Home + Hét kinderfeestje van 2018! Pop up & Party!

Hét kinderfeestje van 2018! Pop up & Party!

Een nieuw, fris jaar ligt voor ons en we kunnen weer 365 dagen lang nieuwe herinneringen maken. Leuke herinneringen welteverstaan. We willen alle mijlpalen vieren en één van die mijlpalen zijn natuurlijk de verjaardagen van onze kinderen. Ik heb inmiddels al een aantal kinderfeestjes mogen organiseren voor Milan en hoewel het nog wel even duurt voor hij weer jarig is, sla ik ieder tof idee op. Ik begon namelijk met een feestje in een indoor speeltuin, maar merkte dat ik het juist leuk vind  om iets te zoeken wat écht origineel is zodat het ook een blijvende herinnering wordt. En vandaag heb ik zo’n tip voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een tentje en zingen bij een kampvuur? In je eigen huis?

Een slaapfeestje in je eigen tentenkamp!

Een slaapfeestje is voor veel kinderen behoorlijk spannend. Voor jullie als ouders ook, want waar en hoe laat je de kinderen slapen? Hoe zorg je ervoor dat het voor alle kinderen leuk is, ook al zijn ze misschien een beetje zenuwachtig, en hoe geef je zo’n feestje dat beetje extra waardoor het een onvergetelijk feestje wordt? Schuif alle stoelen, tafels en de bank maar aan de kant, want de kinderen slapen in hippe tentjes (met thema!) en gaan picknicken met het ontbijt! En nee, hiervoor hoef je niet diep in de buidel te tasten en tig tentjes aan te schaffen. Je kunt dit complete feestje huren bij Pop Up & Party!

Er zijn verschillende thema’s: Dreamland en Woodland. In 2018 komen daar nog nieuwe thema’s bij, dus dan is er nog meer keuze! Dat thema is overal doorgevoerd. Zo komt de stof terug in de dekens, de kussens en bij het picknicken. Hoe leuk is dat?! Over de picknick gesproken, in de mand zitten een kleed, bordjes, bekers en bestek. Jij hoeft deze alleen maar te vullen met lekkere broodjes, beleg en drinken.

Via de website van Pop Up & Party kun je dit te gekke feestje reserveren en ik heb zo’n vermoeden dat je dat beter maar op tijd kunt doen 😉

Geen slaapfeestje, maar wel iets anders?

Wil je geen slaapfeestje organiseren, maar het feestje wel thuis vieren? Geen probleem! Zo kun je er bijvoorbeeld een chocoladefontein, een popcornmachine en een suikerspinmachine huren. Hier kun je ook gave dingen omheen bedenken en maak je er alsnog iets heel bijzonders van!

Kortom, wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je helemaal niet ver weg hoeft voor een succesvol feestje. Ik ben ook geneigd om de deur uit te gaan, maar dit is wel heel bijzonder en uniek! En daarom wilde ik deze tip graag met jullie delen.

2018 wordt het jaar van de onvergetelijke feestjes!

[shopr_shopthepost collection=”pop-up-party” size=”large” title=”Nog meer Pop Up & Party!”]

Klik op de fotootjes om direct door te gaan.

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *