Home + Geen babyshower zonder versiering!

Geen babyshower zonder versiering!

Toen ik vorige week schreef over het feit dat ik geen babyshower krijg, besloten mijn ouders een mini babyshower voor ons te organiseren. Het was allemaal erg last minute en ze hadden geen versiering in huis. Niet zo gek ook, want het was op een zondagochtend toen ze dit bedachten en ’s middags wilden ze ons al verrassen. Terwijl mijn moeder heel hard riep dat ze geen blauwe ballonnen in huis had, had mijn (stief)vader zijn plan al klaar; dan maken we zelf toch ballonnen? Vervolgens hebben ze een hele tijd ballonnen geknipt en zelf een slinger gemaakt. Hoe leuk en lief is dat?!

Het zette mij wel aan het denken. Toen ik enkele jaren geleden een babyshower organiseerde hadden we wel ballonnen en slingers, maar wat is er tegenwoordig nog meer te koop? Is er überhaupt wel speciale babyshower versiering? Zo ja, waar koop je dat dan?

Waar vind je babyshower versiering en geboorteversiering?

Ik ben voor jullie op zoek gegaan. Uiteindelijk vond ik zowel de babyshower versiering als de geboorteversiering onder één dak: bij Feestwinkel.nl! Dat is bijvoorbeeld handig wanneer de mommy to be alles in een bepaald thema wil. Stel dat ze bij de gender reveal al gebruik heeft gemaakt van een bepaald soort versiering, dan kun je deze versiering voor de babyshower ook in dezelfde sfeer bestellen.

Andersom werkt het op dezelfde manier; misschien brengen jullie de aanstaande ouders ook wel op een idee wat betreft geboorteversiering!

Wat heb je nodig aan babyshower versiering?

Nu is er online een hoop informatie te vinden wat betreft het organiseren van een babyshower, maar nergens vind je een handig lijstje wat je nu nodig hebt wat betreft versiering. Daarom help ik je graag een handje:

  • Slingers, geen feestje zonder slingers. Er zijn veel verschillende varianten. Zo heb je de klassieke driehoekige slingers, maar ook tassels (kwastjes) en pompoms. Een beetje variatie is wel heel leuk!
  • Ballonnen. Je kunt losse ballonnen ophangen, maar als je echt uit wilt pakken kun je ook kiezen voor een pilaar van ballonnen voor de deur!
  • Een etagère voor de lekkere hapjes, deze zijn er speciaal voor babyshowers
  • Servetten. Ook deze zijn er speciaal voor babyshowers en in dezelfde stijl als de etagère.
  • Tafelconfetti, om de tafel nog feestelijker te maken!
  • Prikkers voor in de hapjes

Verder kun je het zo uitbundig maken als je zelf wilt met een spandoek voor het raam of zelfs een opblaas ooievaar. Deze laatste dingen kan de aanstaande moeder bewaren voor wanneer de baby is geboren.

Kortom, er is een heleboel te vinden, als je maar weet waar je het moet zoeken. Ik hoop je te hebben geholpen om er een onvergetelijk feest van te maken!

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie