Home + Julianatoren met een kleuter en een tiener. Voor beiden leuk?

Julianatoren met een kleuter en een tiener. Voor beiden leuk?

Afgelopen zondag werd bij kinderpretpark Julianatoren de nieuwe achtbaan Texas Twister geopend en wij mochten daarbij zijn. We kregen extra kaarten dus vroegen we vrienden mee en het weer zou ook nog eens goed worden. Wat wil je nog meer? Weinig, behalve dan dat iedereen het naar zijn zin zou hebben. Van tevoren vroeg ik mij af of het voor Milan nog leuk zou zijn. Hij is immers al 11. Of dat zo was lees je hieronder.

Opening nieuwe achtbaan Texas Twister

Eenmaal binnen moesten we al snel richting het plein waar de nieuwe achtbaan Texas Twister geopend ging worden. Vooreen vond je hier de brandweerwagens waarbij kinderen zelf branden konden blussen. De Texas Twister is een achtbaan in de vorm van een acht waar 16 personen tegelijk in kunnen. De achtbaan is niet groot, maar wel verrassend leuk, omdat je niet alleen het ritje rijdt, maar de karretjes draaien ook. Dat ging nog best hard haha en Milan en ik hadden de grootste lol.

Opening Texas Twister waar ook bekende YouTubers bij aanwezig waren. De opening werd verzorgd door Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin. Leuk voor de kleine kinderen! 

Milan en ik samen in de Texas Twister direct na de opening. 

Nadat de Texas Twister was geopend zijn we de rest van het park in gegaan. We kenden het park allemaal en hebben de attracties van voor tot achter gedaan.

Julianatoren nog leuk met een tiener?

Het is soms lastig leuke uitjes te bedenken wanneer je kinderen zeven jaar in leeftijd schelen. Daarom maken we daarin keuzes. Dan kiezen we bijvoorbeeld iets voor Milan en moet Floris mee, de keer erna is dat andersom. Nu was dat lastiger, want ik hoopte dat het voor beiden leuk zou zijn, al is Julianatoren wel gericht op kleine(re) kinderen. Onze conclusie is dat het nog net kon. Niet alles was even leuk voor hem, maar als zelfs wij nog lol kunnen maken, moet dat voor 11-jarigen ook nog wel lukken. Het ging in dit geval voornamelijk om de gezelligheid en achtbanen zijn al gauw goed ook al gaan ze niet over de kop haha.

Gezellig!

De moeders hadden ook lol haha. 

Kijk, het is een kwestie van tijd en dan zal Milan dit niet meer zo leuk vinden. Het is op het randje en deze dag draaide vooral om gezelligheid en qualitytime met het gezin. We zijn ook gewoon heel blij dat dit soort uitjes weer kunnen. De laatste keer dat we in Julianatoren waren, was nog voor corona. De wereld zag er toen nog heel anders uit en we weten nu ook hoe het voelt als dit soort dingen niet kunnen.

En vaak is het maar net wat je er zelf van maakt. Als je het met elkaar leuk hebt, kunt lachen en overal de humor van inziet (zoals de moeders die samen van de glijbaan gingen ;-)), is het al snel leuk.

Dus ja, Julianatoren is nog altijd erg leuk. Ik denk voor kinderen tot 12 jaar. We hebben ons de hele dag vermaakt en die nieuwe achtbaan is een aanwinst! Mocht je er binnenkort heen willen, dan zou ik zeggen ‘doen’!

Wat vinden jullie van de Julianatoren en tot welke dag vinden jullie het nog leuk? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *