Home + Mama’s Musthaves | Rosé gouden armbandje met initialen

Mama’s Musthaves | Rosé gouden armbandje met initialen

Je herkent het misschien vast wel; je bent al druk bezig met het verzamelen van alle Sinterklaascadeautjes voor iedereen, behalve voor jezelf… Nu is het ook best gek om een cadeautje voor jezelf te kopen, maar als iemand je dan vraagt wat je graag wilt hebben weet je niets. Ik denk dan vaak in praktische zaken of een boek. Maar mijzelf verwennen en iets kiezen dat écht voor mij is? Nee, dat doe ik zelden. Zonde, want je wordt er zo nu en dan wel heel erg blij van. En daarom koos ik dit prachtige rosé gouden armbandje voor mijzelf met de initialen van de jongens…

Initialen

Een armband graveren heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, maar nu wel omdat ik er iets speciaals van wilde maken. Vroeger kocht ik veel sieraden en droeg ik er weinig. Nu draag ik er in verhouding meer, maar vind ik het belangrijk dat ze tijdloos en dat ze van betekenis zijn. Dat is met dit armbandje beiden het geval. Op het bedeltje staan de initialen van de jongens, maar het zijn ook mijn eerste twee voorletters én het zijn de voorletters van mijn ouders. Niet zo bedacht, maar we kwamen er later achter. Dat geeft het armbandje nog meer betekenis voor mij.

Klein, maar fijn

Wat dit armbandje voor mij zo mooi maakt? De eenvoud. Waar het mij vroeger niet bonter kon en ik het liefst tig armbanden bij elkaar droeg in combinatie met grote oorbellen, een haarband en de hele mikmak, ben ik de laatste jaren veel ingetogener wat betreft kleding en sieraden. Een armband is voldoende en die hoeft niet grof en breed te zijn. Klein, maar fijn is het motto van de laatste jaren en de eenvoud is zoveel mooier. Ik begrijp nu waar de uitdrukking ‘overdaad schaadt’ vandaan komt haha. Ik combineer mijn armband nu overigens met mijn nieuwe smartwatch waar ook rosé goud in verwerkt zit. Een mooie combinatie die past bij iedere gelegenheid.

Over het armbandje

De armband bestaat uit een reeks kleine bolletjes en is er in drie kleuren: 925 Sterling Zilver, 18 karaat Goud Verguld en 18 karaat Rosé Goud Verguld.

Je kunt één tot vier initialen laten graveren. Het armbandje wordt verpakt in een luxe geschenkdoosje (die op de foto hierboven). Daarmee is het echt een cadeautje voor jezelf. Het is al een feestje om het doosje open te maken.

En wist je dat KAYA sieraden met ieder verkocht sieraad een bedrag doneert aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia één week naar school kan? Je geeft dus ook nog eens iets terug. Een mooie gedachte voor de feestdagen, maar eigenlijk gedurende het hele jaar. Mocht je je nog schuldig voelen wanneer je iets voor jezelf koopt, kun je dat schuldgevoel bij dezen zo de prullenbak in kiepen 😉.

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor jezelf gekocht en van welke sieraden houd jij? Klets mee in de comments hieronder of op social media.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.