Home + Gastblog Lonneke| Herfst-proof

Gastblog Lonneke| Herfst-proof

Wat een weer deze week! Regen, regen en nog meer regen. Zijn jullie al herfst-proof? Ik weet het nog niet zo goed. Ik ben dol op de zomer, vooral als de zon veel schijnt en we heel veel zomerse kleding kunnen dragen. En natuurlijk alle lekkere bezoekjes aan het strand, daar moet ik ook echt wel een beetje afscheid van nemen. Al kun je daar in de herfst en winter natuurlijk ook fijn uitwaaien, maar dat is toch anders.

Maar stiekem vind ik het donkere weer ook wel wat hebben. Lekker de open haard aan, heel veel kaarsjes branden, het huis extra gezellig maken en toeleven naar de wintersport. En dan al die geweldige nieuwe collecties voor de kleintjes! De website van Kindermusthaves puilt uit van de toffe items. Wat heerlijk dat je toch elk seizoen weer ‘los’ mag gaan voor de kids. Want nee, Luca past natuurlijk niks meer. Nope, deze periode vind ik ook zo verkeerd nog niet.

Maar, écht herfst-proof ? Dat ben ik nog niet. Wij zweven thuis nog een beetje tussen de zomer en de herfst in. Er liggen bijvoorbeeld nog geen paraplu’s in de auto (deze week was hij al 3 keer zeer welkom geweest), het strandspeelgoed van Luca zwerft nog rond in de gang, de zonnebrand crème ligt nog in het zicht en de barbecue staat buiten nat te regenen. En dan de kleding. De ene dag ben ik te warm gekleed en breekt het zweet me na 3 keer de trap oplopen uit en de andere dag loop ik ergens klappertandend rond omdat ik ’s morgens toch een te zomers truitje uit de kast heb getrokken. Luca zijn kast is ook een mengeling van zomerse T-shirts, nieuwe winter sweaters, sandaaltjes en winter boots. Om nog maar te zwijgen over de zooi die het in al onze kasten is.

En net toen ik van de week bedacht om de boel eens even helemaal om te gaan gooien, is ineens de nazomer in aantocht! Hoe heerlijk is dat. Dus hoppla, alle zomerse attributen nemen we weer mee, we gaan er nog even keihard van genieten. En daarna zijn wij er helemaal klaar voor. Herfst-proof worden? Dat kan nog wel even een weekje wachten!

Fijn weekend!

En zijn jullie al een beetje herfst-proof? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Lieke
    26 september 2015 / 10:43

    Haha geweldig!! Wij zijn herfstproef qua collectie, maar laat de zomer nog maar even terugkomen…

  2. 7 oktober 2015 / 09:01

    nee hier nog niet herfstproof maar het is zulk raar weer ’s ochtends moet je de winterjas aan en ’s middags kan je de zomerjas nog wel aan