Home + Komende week o.a. #wordpressweek!

Komende week o.a. #wordpressweek!

Als ik vandaag mijn agenda voor komende week bekijk zie ik dat het een heel drukke week wordt, vol met afspraken voor mijn werk en persoonlijke afspraken. Zo heb ik morgen een afspraak waar ik het goede van hoop, maar dit is ook de laatste week op mijn werk en hoewel ik mijn collega’s echt nog wel zal zien is het na bijna acht jaar toch ook wel even wennen daar niet meer te zullen werken en iets heel anders te gaan doen.

Dit wordt de week van een interview in een bekend weekblad (daar vertel ik later nog wel meer over), de week van (hopelijk dan hè) de lente die dan toch echt lijkt te beginnen, de week van veel afspraken, nieuwe inspiratie en afscheid nemen, maar ik heb nog een plan voor komende week; WordPressWeek!

Ik zie veel blogs verschijnen over waarom je als webwinkelier toch echt moet gaan bloggen en ook ik heb er een tijdje terug een post over geschreven. Als reactie daarop hoor ik veel “ik weet nog niet of vast bloggen wel wat voor mij is”, “kan ik niet eerst een tijdje gaan bloggen met bijvoorbeeld Blogger?” en “Waarom zou ik voor WordPress moeten kiezen?”

Ik ga proberen om zoveel mogelijk antwoord te geven op WordPress vragen in de WordPressWeek

Met #wordpressweek zal ik 7 dagen lang mijn blogs delen op Twitter en Facebook. Ik zal het hebben over het verschil tussen WordPress en Blogger, de verschillende plug-ins, tips etc. En als je zelf nog vragen hebt mail ze dan naar info@mariscakenter.nl of vul het contactformulier hieronder in. Ik wil tenslotte wel dat de WordPressWeek wel aansluit op jouw vragen.

En misschien wordt het wel helemaal niks, want ik weet dat het gigantisch mis kan gaan, maar wat zal het toch leuk zijn als #wordpressweek een keer trending zou worden!

#Wordpressweek Marisca Kenter

Help je mij met deze # trending te worden?

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Jouw WordPress vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties