Home + Het antwoord op de Squishy rage; Bubbleezz!

Het antwoord op de Squishy rage; Bubbleezz!

Hoe is het bij jullie thuis? Is het alweer rustig rondom de squishies? Hier was het rustig, want het nieuwtje was er alweer vanaf, maar daar is alweer verandering in gekomen… Er is een nieuw soort squishy op de markt; de Bubbleezz! Na het lezen van dit artikel ben jij weer helemaal op de hoogte en weet je waar je kinderen het over hebben als ze thuiskomen en zeggen dat ze een Bubbleezz willen 😉

Wat zijn Bubbleezz?

Dat is natuurlijk de eerste logische vraag; wat zijn Bubbleezz eigenlijk? Bubbleezz zijn squishies gevuld met zachte, slijmerige en knijpbare parels. Het is dus lekkerder om hierin te knijpen dan in de gewone squishies. Ze zijn schattig, kleurrijk en hebben allemaal hun eigen karakter. Om wat meer te weten te komen over hun karakter moet je op zoek naar de bedels (charms) die erin zitten. In iedere Bubbleezz zit er namelijk minimaal één verstopt.  Deze bedels vertellen dus meer over het karakter van jouw Bubbleezz. Er zijn bedels die veel voorkomen, maar er zijn ook bedels die zeldzaam zijn.

In totaal zijn er 24 stuks te koop, maar omdat er verschillende bedels in kunnen zitten zijn er wel honderden combinaties mogelijk!

Wat kosten Bubbleezz?

Er zijn twee verschillende maten; de super en de jumbo. De super kost €7,99 (via Bol.com €8,99) en de jumbo kost €14,99. De kleine zou hiermee een perfect cadeau zijn voor een kinderfeestje.

Waar kun je ze kopen?

In Nederland zijn ze vanaf 11 juni te koop bij Big Bazar, Blokker, Bol.com en Top 1 Toys. In België bij SupraBazar, DreamLand en Toy Champ.

Kan ik ze zien in een filmpje?

Tuurlijk! Gisteren hebben Milan en ik samen een vlog opgenomen waarin we onze Bubbleezz uitpakken en aan jullie laten zien.

Het is weer een lekkere blog geworden haha, maar ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Wat vinden wij zelf van de Bubbleezz?

Wij vinden ze leuker dan de gewone squishies! Kinderen kunnen er lekker in knijpen, het voelt lekker en het verzamel element van de charms is leuk. De grote zijn wel wat prijzig, maar niet duurder dan sommige gewone squishies. Ze zijn veilig en verantwoord voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Het zijn leuke speeltjes en ik denk dat de kinderen ze ook fijn vinden tijdens een lange reis in de zomervakantie. Het is toch een soort knuffeltje waar ze mee kunnen spelen.

Het is een leuke rage en ik ben benieuwd wat jullie kinderen ervan vinden! Jij bent in ieder geval alvast op de hoogte 🙂

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *