Home + Even tussendoor: Gratis printable van Oktoberdots!

Even tussendoor: Gratis printable van Oktoberdots!

Misschien ben je Oktoberdots al een keer tegen gekomen, en zo niet kan je er nu niet meer omheen, want wat zijn de ontwerpen leuk! Of het nu gaat om een (Kerst)kaart een poster of een op maat gemaakt ontwerp, alles is bespreekbaar. En stiekem kan ik het weten want Oktoberdots is onder andere verantwoordelijk voor mijn visitekaartjes!  Het mag duidelijk zijn, ik ben fan! En ik weet zeker dat jij het na het zien van deze gratis printable ook wordt.

Wij hebben vandaag een heerlijke ‘pyjamadag’ in huize Kenter en dus zijn we hiermee meteen aan de slag gegaan. Geen Kerst zonder Gingerbread huisje. Dus hebben we deze net uitgeprint en in elkaar gezet. En zeg nu zelf, ze zijn toch te leuk om niet uit te printen?

Klik op de afbeelding hieronder en print meteen jouw gratis huisjes uit. Ze zijn er in twee kleuren en er is een versie om de kids lekker zelf te laten kleuren en ze vervolgens in elkaar te zetten.

Oktoberdots, gratis, printable, gingerbread, house, huisje, mamablogger, Marisca, kenter

Bron: oktoberdotsblog.wordpress.com

En ben je benieuwd naar ons eindresultaat? Dat is deze geworden!

foto 1

Daarnaast zijn deze huisjes ook heel leuk om er een klein cadeautje in te doen of om er een kaartje aan te hangen en deze in plaats van een Kerst kaart aan je dierbaren te geven. Of wat dacht je van een traktatie voor kids die rond de Kerst jarig zijn? De mogelijkheden zijn eindeloos en de huisjes eindeloos leuk!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties