Home + Dit zijn de leukste en handigste weekplanners!

Dit zijn de leukste en handigste weekplanners!

Er staat weer een nieuwe week voor de deur en hoewel de zomervakantie al in zicht is (weliswaar nog ver weg, maar hij is in zicht), staat er de komende periode nog een hoop op de planning. Schoolreisje, studiedagen, Milans optreden in de Schouwburg, de avondvierdaagse, ik ga nog een cursus doen etc. Ondertussen draait alles gewoon door en vind ik het fijn om overzicht te hebben. Ik gebruik de Structuurjunkie planner voor de blog, maar vind het ook handig om een weekplanner te hebben, ik gebruik er zelfs één op mijn werk. En oké, ik ben gewoon een sucker voor planners 😉 Daarom ging ik voor jullie op zoek naar de leukste en handigste weekplanners!

Weekplanners van HEMA

Deze planners van HEMA zijn nieuw en hebben 56 pagina’s. Je kunt er dus ruim een jaar mee doen. Wat ook heel handig is, is het feit dat je deze op kunt hangen. Dan heb je zo min mogelijk troep op je bureau en kun je in één oogopslag zien wat er voor jou/jullie op de planning staat. Deze weekplanners kosten €5,- per stuk.

De verticale weekplanner

Ook deze is nieuw bij HEMA en bestaat ook uit 56 pagina’s. Hij ziet er heel erg leuk uit en is heel handig om wat werkzaamheden te plannen, maar je kunt er geen hele dagen in plannen. Ook is de notitieruimte niet heel groot. Het is maar net waar je hem voor wilt gebruiken, want hij kan zeker heel praktisch zijn.

De weekplanner als bureau onderlegger

Deze weekplanner is van Design Cloud en door het formaat (A3) is deze perfect te gebruiken als bureau onderlegger. Je hebt voldoende ruimte voor je weekplanning, je doelstellingen, notities, tijd voor jezelf en to do lijstjes, ideaal! Je kunt deze een jaar lang gebruiken en hij kost €19,95. Niet de goedkoopste, maar wel een hele fijne weekplanner!

De structuurjunkie weekplanner

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik een enorme fan ben van de Structuurjunkie planners. Naast deze planners is er ook een werkboek én een deskplanner die je per week kunt gebruiken. Heel clean, heel basic en misschien juist daarom wel zo fijn. Helemaal in lijn met de planners dus dan staat het ook nog eens heel leuk én opgeruimd op je bureau 😉

Basic weekplanners

Misschien heb je helemaal geen behoefte aan ruimte voor notities, zelfreflectie en doelen, maar wil je alleen maar ruimte hebben voor je weekplanning. Deze weekplanners van Fabrikten zijn heel basic, maar zien er toch onwijs leuk uit.. Hier heb je gewoon ruimte voor je weekplanning en that’s it. Prima toch, hierdoor heb je veel meer ruimte over voor je daadwerkelijke weekplanning.

Nog een laatste tip

Ik zei het in de intro al, ik ben een sucker voor planners en kan er niet genoeg hebben, maar misschien wil je ook weleens je doelen formuleren en/of lekker mindmappen. In de webshop van vloggers Wil en Tien kwam ik het volgende tegen;

Ik zou de Keep Goaling planner heel graag willen voor mijn spaardoelen en de Keep Dreaming zou heel erg helpen om werkgerelateerde dingen op een rijtje te krijgen. Deze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Welke planner vind jij het leukst én het handigst? Of gebruik je zelf een ander? Laat het me weten in de comments hieronder.

Edit: ik ben op geen enkele manier gesponsord voor het promoten van één van bovenstaande planners. Ik heb bij sommigen ervan wel een linkje naar Bol.com geplaatst. Als je via dit linkje een bestelling plaatst bij Bol.com, ontvang ik hierover een kleine commissie. 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *