Home + Diary | Tandarts, lange rijen, operatie en op visite

Diary | Tandarts, lange rijen, operatie en op visite

Afgelopen week zat weer bomvol en dat is te zien aan deze diary. Van de tandarts tot lange rijen voor de HPV vaccinatie. Verder werd mijn moeder geopereerd en gingen we op visite. En er gebeurde nog veel meer. Ik heb dat altijd pas door als ik de diary aan het schrijven ben, haha. In ieder geval is er weer genoeg om te zien. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Rise and shine! Wat een mooi plaatje zo. Rechts zie je het kantoor waar ik werk.

Als ik thuiskom na het werk blijkt dat Floris en opa flink hebben geknutseld met de speelmaïs. Floris vindt dit zo leuk!

Tip van Flip! Een vriendin van mijn collega Sabrina heeft een kinderboek geschreven en zelf geïllustreerd. Dit voorleesboekje voor kinderen van 2 tot 6 jaar bereidt kinderen voor op het maken van een (wereld)reis. Superleuk om met jullie te delen (geen spon) nu de vakanties voor de deur staan. Dus ga jij binnenkort op vakantie met je kindje of gaan jullie voor het eerst vliegen, dan is dit boekje perfect om je kindje daarop voor te bereiden. Lees meer over het boekje en over reizen met jonge kinderen op Flynn gaat de wereld zien.

Dinsdag

Ik zit sinds kort in de OC van mijn werk en heb een trainingsochtend hiervoor. Heel erg leerzaam! We worden ook nog verwend met een lekkere lunch. Ik moet helaas het middaggedeelte skippen vanwege andere werkzaamheden die af moeten. Die doe ik thuis. Ook volg ik nog een webinar over AI, zo interessant.

Woensdag

Nog even snel brood halen voor we naar school gaan. Ik neem voor het eerst ‘Brood van gisteren’ mee. Goede deal! Als de jongens op school zitten rijd ik meteen door naar kantoor om een ochtend extra te werken.

Ik haal de jongens uit school. Even snel wat lekkers, tanden poetsen en dan eerst door naar Waddinxveen omdat ik daar twee blazers wil shoppen. Ik kocht er laatst al één in het beige en die zit zo mooi dat ik ook nog twee andere kleurtjes wilde. Ook voor Pat neem ik een trui mee. Ik stuur een foto zodat hij kan kiezen. Hij kiest de linker dus die gaat ook mee.

En daarna snel weer door naar de tandarts. We worden alle drie goedgekeurd, maar mijn verstandskiezen moeten wel worden getrokken. Ik heb er nog twee en die worden beiden in juni getrokken… Gelukkig gaat de tandarts dit doen.

Donderdag

Floris speelt na school bij een vriendje en gaat meteen met hem mee naar huis. Dat geeft mij de gelegenheid nog even flink door te werken thuis. Om 16.00 uur klap ik mijn laptop dicht en halen Milan en ik Floris op om vervolgens meteen door te rijden voor Milans HPV vaccinatie.

Het is daar echter zo druk dat het verkeer geen kant op kan. Uiteindelijk zijn we iets te laat voor de vaccinatie, maar dat ging gelukkig snel. We hebben er in totaal bijna twee uur over gedaan! Wat een gedoe was dat. Floris moest plassen, maar hield zich zo ontzettend goed. Omdat we zo mega laat thuis komen (het is inmiddels bijna 18.15 uur) besluiten we een patatje te halen. Dat hebben de jongens wel verdiend.

Vrijdag

Vandaag een drukke dag op kantoor en ’s middags werk ik weer thuis, omdat mijn moeder wordt geopereerd. Niets ernstigs, maar een operatie is nooit leuk. Na het eten rijd ik naar het ziekenhuis. Ze is net terug van de OK en ontzettend misselijk. Heel sneu om te zien.

Eenmaal thuis staat Milan alweer te wachten, want die moet sporten. We gaan maar door, haha.

Zaterdag

De Appie heeft ’s morgens de boodschappen bezorgd, maar alles was ik had besteld voor het Paasontbijt was niet leverbaar. Omdat ik toch nog even bloemen wil halen in Waddinxveen, loop ik meteen maar even door. Dan hoef ik daar komende week niet meer naar om te kijken. Pat brengt ondertussen Floris naar de gym.

Een snelle lunch, want we moeten door. We gaan op visite bij mijn nichtje en haar vriend die hun eerste huis hebben gekocht. Wat een waanzinnig gaaf huis, zo leuk voor ze!

Daarna door naar mijn broer en schoonzus (de ouders van dit nichtje) omdat we daar iets moesten brengen. Floris krijgt bloemen en we nemen bloemen mee voor oma, want dat is namelijk de volgende stop. Gelukkig gaat het een stuk beter met mijn moeder. Hele opluchting! Tip: de bloemen- en woonwinkel van mijn broer zit midden in de polder en is zo leuk. Het adres is Zuidbroek 157 Bergambacht, naast kaasboerderij Schep (ook heel leuk!)

Zondag

Het is zomertijd en eindelijk droog! We ontbijten vroeg en ik kan lekker vroeg wandelen. Gewoon een klein half uurtje lekker doorlopen. Podcast aan en gaan! Ik voelde me meteen een stuk beter.

Komende week wordt ook druk met van alles en nog wat. Hiervoor moeten dingen klaargelegd worden en om niets te vergeten, begin ik daar vast mee. Spullen voor het Paasontbijt op school, een cadeautje voor een kinderfeestje en boodschappen voor de Paaslunch van mijn werk. Fijn als alles klaar staat.

We gaan na de lunch naar Rotterdam voor een nieuwe zomerjas voor Floris. Helaas is de jas die we het leukst vinden te groot en  zijn de overige maten uitverkocht. We bestellen hem daarom alsnog online haha. Milan wil heel graag naar de Feyenoord Fanshop en we gaan overstag. Voor Milan het linker shirt en voor Floris het pakje rechts. We durven nu toch echt te hopen op het kampioenschap en hopen over een paar weken op de Coolsingel te staan.

Floris en ik stappen nog even op de bakfiets om eindelijk uit te proberen of hij het weer goed doet. De afgelopen week was het te slecht weer om een flink stuk te fietsen. Hij lijkt het weer goed te doen!

Thuis zien we Feyenoord winnen van Sparta, een mooie afsluiter van het weekend! Het was weer een drukke week, op naar een nieuwe, mooie week. Fijne week gewenst!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *