Home + Hét hulpmiddel bij het shoppen van de perfecte kerstcadeaus!

Hét hulpmiddel bij het shoppen van de perfecte kerstcadeaus!

Onlangs waren wij aan het shoppen voor Sinterklaas en jeetje, wat vonden we het moeilijk! Zelfs Milan wist niet goed wat hij moest vragen dus dat maakte het ook niet gemakkelijker. Na lang zoeken hadden we voor iedereen een cadeau, maar dan hebben we nog geen kerstcadeaus in huis.

Wij vieren Kerstavond sinds enkele jaren met cadeaus. Eerst gaan we naar de kerk, en dan thuis de cadeaus uitpakken. Lekkere hapjes op tafel en verder heel veel gezelligheid. Maar ja, die cadeaus moeten dan wel eerst gekocht worden en dat wordt ieder jaar lastiger.

Wat koop je tegenwoordig (ik klinkt nu wel heel oud hè?) nog voor mensen die alles al hebben? Je wilt daarbij niet alleen iets leuks kopen, maar ik vind het ook belangrijk dat iets daadwerkelijk gebruikt wordt, anders vind ik het zonde van mijn geld.

Steeds vaker online shoppen

Omdat de keuze in fysieke winkels vaak beperkt is shop ik cadeaus steeds vaker online en dat doe ik met kerstcadeaus ook. Ik vind het heel gezellig om tijdens deze weken door de stad te lopen, maar tegelijkertijd is het overal mega druk en daar sta je dan met tig tassen aan je arm je portemonnee uit je schoudertas te trekken. Online dus en gelukkig zijn daar heel veel leuke webshops te vinden waar je voor ieders budget (vaak wordt er bijvoorbeeld met lootje trekken een bedrag afgesproken) cadeaus kunt shoppen. Een van die webshops waar ik dan als eerste kijk is Radbag. Hier vind je de meest originele cadeaus en ik denk dat als je het daar niet vindt, je het nergens vindt.

Dit jaar is er namelijk een speciale kerstpagina met een gift guide. De gift guides zijn ingedeeld op mannen, vrouwen, jongens en meisjes en daar vindt je per groep de meest originele cadeautjes.

Het kan echter nog specifieker, want er zijn ook gift guides op types; de creatieveling, de meester chef, de gadgetliefhebber, de hipster etc.

Mijn favoriete gift guides

Ik ben vind de gift guide voor kinderen heel leuk. Ik ben zelf een groot fan van de vossenlamp en de snoepmachine.

Voor mijzelf zou ik de lightbox kiezen, maar mijn grootste favoriet is de Scrabble LED verlichting. Dit is een slinger met Scrabble lampjes. Deze zou ik heel graag willen hebben!

Mocht je een persoonlijk cadeau willen geven is er heel veel keuze in gepersonaliseerde cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een poster met een gepersonaliseerde tekst?

Ik denk dat het dit jaar toch gemakkelijker wordt om kerstcadeaus te shoppen 😉 Heel veel plezier met shoppen!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 november 2016 / 12:39

    Ik vind het ook steeds moeilijk om geschenkjes te kopen. Zeker voor mijn man vind ik het moeilijk, hij heeft alles al. Maar toch heeft hij stiekem een hint want hij nog graag zou willen hebben. Voor mijn zoontje is dat meestal iets van kleren en een doosje lego waar die super blij van word.

    Maar ik denk dat ik deze jaar ook eens online bestellen.
    Ik moet nog een geschenkje voor mijn petekindje ook kopen en dat vond ik steeds aan de moeilijke kant.