Home + Ik ben zwanger!!!

Ik ben zwanger!!!

Sommigen van jullie vermoedden het al en anderen maakten zich zorgen. Ik kreeg zelfs mailtjes met de vraag of alles wel oké was, omdat ik al zo lang niets had gepost. Alles is oké, ware het niet dat ik de hele dag behoorlijk misselijk ben ? Ik ben namelijk zwanger!!

Het is nog pril, 7 weken, maar omdat ik zo ziek ben hebben we het in onze omgeving al verteld. Ook aan collega’s, want die zijn natuurlijk niet gek haha. Kortom, veel mensen weten het al. Daarbij is Milan 6 jaar en die ziet mij misselijk en spugen. We hebben het hem daarom ook gewoon verteld. Maar zoals bij iedere 6-jarige het geval is, is ook Milan niet zo goed in geheimpjes bewaren. Hij heeft de afgelopen 2 weken heel goed zijn best gedaan, maar 2 weken zijn ook wel erg lang haha.

Als ik niet zo beroerd was geweest hadden we langer gewacht met het vertellen, maar de andere kant is dat je bij een zwangerschap helaas geen garanties krijgt. Het kan altijd mis gaan (al hopen we natuurlijk van niet), nu en over tig weken.

De eerste echo

We hebben vandaag de eerste echo gehad en er klopte een klein hartje in de verte. Over drie weken gaan we terug en hopen we alles nog beter te kunnen zien. Voor nu is alles in ieder geval oké en iedere dag is een cadeautje. Dan maar misselijk, ik weet waar ik het voor doe.

En de blog?

Ja, ik loop over van inspiratie en zoek naar nog meer originele onderwerpen want ik ben immers niet de enige blogger die zwanger is 😉 Het ontbreekt mij helaas wel aan energie. Ik werk natuurlijk ook en heb daar alle energie voor nodig. Daarna kom ik thuis en komt er weinig meer uit mijn handen behalve het huishouden en eten koken. Ik doe mijn best en hoop er snel weer dagelijks te zijn, maar dat kan ik nu nog niet beloven. Kortom, er komt genoeg aan, maar laat ik eerst maar eens goed voor onszelf zorgen.

Houd je Mamablogger in de gaten? Ik ben er snel weer!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 Reacties

 1. Grace
  10 maart 2017 / 16:52

  Ik dacht al waar blijven je blogs…en vanochtend toen ik weer kwam kijken of er iets nieuws stond dacht ik “die heeft vette griep of is zwanger” haha.
  Gefeliciteerd !!!!!

 2. Rebecca
  10 maart 2017 / 16:53

  Misselijkheid tijdens de zwangerschap is heeeel naar. Gelukkig verdwijnt het vaak!
  Maar uhm… Zwanger, whoehoe! Heel leuk! Hopelijk voel je je snel beter!

 3. 10 maart 2017 / 17:09

  Gefeliciteerd met je zwangerschap 🙂
  Een echte Hot item onder de mama bloggers, er komt een flinke babyboom aan haha.
  ik hoop dat je je snel wat beter voelt..

 4. 10 maart 2017 / 17:23

  Wauw gefeliciteerd. Ook bij jullie een wonder onderweg. Toen ik zwanger bleek en de ene mande andere blogger bekend maakte zwanger te zijn dacht ik ook, nou ti’s niet echt origineel haha
  Hopelijk voe je je snel beter

 5. Linda
  10 maart 2017 / 17:39

  Gefeliciteerd! Hopelijk voel je je snel beter en kun je genieten van je zwangerschap!

 6. 10 maart 2017 / 19:26

  Wat super leuk zeg! Gefeliciteerd, hopelijk voel je je snel weer wat beter en kun je lekker genieten.

 7. 10 maart 2017 / 20:27

  Jeej super gefeliciteerd! Hopelijk ben je snel van je misselijkheid af.. Twee weken is inderdaad best lang voor een kleintje om een geheimpje te bewaren toch wel heel knap?

 8. 10 maart 2017 / 20:35

  Gefeliciteerd!! En strekte met de misselijkheid. Al aan voetreflextherapie gedacht?

 9. 10 maart 2017 / 20:43

  Gefeliciteerd! Veel bloggers zijn nu zwanger haha. Hoop dat je je gauw weer beter voelt en lekker kan genieten ??

 10. yvonne
  10 maart 2017 / 22:19

  Wat een mooi nieuws. Gefeliciteerde. Ik had inderdaad ook een vermoeden. Hopelijk ga je, je snel weer wat beter voelen.

 11. 11 maart 2017 / 21:34

  Een dikke proficiat! Kom dan bij mij maar babyspullen shoppen tegen dan hihi

 12. 22 maart 2017 / 21:08

  Van harte gefeliciteerd!! Hopelijk ben je snel van het misselijk zijn af en kan je weer lekker bloggen en genieten van je zwangerschap.

 13. 29 maart 2017 / 14:49

  Gefeliciteerd! Wat zal Milan een trotse grote broer zijn! Lekker rustig aan doen en probeer ervan te genieten