Home + Een vrije woensdagochtend? Echt niet!

Een vrije woensdagochtend? Echt niet!

Woensdag is mijn enige vrije dag in de week. De overige vier werkdagen ben ik van 9.00 tot 17.00 uur en van 8.00 tot 17.00 uur aan het werk. De woensdag breekt voor mij letterlijk de week doormidden en ik vind het dan ook heel fijn om zo midden in de week vrij te zijn. Alhoewel… vrij…

Een vrije dag?

De ochtend

Ik noem het een vrije dag en dat klopt in zekere zin ook, want ik hoef die dag niet naar kantoor. Verder houdt het daar wel op wat betreft vrij zijn 😉 Op deze dag ligt er een flinke was op me te wachten, werk ik mijn mailbox bij en schrijf ik zoveel mogelijk artikelen voor Mamablogger. En dat in zo’n 2,5 á 3 uur… Zodra we Milan naar school hebben gebracht leg ik Floris op bed in de hoop dat hij sowieso een uurtje slaapt. De was is dan al klaar en zodra hij wakker is kan de droger aan, anders wordt hij er wakker van. Terwijl hij slaapt werk ik in ieder geval de mailbox bij. Dat scheelt al heel veel. Ook probeer ik nog wat foto’s te maken en wat opzetjes te schrijven.

Na ongeveer een uur wordt hij wakker en krijgt hij zijn yoghurt. Daarna kijken we even wat we doen. Soms moet ik de stad nog in, maar als het weer niet zo lekker is blijven we gewoon thuis. Terwijl Floris speelt typ ik snel nog wat en vouw ik de droge was weg.

Iets na 11.30 uur lopen we weer naar school om Milan op te halen. Tussen de middag maak ik het mijzelf gemakkelijk en loop ik even langs de visboer.

De middag

Na het eten is het tijd voor Floris om weer naar bed te gaan en meestal slaapt hij dan wat langer. Milan vermaakt zichzelf goed en ik doe nog wat werk voor Mamablogger. Als Floris wakker wordt krijgt hij een fles en gaan we door naar de musicalles van Milan.

Ik loop op zo’n ochtend van hot naar her en na de musical moet Milan nog zwemmen dus ik pak steeds vaker de auto naar de musical. Dat geeft ons allemaal wat rust.

Na de musical eten we op tijd en gaan Pat en Milan naar het zwemmen. Ik doe dan de vaat en Floris in bad en werk nog een laatste was weg.

Verder is dit ook de dag waar ik bepaalde afspraken op plan zoals de tandarts, de huisarts, een afspraak voor Mamablogger etc. Ik grap weleens dat ik op kantoor meer rust heb, maar ik mag niet klagen. Ik heb hiervoor gekozen en dat hoort bij het 32 uur per week werken. Toch geniet ik wel volop van deze dag, want ik ben samen met de jongens en ik ben thuis. En ach, voor je het weet is het ook weer weekend 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *