tuinbroek dragen. Hip of niet, het doet gewoon geen goed!
 • Dit is serieus, ik zal nooit, maar dan ook nooit drugs gebruiken. Ik zou niet weten waarom
 • Mijn haar heel kort laten knippen. Been there, done that en het was geen succes…
 • Een beroep kiezen waarbij ik moet koken. Ze zullen mij ook niet aan willen nemen denk ik
 • Een cruise maken die weken duurt. Ik heb heimwee en daar maak je mij dus niet blij mee
 • In een trainingsbroek over straat gaan. Alleen ’s avonds, om te sporten… En dus ook niet als Roy Donders zegt dat het cool is

Dit was mijn anti-bucketlist. Herken jij hier wat in? Zo ja, wat dan? En was is jouw anti-bucketlist? Laat ze hieronder achter in de comments!

bucketlist, anti bucketlist, Marisca, kenter, mamablogger, persoonlijk,

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 10 januari 2015 / 18:20

  Wat een ontzettend goed idee, een anti-bucketlist! Dat daar nog niemand opgekomen is. Ik ga er ook eens over denken, maar ik weet nu al dat bungee jumpen bij mij ook bovenaan staat

  • 11 januari 2015 / 10:47

   Grappig hè, hoe dat voor iedereen anders werkt? De één wil het heel graag terwijl de ander gruwelt bij het idee.

 2. 10 januari 2015 / 21:04

  Wat origineel om een anti-bucketlist te maken! Erg leuk gedaan. Parachute springen staat juist op mijn bucketlist, haha! 😉

  • 11 januari 2015 / 10:46

   Echt? Wat leuk, als je het een keer hebt gedaan, deel je dan wel je ervaring?

 3. addie van stijn
  10 januari 2015 / 21:16

  Ik steek nooit meer mijn hand voor iemand in het vuur als het koudvuur is….ik zal nooit meer een draadje van de telefoon met mijn tanden strippen omdat het toch maar zwakstroom is…..ik zal nooit meer in een kaassoufle bijten met als resultaat dat gloeiende gesmolten kaas me een verbrande lip op zal lveren…..ik zal nooit meer mijn tong tegen een bevroren autoslot drukken om er vervolgens aan vast te zitten…..

 4. 11 januari 2015 / 00:15

  Zo’n cruise lijkt me ook vreselijk en die kleding dingen kan ik me ook helemaal in vinden.

  Ik zag vanavond een stukje expeditie poolcirkel en dat is echt iets dat ik nooit zou doen. Ik haat kou, brrrr…

  Wat ik ook nooit zou doen is naar de opera gaan. Dat lijkt me 1) heel saai en 2) gaan daar volgens mij mensen heen die ik helemaal niet leuk vind.

  • 11 januari 2015 / 10:44

   Hahaha, helemaal met je eens! Zo’n expeditie lijkt mij ook niets en een opera eigenlijk ook niet…