Home + Diary | Uit eten, leren fietsen, carspotten en Pasen

Diary | Uit eten, leren fietsen, carspotten en Pasen

Fijne Tweede Paasdag! We hebben het geluk dat we vandaag nog een vrije dag aan het weekend vast kunnen plakken. Wat we gaan doen weten we nog niet, maar we gaan er nog even van genieten. Voor we goed en wel aan deze dag beginnen, blikken we nog een keertje terug op afgelopen week. Lekker uit eten, we zijn begonnen met Floris te leren fietsen, gingen carspotten in Amsterdam en vierden Eerste Paasdag. Kijk je mee?

Maandag

Wat een heerlijk weer! Na mijn werk haal ik de jongens op bij mijn ouders en fietsen we terug naar huis. Geen straf met deze zon.

Dinsdag

Veel overleggen deze ochtend!

Maar we sluiten de ochtend af met een gezellige paaslunch met alle collega’s. Iedereen maakt wat of neemt iets mee. Het ziet er weer waanzinnig uit!

De zomerjas van Floris komt binnen. Hij is van Mini Rodini en wat is ‘ie gaaf!

Woensdag

Zodra de jongens naar school zijn, ga ik aan het werk in de tuin. Al het onkruid eruit, snoeien en opruimen. Heerlijk!

Nog even werken en dweilen voor ik weer op de fiets stap. Dit keer fiets ik naar de stad…

…Voor mijn nagels. Voor de mannen én mijn ouders die komen eten neem ik daarna nog tompoucen mee.

Floris heeft vanmiddag een feestje en heeft het super naar zijn zin gehad.

’s Avonds ga ik nog een keer de deur uit richting Zoetermeer om lekker te eten met lieve Patty en Nancy!

Donderdag

Eerste afspraak van vandaag: fotograferen op één van onze locaties.

’s Middags werk ik thuis en Floris zit bij mij aan tafel te kleuren. Opeens zie ik stift op zijn neus. Als ik vraag wat hij heeft gedaan zegt hij “dat was de Paashaas mam, maar jij zag hem niet, want jij zat te werken.” Ik heb zo gelachen hierom.

Aan het einde van de middag gaan we voor het eerst met Floris naar de fysio. Wat is dit toch een gaaf pand!

Vrijdag

Op Goede Vrijdag gewoon naar kantoor, maar eerst koffie!

Ik stop wel eerder rond 15.00 uur en ook Pat is op tijd thuis. We gaan met Floris alvast wat boodschappen halen. Scheelt morgen weer.

Zaterdag

De dag beginnen met een klein wandelingetje van ongeveer drie kilometer. Heerlijk vind ik dat!

Dit mooie pakketje kwam binnen en bevat producten van Salcura welke je huid beschermen tegen pollen.

Floris gaat naar de gym, ik rijd nog even naar de Action en na de lunch gaan we even op pad om een fietshelm voor Floris te kopen. We gaan namelijk oefenen met fietsen zonder zijwielen. Het is nu echt tijd en hij lijkt er klaar voor te zijn.

Daarna fietsen we naar de stad om nieuwe zomerschoenen te kopen voor Floris. We laten zijn voetjes opmeten en hij kiest uiteindelijk deze. Vervolgens door naar opa en oma om te gaan eten bij La Cubanita. Het is weer heerlijk!

Als we naar huis fietsen, rijden Pat en Milan even langs de Albert Heijn, want Pat heeft een Overblijvers pakket gekocht. Dit kochten we voor €2,95!

Nog even eieren verstoppen en dan met een boek op de bank.

Zondag

Tijd voor een lekker Paasontbijt!

Halverwege de ochtend stappen we in de auto om naar Amsterdam te rijden. Er is een autoshow dat is voor Milan de perfecte gelegenheid om te carspotten. Het is een leuk event. Goed opgezet en veel auto’s die hij nog niet eerder heeft gezien.

En deze toffe Jordans kocht ik op het event! Superleuk voor de zomer.

Dit was onze week. Leuk dat je weer met ons mee keek en mocht je vandaag ook vrij zijn, geniet dan lekker van je vrije dag! Wij hopen in ieder geval nog te oefenen met Floris om hem te leren fietsen.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *