Home + Huishoudelijke mededeling | Iets minder blogjes online

Huishoudelijke mededeling | Iets minder blogjes online

Ik wil deze update al een aantal dagen schrijven, maar het kwam er niet van. Ik wist ook niet zo goed wat ik nu precies moest zeggen, maar als je mij volgt heb je het natuurlijk al lang gezien. De afgelopen week kwamen er namelijk heel wat minder blogjes online. Ook op social media verschijnen er wat minder updates. Niets voor mij, maar dit blijft de komende weken wel even zo.

Het is absoluut niet zo dat ik het bloggen even zat ben of iets dergelijks en nee, ik heb ook geen gebrek aan inspiratie, integendeel. Toch voel ik mij op dit moment niet zo goed en ben ik flink moe en beroerd. Daarom gaat alles heel gedoseerd en het werk op kantoor gaat even voor. Logisch, want dat is gewoon mijn werk, hier word ik voor betaald.

Bron foto: Shutterstock

Zonder in detail te treden (en dat is heel lastig kan ik je vertellen), kan ik je wel zeggen dat er de komende weken echt wel blogjes online komen, maar het zijn er minder. Over een paar weken hoop ik je meer te kunnen vertellen en dan hoop ik dat ik me beter voel en weer gewoon dagelijks kan bloggen met alles wat erbij hoort.

Heel even geduld dus! Dank alvast voor jullie begrip!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 09:00

  Het was mij inderdaad al opgevallen. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Logisch dat werk nu even voor gaat. ?

 2. Ad
  28 februari 2017 / 10:36

  Zou eens tijd worden dat je het wat rustiger aan gaat doen

 3. Moniek S
  28 februari 2017 / 11:00

  Succes met alles!!!

 4. 4 maart 2017 / 13:36

  Het was mij inderdaad ook al opgevallen. Doe rustig aan en succes en/of sterkte!

 5. yvonne
  6 maart 2017 / 22:22

  Succes/sterkte ermee

 6. Maud
  8 maart 2017 / 08:13

  Heel veel sterkte! Hoop niks ernstigs. Je bent nu al zolang offline! Niks voor jou;)