Home + Een kijkje in de kledingkasten van de jongens

Een kijkje in de kledingkasten van de jongens

De scholen zijn begonnen, de korte broeken kunnen zo langzamerhand de kast weer in en we moeten nadenken over een nieuwe winterjas voor Milan. Floris heeft al een nieuwe, maar Milan heeft een heel specifieke op het oog. Iets met kleine jongetjes die véél te snel groot worden 😉 De kasten waren goed gevuld totdat beide jongens in korte tijd een flinke groeispurt maakten. Milan sloeg een hele maat over en Floris had gewoon een maatje groter nodig. Inmiddels zijn de kasten weer aangevuld, heeft Floris dus al een nieuwe winterjas en hangt er ook al wat van nieuwe collecties in de kasten.

De kledingkast van Milan

Omdat niet alles in de kast past (heel erg, ik weet het…) hang ik ook wat kleding áán de kast. Dat is het nadeel van grotere kinderkleding; het neemt meer ruimte in beslag 😉 Begin oktober hebben we weer een kinderkledingbeurs en dan ontstaat er vast wel weer ruimte in de kast. In het hanggedeelte hangen vooral vesten, jasjes en giletjes.

Op de planken liggen broeken (waarvan er nu veel te kort zijn voor Milan en dus naar de beurs gaan), truien en t-shirts. In het begin was alles keurig geordend. Dat is nu niet meer het geval, maar ik weet precies wat waar ligt.

Ook van de truien zal wel het één en ander naar de beurs gaan, want omdat Milan een maat over heeft geslagen zijn veel truien ook te kort geworden.

Ik heb net wat nieuwe broeken besteld voor hem en na het opruimen zien we wel wat er nog aangevuld kan worden.

De kledingkast van Floris

Dit is de kast van Floris. Ook hierin hangt het één en ander dat te klein is (maatje 86), maar het merendeel past hij nog gewoon. Als ik het zo naast elkaar zie hangen, realiseer ik mij echt wel dat het heel veel is, maar ik vind het allemaal zo leuk. Kinderkleding is mijn Guilty pleasure haha.

Nieuwe kleding shoppen voor Floris bij Schattige Babykleertjes

Dit zijn de eerste kleertjes in maat 92/98 voor Floris. Ik shopte ze een paar weken geleden. De mussen vielen dood van het dak, omdat het extreem warm was en ik ging alvast op zoek naar een winterjas. Ik kocht uiteindelijk deze gele van B.Nosy bij Schattige Babykleertjes. Een superleuke en lekker warme winterjas in een vrolijke kleur tijdens de donkere dagen. Ik vind winterjassen vaak zo somber voor jongens en ben blij met deze afwisseling. En wordt ‘ie vies, dan gooien we hem ’s avonds  gewoon in de was.

Het blauwe broekje en het badstof truitje zijn van Tumble ‘N Dry en kocht ik ook bij Schattige Babykleertjes. Het blauwe broekje is ideaal, want die kan altijd.

Tot slot koos ik toch weer voor extra kleur en shopte ik het oranje truitje van TYGO & Vito. Een superleuk merk dat we naar mijn mening nog te weinig zien. Stoer, maar ook lekker kleurrijk en dat vinden wij jongensmoeders heel erg fijn. De joggingbroekjes zijn overigens ook heel erg mooi en vallen lekker smal.

Wat vinden jullie van Floris’ nieuwe outfits en hebben jullie al het één en ander geshopt voor het nieuwe seizoen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *