Home + Diary | Hooikoorts, tandarts en nieuwe planten in de tuin

Diary | Hooikoorts, tandarts en nieuwe planten in de tuin

De jongens hadden voorjaarsvakantie, maar wij helaas niet. Toch hebben we een fijne week gehad en hebben we tussendoor nog behoorlijk genoten van het lekkere weer. Een fietstochtje naar de stad, plantjes kopen voor in de tuin, mijn collega die hier thuis kwam werken en Milan die met de overbuurjongen fietsen ging wassen en er nog geld mee verdiende ook haha. Ik genoot er volop van ondank de hooikoorts! Een nadeel van dit mooie weer haha. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Floris heeft mijn telefoon weer te pakken en heeft zo’n 80 foto’s gemaakt. Dit is er eentje van. Lekker scherp ook ?.

De jongens hebben vakantie, maar ik niet. Ik breng ze daarom naar opa en oma en we gaan lekker op de fiets. Als we de wijk uit rijden zien we deze mooie zon.

Ik kan bijna een boek maken met alle lift selfies van de afgelopen jaren haha.

Na een dag op kantoor fiets ik naar huis. Patrick heeft de jongens al opgehaald. Het is zo’n 7 kilometer fietsen en ik vind het heerlijk. Even mijn hoofd leegmaken. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Dinsdag

Outfit uitzoeken voor vandaag. Het wordt dit roze shirtje met het groene jasje erop. Eronder draag ik een donkerblauwe skinny en mijn cowboylaarsjes.

In stijl een dagje naar opa en oma.

Opa en oma sturen deze foto door. Ze zijn een dagje op pad met de jongens en eten een visfrietje in Leerdam.

’s Avonds komen de zomerjassen voor de jongens binnen. Gelukkig passen ze!

En het is weer tijd voor de persconferentie. Ondanks de versoepelingen is de boodschap natuurlijk nog steeds niet goed. Ik had ook gehoopt op beter nieuws voor de horeca, maar helaas…

Woensdag

Ik begin al vroeg met de administratie. Beiden salarissen zijn weer gestort dus het is tijd om de begroting voor komende maand te maken.

De was moet ook weer worden weggewerkt.

Naar de begraafplaats in Bodegraven om een bezoekje te brengen aan mijn vader.

Eer wordt een gat gegraven voor de oprit. Ze zijn bezig met de waterleidingen. Moet ook gebeuren…

Floris is bij mijn zus omdat Milan en ik naar de tandarts moeten. Moos houdt Floris goed in de gaten. Het zijn dikke maatjes!

Terwijl Floris zich vermaakt met mijn zus Cathy, hebben Milan ik andere dingen aan ons hoofd. Naar de tandarts! ? Daarna drinken we nog een kopje thee bij mijn zus als we Floris ophalen. Vervolgens rijden we weer naar huis.

Donderdag

Floris en Bobby zijn altijd samen.

Vandaag werk ik thuis. Ik neem er even wat lekkers bij.

Aan het einde van de ochtend komt mijn collega naar ons toe en werkt ze de rest van de dag bij mij, wel zo gezellig! Tussen de middag maken we een wandeling door de wijk.

En we drinken deze lekkere ijskoffie.

Vrijdag

Gisteravond kwam Bloomon nieuwe bloemen brengen, maar ik was dat helemaal vergeten ? De volgende ochtend haal ik ze voor de deur weg en zet ik ze in de vaas. Mooi voorjaarsboeket!

Ik werk in de ochtend nog wat aan Mamablogger. Het is momenteel druk met samenwerkingsaanvragen. Komende week is het weer wat rustiger gelukkig.

De rest van de dag werk ik op kantoor en maak ik geen foto’s meer. Wel staat er een nieuwe podcastaflevering online. Deze nam ik samen met Milan op:

Zaterdag

We gaan al vroeg op pad voor nieuwe planten in de tuin. We hebben even gewacht vanwege de vorst, maar nu kunnen we wel planten neer gaan zetten. Per bak kiezen we voor twee olijfboompjes, een boompje met paarse bloemen (geen idee wat het is), vier lavendel planten en een heideplantje. Dit kan allemaal lekker gaan groeien. Tegen de schutting komt nog palmgras.

’s Middags fietsen we naar de stad voor een lekker ijsje.

Daarna fietsen we weer terug, wat een heerlijk weertje zo! De rest van de middag speelt Milan gelukkig buiten en rommelen Patrick, Floris en ik in en rond het huis.

Traditie op de zaterdagavond: Milan en ik kijken samen altijd naar StukTV als Floris op bed ligt. Even later komen mijn zus en zwager nog even langs, die waren aan het wandelen met de hond.

Zondag

Ons lekkere, zondagse ontbijt!

Ik werk ’s morgens vooruit voor Mamablogger en neem een nieuwe podcast op. Afgelopen week had ik veel nieuwe opdrachten voor de blog, deze rond ik allemaal vandaag af. Komende week is het weer wat rustiger.

Milan speelt de hele dag buiten (zo blij mee!) en wij gaan met Floris een stukje wandelen door de wijk en stoppen bij het speeltuintje. Vandaag is wat betreft hooikoorts wel een mindere dag helaas, maar ik houd van dit weer dus we gaan gewoon naar buiten!

Daarna lopen we terug en werk ik nog wat. Alles staat klaar voor komende week!

Dit was onze week. Hoe was die van jullie? Hebben jullie ook al last van hooikoorts of heb je er gelukkig helemaal geen last van? Fijne week!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Sandra Timmermans
  1 maart 2021 / 12:10

  Milan begint zijn draai te vinden in de wijk???

  Bij onze oudste duurt het ook ff hoor..

  • Marisca
   Auteur
   3 maart 2021 / 07:48

   Ja, gelukkig wel! Hoop dat dat zo blijft en alle kinderen onbezorgd met elkaar kunnen spelen.