Home + Diary | Heel hard werken, Koningsdag en vakantie!

Diary | Heel hard werken, Koningsdag en vakantie!

Deze week was een korte week vanwege Koningsdag en deze week ben ik vrij. Dat betekende dat ik deze week alles af moest ronden op het werk. Normaal geen probleem, maar het was heel druk dus ik moest nog even flink aanpoten haha. Vrijdag was het een heerlijke Koningsdag en daarna begon mijn vakantie echt. Maar eerst is het tijd om nog even terug te kijken naar afgelopen week.

Maandag

Zo begon mijn week; met een zwart scherm van de laptop… Wat ik ook deed, ik kreeg geen beeld. Uiteindelijk lukte het na de zoveelste keer aan- en uitzetten. Gelukkig maar!

Milan was in alle vroegte bezig met zijn tuintjes. Ik stond binnen en moest flink inzoomen met de camera. We hebben nogal een lap tuin haha. De bank en de stoeltjes die je ziet zijn van de buurvrouw. Dit is haar eerste zomer in het huis en alles moet nog een plekje krijgen.

Daarna breng ik de jongens weg (Floris naar opa en oma en Milan naar school) en werk ik de hele dag. De tijd vloog!

Dinsdag

Ik werk weer de hele dag en maak op kantoor geen foto’s. Eenmaal thuis ligt er iets heel leuks op me te wachten; ik krijg van Baby & Peuterkleding een heel gaaf pakketje met kleding voor Floris. Mijn moeder neemt ondertussen ook dit truitje mee vanuit de stad voor Floris. Maatje 68 wordt een beetje kort dus gaan we door naar maatje 74. Lief van haar!

’s Avonds doen we helemaal niets meer en kijken we The Good Doctor terug.

Woensdag

Woensdag begint mijn vrije dag bij de tandarts. Ik moet twee gaatjes laten vullen. De één zit rechtsonder en de ander linksboven. Dat betekent aan twee kanten verdoving. Maar hé, met Cole Sprouse (de Riverdale fans weten wel waar ik het over heb haha) in de wachtkamer is het allemaal een stuk minder erg 😉 De tandarts doet het goed en ik vind het ook niet zo spannend. De verdoving vindt ik na afloop altijd wel vervelend. Het duurde nog zo’n 4 uur voordat deze was uitgewerkt.

Eenmaal thuis loopt dit gevaarte over de vloer. Hij kan het niet meer navertellen…

Die middag komt er een vriendinnetje van Milan spelen en ik rommel lekker met Floris. Nu kon het, want Milan heeft drie weken geen musicalles. Vorige week had hij twee keer (met doorloop) en nu is het vakantie. Daarna nog maar drie weken voor het grote optreden in de schouwburg! Zo’n vrije middag was best even lekker.

Donderdag

Ik begin om 8.00 uur en dit is mijn laatste dag voor de vakantie. Dat betekent dat ik alles vandaag af moet ronden. Normaal lunchen we op vrijdag buiten de deur met collega’s, nu doen we dat maar op donderdag. Ik haal een broodje geitenkaas met avocado, lekker!

’s Avonds gaan we de stad nog even in voor Koningsnacht. Floris gaat uiteraard mee en die vindt het geweldig. Ondertussen drinken we nog een chocolademelk op het terrasje en daarna gaan we naar huis. Op naar Koningsdag!

Vrijdag = Koningsdag!

Het is Koningsdag! We gaan al vroeg naar de vrijmarkt en halen oranje tompoucen bij de bakker.

Na de vrijmarkt drinken we een chocolademelk bij de Bagels & Beans. Het is tenslotte feest.

Daarna doen we nog een rondje stad en rond lunchtijd breekt de zon door. Het is megadruk in de stad en we  strijken neer op een terrasje. Dit broodje carpaccio was weer heerlijk! We hebben een heerlijke Koningsdag gehad!

Zaterdag

Ik ben druk in de week met mijn zoektocht naar een tafelklem. Bij de Karwei in Gouda hebben ze hem niet, maar in Bodegraven ligt er nog één. Althans, ik krijg het showmodel. Ondertussen kijken we ook bij deze tuintafel die we er hebben gezien. In het echt is hij nog leuker! Gaat ook weer op de wishlist.

De rest kun je zien in de weekendvlog van morgen.

Zondag

We houden een hele relaxte pyjamaochtend en doen niet zoveel. Pat ruimt zijn kledingkast helemaal op en ik werk alvast vooruit voor deze week. Ik moet flink wat vooruit werken dus ik maak alvast wat meters. Daarna rijd ik even snel naar de Kwantum om te kijken of ik nog iets leuks kan vinden voor aan de tafelklem. Ik zie ook nog deze terrashaard en tuintafel. Erg gaaf dus ik maak er foto’s van om aan Pat te laten zien.

Dit was onze week! Ik snakte naar vakantie en ben blij dat het nu eenmaal zo ver is. We gaan ook nog een paar dagen weg (gelukkig wordt ons huis van alle kanten in de gaten gehouden/erop gepast en wordt er voor de katten gezorgd), maar dat laat ik je volgende week allemaal zien. Hebben jullie ook lekker vrij? Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie