Home + Diary | Middelbare scholen en Sinterklaas is in het land

Diary | Middelbare scholen en Sinterklaas is in het land

Goedemorgen! We hebben weer een drukke week achter de rug. Zo bezochten we twee middelbare scholen met Milan en genoten we van de Sinterklaasintocht. Kijken jullie gezellig mee?

Maandag

Dit bord is klaar voor een nieuwe week. Floris vindt het bord erg fijn. Het biedt structuur.

Bepakt en bezakt naar school en kantoor.

En ook deze hang ik nog snel op bij Floris.

Via mijn werk kunnen we de griepprik halen. Ik haal hem samen met twee andere collega’s en dit is ons uitzicht.

Tijd voor het Sinterklaasjournaal! Zo gezellig weer!

Als Floris op bed ligt gaan wij verder met de cursus ‘In Control’ van PorteRenee.

Dinsdag

Drukke dag vandaag op het werk dus ik maak maar één foto. Dit is op de school van de jongens, want ik heb een tien minuten gesprek voor Floris. Dit is trouwens een tijdelijk gebouw. Daarom zien de trappen er zo uit…

Woensdag

Op de fiets naar vriendin Chantal en samen nog een uur wandelen. Heerlijk! Daarna rij ik even door door naar familie en eenmaal thuis kan ik nog heel even zitten voor ik Floris uit school moet halen.

Er komt een vriendje van Floris mee en de jongens gaan onder leiding van Milan kruidnoten bakken. Zo leuk!

’s Avonds gaan we naar de eerste middelbare school die we met Milan willen bezoeken. Toevallig is dit mijn oude middelbare school. Hoe dat was heb je hier al kunnen lezen.

Donderdag

’s Morgens werk ik op school en in de middag is dit mijn thuiskantoor terwijl Floris bij een vriendje speelt. Geeft mij nog even mooi de tijd om de online training te bekijken die ik nog moest volgen.

Vrijdag

Naar buiten staren na een heel vervelende nacht: ik had namelijk weer een flinke pijnaanval in mijn buik die zo’n drie uur duurde. Lang geleden dat ik dat heb gehad. Het gekke is dat ik nu nergens meer last van heb.

Een tijdje terug gaf ik aan Nu.nl een interview over Halloween snoep. Deze is verschoven naar Sint Maarten en komt vandaag online. Je leest het hele artikel hier.

Vannacht zoveel pijn en nu voel ik mij kiplekker. Gek eigenlijk, maar ik ben er blij om. Floris maakt nog even deze foto.

Pat en ik moeten werken en kunnen geen vrij nemen. En dat terwijl we een kijkje in Milans klas kunnen nemen om een themawerkstuk te bekijken. Gelukkig zijn opa en oma er en maken zij foto’s voor ons. ’s Avonds bezoeken Pat en Milan nog een middelbare school, maar Milan is minder enthousiast over deze.

Zaterdag

De boodschappen zijn er weer!

Ondertussen kan Floris niet wachten tot we naar de intocht gaan.

Zo blij dat Sinterklaas goed is aangekomen. Dat koppie is toch onbetaalbaar?!

Na het Sinterklaasjournaal zien we dat onze pakjes voor Pakjesavond in Griekenland zijn haha.

Gelukkig kunnen de schoentjes gevuld worden. Het is traditie dat de jongens een Video van Sint krijgen op de eerste avond dat ze hun schoen kunnen zetten. Ik mag er ook eentje verloten. Wil je meedoen? Kijk dan even op mijn Instagram.

Zondag

Om 5.30 uur checken of de schoenen zijn gevuld en samen de Video van Sint kijken.

Maar ik moet toch vroeg op pad, want onze collega doet vandaag haar belijdenis en wij gaan erheen om haar te supporter en te feliciteren.

In de middag vieren we de verjaardagen van mijn ouders. Ik maak verder geen foto’s meer, maar het is heel gezellig. Volgens Floris was dit een mooi feestweekend en daar sluiten we mee af.

Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en wens jullie een fijne, nieuwe week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Frandolien Verkolk
    14 november 2022 / 23:38

    Leuk hoor Maris!

    Ik had ook een goed begin van de week tot de oudste weer aan de diarree ging. Ook echt met van die vieze scheten 🙁 pffffffrrrtt!

    Heb je nog leuke tips die jullie thuis gebruiken voor Sinterklaas? Ik ben een beetje inspiratieloos dit jaar hahah